x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 noiembrie 2023. Taurii sunt preocupați de dragoste. Balanțele primesc vești bune. Capricornii au o zi bună

Horoscop zilnic, 18 noiembrie 2023. Taurii sunt preocupați de dragoste. Balanțele primesc vești bune. Capricornii au o zi bună

de Moira Dună    |    17 Noi 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 18 noiembrie 2023. Taurii sunt preocupați de dragoste. Balanțele primesc vești bune. Capricornii au o zi bună
Sursa foto: Hepta

Berbecii au succes în carieră, Gemenii sunt creativi, Racii primesc sprijin de la un prieten, Leii au idei atractive, Fecioarele sunt atrase de spiritualitate, Scorpionii întâlnesc prieteni vechi, Săgetătorii și Peștii sunt îndrăgostiți, Vărsătorilor le este dor de prieteni sau familie.

Berbec

Bunătatea și bunele maniere ar putea da roade astăzi. Cineva care te respectă foarte mult ți-ar putea oferi o oportunitate de a avansa, ceea ce îți va crește veniturile. Această oportunitate ar trebui să fie binevenită și nu intimidantă. Viitorul va fi roz.

Taur

Dragostea este în centrul atenției. Dacă ești într-o relație, afecțiunea continuă să crească între tine și partenerul tău. Un sentiment puternic de unitate ar putea duce la un angajament ferm. Dacă ești singur, nu fi surprins dacă cineva pe care îl placi, dar pe care nu-l cunoști bine, pare brusc atras de tine.

Gemeni

Ești creativ, astfel că intuiția și imaginația sunt la cote maxime. Dacă te-ai gândit să începi un nou proiect, aceasta este ziua potrivită. Singurul dezavantaj este că ai putea fi atât de obsedat de munca ta, încât să nu te poți concentra la altceva. Ai grijă să nu te epuizezi.

Rac

O scrisoare iubitoare, de susținere sau un telefon de la un prieten apropiat ar putea fi exact ceea ce ai nevoiei. S-ar putea să te simți suprasolicitat și puțin pesimist cu privire la orice planuri pe care le-ai făcut. Prietenul tău îți ridică moralul și te motivează să mergi înainte, în pofida obstacolelor pe care le întâlnești. Amintește-țide această bunătate. Prietenul tău poate avea nevoie de același lucru de la tine, cândva în viitor.

Leu

Ai câteva idei noi și atractive care te ajută să avansezi în carieră și să-ți crești veniturile. Singura întrebare este dacă poți sau nu să le urmezi. Unele dintre ele pot fi funcționale, iar altele nu, dar dacă ești serios, ar trebui să faci niște cercetări pentru a-ți da seama. Viitorul arată bine dacă faci pașii necesari pentru a-ți transforma ideile în realitate.

Fecioară

Ești atras de muzică, poezie, pictură ori spiritualitate. Singura problemă ar putea fi că aceste perspective pot dispărea dacă nu le notezi imediat. 

Balanță

Primești vești bune neașteptate cu privire la sosirea iminentă a banilor pe care îi aștepți de mult timp. Aceasta va fi o veste binevenită și demnă de sărbătoare, deși s-ar putea să nu crezi. Acum trebuie să reziști tentației de a cheltui prea mult.

Scorpion

Un eveniment social  te-ar putea pune în contact cu prieteni vechi, care înseamnă foarte mult pentru tine. Ocazia va fi foarte caldă și prietenoasă, deși s-ar putea să te simți puțin slăbit. Nu face nimic! Uneori, tăcerea este de preferată vorbirii forțate. Doar bucură-te și ascultă ce spun ceilalți. Te vei distra.

Săgetător

Munca alături de un coleg poate aduce o afecțiune puternică și caldă între voi. Poate fi sau nu o atracție romantică, dar dacă este, nu aprofunda prea mult acum. Situația creează emoții. Există șansa ca atracția să treacă mâine. Dar probabil ai găsit pe cineva cu care poți colabora armonios. Asta este important!

Capricorn

Dragostea și afecțiunea par să fie peste tot în jurul tău. O apropiere cu prietenii, familia și partenerul tău se poate dezvolta pe parcursul zilei. De asemenea, te poți aștepta la un val de imaginație și inspirație artistică, poate generată de sprijinul celor din jur. Orice relație formată acum va dura mult timp. Amintește-ți de această zi când vremurile devin grele.

Vărsător

Impresii puternice despre prietenii absenți sau membrii familiei îți vin în minte. Toate sunt pozitive, deși s-ar putea să găsești acest lucru deconcertant. Această tendință poate continua o perioadă. Crește sensibilitatea ta față de gândurile și sentimentele celorlalți.

Pești

Ai sentimente puternice de afecțiune față de o persoană. Ai putea simți un vânt de bucurie din această experiență înainte ca partea ta sceptică să spună că totul este o iluzie. Puțin scepticism este sănătos, dar nu-l lăsa să-ți învingă impresia pozitivă. Toate semnele spun că ceea ce simți este adevărat. Urmeaza-ti inima.

×