x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 august 2022. Berbecii au nevoie de odihnă. Balanțele sunt neliniștite

Horoscop zilnic, 18 august 2022. Berbecii au nevoie de odihnă. Balanțele sunt neliniștite

17 Aug 2022   •   12:48
Horoscop zilnic, 18 august 2022. Berbecii au nevoie de odihnă. Balanțele sunt neliniștite
Sursa foto: Vitolda Klein - unsplash.com

Taurilor le vin idei, Gemenii și Peștii sunt creativi, Racii și Fecioarele sunt activi, Leii scapă de oboseală, Scorpionii au multă energie, Săgetătorii sunt fermi, Vărsătorii termină un proiect.

Berbec

Dacă te simți obosit, poate fi nevoie să închizi ochii și să asculți muzică liniștitoare. Muncești din greu de cele mai multe ori, așa că acum relaxează-te și ascultă muzica preferată. Chiar și câteva minute vor face diferența. Poți folosi oricând timpul de liniște pentru a planifica ce vrei să realizezi.

Taur

Ai sentimente puternice astăzi. Acest lucru poate să nu fie nou, deoarece ai tendința de a simți lucrurile profund. Găsirea unei modalități de a exprima acest lucru poate fi uneori dificilă pentru tine. Vizitați o librărie online și caută câteva cărți de meșteșuguri sau de artă atrăgătoare. Îți pot stârni idei pentru a te exprima.

Gemeni

Consideri că expresia artistică se poate întâmpla în multe feluri. Nu este întotdeauna vorba despre a face o poză,a cânta o melodie sau a dansa. Modul în care îți aranjezi casa sau spațiul de lucru este o expresie artistică, la fel și felul în care te îmbraci și îți aranjezi părul. Fiecare lucru pe care îl faci este o expresie a stilului tău. 

Rac

S-ar putea să descoperi că astăzi aduce o mare putere fizică și energie. Poate vrei să faci o muncă fizică cu adevărat provocatoare. Fă ordine în casă. Ia în considerare să donezi lucruri pe care nu le mai folosești sau să le vinzi.

Leu

Începe să faci lucruri astăzi. Sunt susținute activități care necesită concentrare sau creativitate. Puterea și energia ta fizică te vor obliga să faci ceva activ. Dacă te-ai simțit obosit înainte, acum îți revii. Ia în considerare proiecte artistice, cum ar fi sculptura. Fă ceva special pentru cineva.

Fecioară

Partea ta activă s-ar putea să se arate astăzi. În timp ce te  simți foarte concentrat pe obiectivele tale, îți place și să faci muncă fizică. Cum ar fi curățenia în locuință. Aceasta este o zi bună pentru a realiza multe. 

Balanță

Crizele de dispozitie pot fi o adevarata provocare. Starea ta emoțională are un efect pronunțat asupra felului în care se simte corpul tău. Dacă sunt lucruri care trebuie rezolvate, fă-o acum. 

Scorpion

Probabil că vei fi ocupat astăzi și asta s-ar putea să ți se potrivească bine. Acest lucru poate funcționa într-adevăr în favoarea ta dacă ai anumite sarcini de recuperat. A fi energic, activ și productiv este natural pentru tine. De fapt, atunci când trebuie să stai prea mult timp, probabil că te simți neliniștit sau anxios. S-ar putea să te agiți și tu. Dacă te trezești că faci asta, du-te și găsește ceva activ de făcut.

Săgetător

Abilitatea ta de a-ți susține deciziile și de a nu lăsa pe alții să te influențeze poate fi îmbunătățită. Acest lucru va fi deosebit de puternic dacă ai rezolvat o problemă. S-ar putea să descoperi că alții încearcă adesea să-ți schimbe deciziile, dar nu astăzi. Lucrurile funcționează în favoarea ta și, ca urmare, vei simți o nouă putere. Urmeaza-ti inima.

Capricorn

S-ar putea să simți nevoia să te miști astăzi. Aproape toată lumea preferă, uneori, activitățile liniștite, cărțile, arta. Dar sănătatea ta poate avea de suferit dacă ești prea inactiv. Aerul proaspăt, exercițiile fizice și lumina soarelui sunt vitale pentru bunăstarea ta. Nu rezista impulsului de a te ridica și de a face ceva activ. Sunt șanse mari să te bucuri cu adevărat.

Vărsător

Probabil vei descoperi că ai multă energie de pus în tot felul de activități. Termină orice lucrare care mai trebuie finalizată, ia în considerare o curățare și organizare, și chiar distracție. Veți avea nevoie de un loc unde să-ți consumi energia. 

Pești

Aceasta este o zi excelentă pentru a-ți exprima creativitatea naturală,. Artele vor fi mai mult ca sigur foarte importante pentru tine. S-ar putea să descoperi că nimic nu îți aduce mai multă plăcere în astfel de zile. Ia în considerare folosirea acestui lucru prin pictură, sculptură sau făcând meșteșuguri. Vei găsi că lucrul perfect pentru tine este implicarea în activități artistice cu accent pe dăruire.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic