x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 decembrie 2015. Respecta-ti valoarea personala si nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac unii care se cred eruditi

Horoscop zilnic, 18 decembrie 2015. Respecta-ti valoarea personala si nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac unii care se cred eruditi

17 Dec 2015   •   19:12
Horoscop zilnic, 18 decembrie 2015. Respecta-ti valoarea personala si nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac unii care se cred eruditi


Horoscop 18 decembrie. Berbec
Contextul astral de astazi te predispune la discretie si visare cu ochii deschisi. Ocupa-te numai de treburi usoare si, la nevoie, cere sprijinul celor dragi. Sanatatea este vulnerabila, fiind posibil sa ai nevoie de ingrijiri de specialitate. Cu putin efort si bunavointa ai reusi sa depasesti ziua foarte bine. Odihneste-te si bucura-te de compania semenilor care sunt sincer alaturi de tine.

Horoscop 18 decembrie. Taur
Tentatia de a fi alaturi de prieteni sau de persoanele din segmentul profesional este mare si in aparenta fermecatoare. Acestia par ca vin dintr-o alta lume si vorbesc o limba necunoscuta tie. Ce ti se spune este spre folosul tau, chiar daca pe moment este posibil sa nu pricepi mare lucru. Ar fi bine sa-ti notezi aspectele discutate astazi si sfaturile primite.

Horoscop 18 decembrie. Gemeni
Astazi pare ca esti pus pe o scena si toata lumea este atenta la vorbele si gesturile tale. Unii vor depune eforturi sa te destabilizeze emotional sau sa-ti creeze dificultati in relatiile profesionale. Fii prudent in toate si nu te lasa impresionat de prestatiile altora. Sefii te vor sustine in demersurile tale. Seara, in familie iti vei regasi echilibrul si buna dipozitie.

Horoscop 18 decembrie. Rac
Este o zi in care ai putea fi atras de filozofiile de viata ale altora. Astfel, de aici va aparea dorinta de a studia, de a experimenta, de a te instrui mai mult. Respecta-ti valoarea personala si nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac unii care se cred eruditi. Iluziile in acest sens pot fi mari si greu de remediat. Citeste carti bune si vizioneaza spectacole de teatru si muzica.

Horoscop 18 decembrie. Leu
Observa evenimentele si relatiile in care esti implicat. Sunt sanse de a intelege motivatiile ascunse dincolo de perdeaua materiala si de a gasi solutii viabile la toate situatiile cu care ai de-a face. Apar temeri privitoare la achitarea datoriilor, insa si asta face parte din jocul minunat al vietii. Vei descopri cai deosebite de a te descurca cu toate in mod onorabil.

Horoscop 18 decembrie. Fecioara
Relatiile parteneriale iti pot oferi multe batai de cap astazi, de aceea fii prudent si evita-le pe cat posibil. Divergenta opiniilor este mare, dar este vorba mai mult de orgolii si scopuri ascunse ale unora care se prezinta drept sustinatorii tai. Provocarile au rolul de a te desprinde tu mai repede de oameni si situatii care nu ti se mai potrivesc.

Horoscop 18 decembrie. Balanta
Se pare ca ti-ai propus multe activitati astazi, fie acasa, pentru rezolvarea unor treburi gospodaresti, fie la serviciu. Ar fi bine sa ceri sprijinul celorlalti, din cauza faptului ca sanatatea este vulnerabila. Pe de alta parte iti sunt favorizate consultatiile si analizele medicale. Totusi foloseste si remedii naturiste pentru a-ti imbunatatit starea de spirit si ameliora afectiunile.



Horoscop 18 decembrie. Scorpion
Relatiile sentimentale sunt tensionate si bine ar fi sa nu fortezi nota. Daca planuiesti actiuni comune cu persoana iubita sau copiii este posibil ca propunerile sa-ti fie zadarnicite. Lasa-i si pe ceilalti sa vina cu idei si respecta-le doleantele si deciziile. In a doua parte a zilei, rezerva-ti momente pentru un hobby sau pentru un taifas cu prietenii.

Horoscop 18 decembrie. Sagetator
Discutiile in familie sunt importante astazi, pentru ca este rost de a cadea la pace pe treburile comune. Fii intelegator cu ceilalti si accepta-le opiniile si propunerile. A participa impreuna la desfasurarea activitatilor gospodaresti ar fi eficient si amuzant pana la urma. Dupa-amiaza reuneste-i pe cei dragi la o masa festiva. Vei fi apreciat mult si bine pentru asta!

Horoscop 18 decembrie. Capricorn
Se intrezaresc multe dialoguri si intalniri cu rudele si prietenii apropiati. Chiar si in segmentul profesional ti se va cere parerea vizavi de sarcinile de lucru importante. Fii prudent, din cauza faptului ca mentalul este rascolit si foarte usor poti face confuzii. Calatoriile pe distante scurte reprezinta o alta preocupare a acestei zile. Seara ti-ar prinde bine o lectura usoara.

Horoscop 18 decembrie. Varsator
Vor aparea informatii deosebite vizavi de banii castigati dintr-o activitate profesionala. Posibil sa primesti salariul, o prima, cadouri sau favoruri de la cine te astepti mai putin. Totusi, fereste-te de cheltuieli majore sau investitii pe termen lung. Deziluziile pandesc in segmentul banilor, astfel ca oricand se pot ivi. Sfatuieste-te cu cei dragi vizavi de cumparaturi.

Horoscop 18 decembrie. Pesti
Ziua iti scoata in evidenta aspectele personalitatii tale care necesita imbunatatiri. Tendinta de a te izola de ceilalti este accentuata si paguboasa. Relationarea cu ceilalti, implicarea in actiuni importante te ajuta sa gasesti mai usor solutii, variante optime pentru dezvoltarea ta personala si profesionala. Totul este sa accepti si alte pareri. O plimbare pe malul unei ape este binevenita.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop