x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019: Leii sunt sfătuiți să stea departe de conflicte

Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019: Leii sunt sfătuiți să stea departe de conflicte

17 Noi 2019   •   19:10
Horoscop zilnic 18 noiembrie 2019: Leii sunt sfătuiți să stea departe de conflicte
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop 18 noiembrie Berbec

Îţi începi ziua concentrându-te pe cele mai importante lucruri pe care le ai de făcut azi. Eşti mai analitic decât în mod normal, astfel încât reuşeşti să gândeşti strategii bune în care să acţionezi.

Horoscop 18 noiembrie Taur

Stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme îţi va tulbura somnul, motiv pentru care este posibil să te trezeşti foarte nervos. Nu îţi descărca nervii pe cei din jur. Acordă-ţi o pauză pentru a te relaxa.

Horoscop 18 noiembrie Gemeni

Partenerul de cuplu sau un coleg va fi destul de iritant azi, iar reacţiile vulcanice pe care le ai nu ajută la nimic. Este posibil să zici lucruri pe care le vei regreta ulterior. Stai departe de conflicte.

Horoscop 18 noiembrie Rac

Ai o mulţime de lucruri de făcut  şi prea puţin timp la dispoziţie. Vrei să faci toate lucrurile deodată, iar rezultatele dorite nu vor apărea. Nu mai pune atâta presiune pe tine, lucrurile sunt mult mai simple.

Horoscop 18 noiembrie Leu

Eşti mai emotiv decât în mod normal, iar fiecare discuţie în contradictoriu cu un membru al familiei te enervează peste măsură. Ieşi la o plimbare, atunci când simţi că se apropie un posibil conflict.

Horoscop 18 noiembrie Fecioară

Eşti obosit şi stresat, iar acest lucru este posibil să ducă la o serie de conflicte cu oamenii dragi ţie. Încearcă să te calmezi şi ar fi momentul ideal să te gândeşti serios la un viitor concendiu.

Horoscop 18 noiembrie Balanţă

Dacă eşti implicat în vreo activitate de grup sau în orice situaţie socială, pregăteşte-te pentru tot felul de situaţii conflictuale. Cel mai bine ar fi să stai departe de ele, nu au nimic de-a face cu tine.

Horoscop 18 noiembrie Scorpion

Eşti predispus la cheltuieri mari fără rost. Este bine că te-ai hotărât să te răsfeţi, însă este posibil să cazi în cealaltă extremă.  Chiar nu este necesar să cumperi toate lucrurile pe care le vezi.

Horoscop 18 noiembrie Săgetător

Ai multă energie, însă tot nu reuşeşti să îţi pui planurile în aplicare, iar acest lucru nu are legătură cu tine. Nu primeşti suficient sprijin din partea prietenilor, motiv pentru care frustrarea va apărea.

Horoscop 18 noiembrie Capricorn

Vei avea parte de o zi plină de provocări. De asemenea, este posibil să primeşti nişte veşti descurajatoare, care te vor face furios sau trist. Încearcă să-ţi păstrezi calmul, lucrurile se vor rezolva.

Horoscop 18 noiembrie Vărsător

Simţi că ai energie să muţi munţii din loc, însă nu este cazul să te exteneuzi acum. Vrei să foloseşti energia asta cât mai productiv, iar nişte idei trecute pe hârtie te-ar putea ajuta în acest sens.

Horoscop 18 noiembrie Peşti

Te afli într-un conflict între carieră şi obligaţiile de casă, iar dacă gestionezi totul cu calm, rezultatele pozitive vor apărea rapid. Cu toate acestea, astăzi tinzi să fii mai vulcanic decât în mod normal.

×