x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 septembrie 2021. Taurii au nevoie de bani. Vărsătorii sunt apreciați

Horoscop zilnic, 18 septembrie 2021. Taurii au nevoie de bani. Vărsătorii sunt apreciați

17 Sep 2021   •   11:01
Horoscop zilnic, 18 septembrie 2021. Taurii au nevoie de bani. Vărsătorii sunt apreciați
Sursa foto: Hepta

Berbec

Există tensiune în aer. Atmosfera dură este în contrast cu frivolitatea pe care ai simțit-o în ultimele zile. Se pare că ai primit vești bune. Poate că ești, în sfârșit, recunoscut pentru munca ta? Nu te lăuda cu realizările tale. Ar exacerba situația. Fii răbdător. Evită confruntarea.

Taur

S-ar putea să te afli într-un blocaj financiar. Stresul situației te face să iei în considerare câteva soluții radicale. Ar beneficia cu adevărat familia ta dacă ți-ai lua un al doilea loc de muncă? Ai încredere într-un prieten și vezi dacă acesta te poate ajuta să găsești o soluție mai bună. Poate că o rudă îți poate acorda un împrumut.

Gemeni

Nu răspândi veștile bune prea repede. Oricât de interesant pare, nimic nu este confirmat încă. Așteaptă până au fost făcute rezervări de avion sau ai oferta de muncă în scris. Oricare ar fi vestea bună, îți va crește încrederea în tine.

Rac

Dacă primești o primă, fii atent cum o cheltui. Ai tendința să cumperi cadouri sau să-ți inviți prietenii în oraș. Mai bine investește-o pentru că o sumă mică poate crește, ceea ce îți va oferi multe alte opțiuni. Fii prudent.

Leu

Ești energic și entuziast azi, iar cei din jurul tău răspund favorabil. Se pare că toată lumea vrea să fie pe orbita ta. Lucrezi de acasă iar lucrurile se desfășoară rapid și fără probleme. Pentru că ai atât de multă energie, de ce să nu te implici într-un nou proiect? În mod normal, acest lucru te-ar epuiza, dar astăzi simți că poți face orice.

Fecioară

Există tensiune în jurul tău, așa că vei fi cel mai fericit să petreci cât mai mult timp singură. Dacă trebuie să interacționezi cu oamenii, păstrează comunicarea clară și concisă. Există loc pentru neînțelegeri care ar putea duce la o explozie majoră în urma unui eveniment minor. Pur și simplu nu merită să te cerți cu oamenii astăzi. Izolarea este singurul loc în care vei găsi liniște.

Balanță

Ești pregătit pentru o schimbare, nu există nicio îndoială. Pe măsură ce îmbătrânești, interesele tale se extind și te gândești să urmărești cu seriozitate unele dintre cele noi. Poate fi vorba despre școală sau de unele cursuri de educație pentru adulți. Ești gata să-ți faci un loc nou în lume. 

Scorpion

Nu ai arătat niciodată mai bine. Partenerul tău observă și este mai afectuos, poate chiar îți oferă un cadou neașteptat. Acest lucru ar trebui să-ți pună un zâmbet pe față! La locul de muncă ți se pot da responsabilități suplimentare. Aveți grijă să rezolvi bine această sarcină pentru că vei avea de câștigat.

Săgetător

Uneori ai nevoie de un mic răsfăț. O baie cu bule în mijlocul zilei, o oră într-o librărie, o ținută specială pe care ți-ai dorit-o de mult timp.  Acestea sunt câteva dintre modalitățile prin care ți-ai putea înviora spiritul. De ce nu? 

Capricorn

Realizările recente te fac să te simți energic, pe culmea succesului! Ești încrezător în puterile tale. Este o senzație minunată, nu-i așa? Stârnești pasiuni. Arati superb!

Vărsător

Cine știa că ești atât de talentat? O creație făcută cu mult timp în urmă ia brusc o viață proprie. O scurtă poveste scrisă și trimisă cu mult timp în urmă atrage atenția. Sau un portret pe care l-ai pictat este admirat. Indiferent de circumstanțe, te bucuri de recunoaștere. Însă munca ta nu este singurul lucru care primește priviri admirative. Partenerul tău te apreciază.

Pești

Oferă un castron cu supă și puțin ceai cuiva din familie, dar dincolo de asta încearcă să stai deoparte. Uneori liniștea este cel mai bun leac dintre toate. De ce să nu citești o carte bună? Chiar dacă este mijlocul zilei, desenează nuanțele și pretinde că e noapte.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic