x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 august 2021. Berbecii sunt generoși. Scorponii trebuie să fie mai puțin încăpățânați

Horoscop zilnic, 19 august 2021. Berbecii sunt generoși. Scorponii trebuie să fie mai puțin încăpățânați

18 Aug 2021   •   11:31
Horoscop zilnic, 19 august 2021. Berbecii sunt generoși. Scorponii trebuie să fie mai puțin încăpățânați
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai un spirit generos și astăzi te simți deosebit de altruist. Ai șansa de a-ți ajuta semenii în mod concret și direct. Uită de obiective mari și de viziuni mărețe. Nu-ți propune să rezolvi foametea din lume. Mergi la un adăpost local și ajută la gătit pentru câteva zeci de persoane. 

Taur

Aceasta va fi o zi intensă, mai ales dacă îți urmezi instinctele și vorbești deschis cu cei dragi. Există unele probleme nerezolvate, așa că așteaptă-te la unele reacții emoționale. 

Gemeni

Acesta este genul de zi care îți place, intensă și supraîncărcată. Urmează un termen limită sau un proiect sensibil. Vei avea multe de făcut într-un timp scurt. Așa ești cel ma productiv. Nu uita să bei multă apă și să mănânci. Chiar și supereroii au nevoie de combustibil pentru a-și îndeplini misiunile.

Rac

Ești o persoană organizată, disciplinată dar sunt momente când trebuie să te relaxezi. Uită de muncă, treburi și toate obligațiile  de zi cu zi. Ai lucrat prea mult în ultima vreme. Traieste putin. Ia o vacanta. Nu te gândi că ești iresponsabil. Gândește-te că ești un om.

Leu

Astăzi va trebui să iei câteva decizii importante. Ești exigent față de prieteni și cei dragi. Te-ai gândit vreodată de ce? Este posibil să le ceri mai mult decât de la tine însuții și asta nu prea e corect. Înțelegerea și inspirația de astăzi îți vor arăta cum poți corecta acest lucru. Redu standardele pentru ceilalți sau ridică-le pentru tine. 

Fecioară

Te gândești cum să-ți îmbunătățești munca. Ai spus clar ce vrei dar nimeni nu pare să fie atent. Poate ai vorbit  cu cine nu trebuie. Aceasta ar putea fi doar o scuză pentru a deveni propriul tău șef. Ești creativ și ai idei bune de afaceri. De ce să nu le combini pe cele două ?

Balanță 

Ești sensibil și impresionabil. Nu vrei să fii presat dar poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te motiva. Gata cu planificarea, gata cu întârzierile. Termină-ți treburile. Poți să visezi în timpul liber.

Scorpion

Una este să fii horătât și altceva să nu iei în considerare și părerile celorlalți. Oamenii s-ar putea supăra din cauza încăpățânării tale. Ascultă mai degrabă decât să vorbești și vei fi uimit de ceea ce înveți. Și alți oameni au păreri. Unele dintre ele sunt foarte bune. 

Săgetător

Astăzi te vei confrunta cu unele din aspectele mai dure ale persoanlității tale. Poate fi un pic șocant atunci când se întâmplă așa ceva. Temperamentul tău se va aprinde or ce lupți cu sentimente de gelozie. Pierderea controlului te supără. Dar amintește-ț că ești un om ca toți ceilalți. Află ce poți învăța din experiență și mergi mai departe. 

Capricorn

Nu prea ești în apele tale și ți-ai cam pierdut optimismul. Însă nu e nimic îngrijorător doar că ai multe de făcut. Ești conștiincios așa că trebue să te concentrezi să-ți rezolvi treburile. Însă distrează-te după ce termini. 

Vărsător

Te simți altruist astăzi. Ești dornic să faci ce poți pentru ceilalți. Acum poții pune în practiică acele viziuni mărețe ale voluntariatului pentru o cauză demnă. Este timpul să treci la treabă. Vei fi uimit de cât de bine te simți. Să toci legumele pentru o supă este mai satisfăcător decât trimiterea unui cec prin poștă. 

Pești

Copiii sunt în prim plan, fie ai tăi, fie ai altuia. Dacă ești asistent medical sau doctor acum vei face lucruri deosebte pentru un pacient. Dacă ești părinte, petrece mai mult timp  cu copiii tăi. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic