x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 decembrie 2021. Săgetătorii au o zi grozavă. Vărsătorii se ocupă de gospodărie

Horoscop zilnic, 19 decembrie 2021. Săgetătorii au o zi grozavă. Vărsătorii se ocupă de gospodărie

18 Dec 2021   •   18:29
Horoscop zilnic, 19 decembrie 2021. Săgetătorii au o zi grozavă. Vărsătorii se ocupă de gospodărie
Sursa foto: Hepta

Berbec

Natura ta practică trebuie apreciată. Există o forță puternică care te ajută în fiecare sarcină pe care o întreprinzi și puterea voinței de a duce lucrurile la bun sfârșit. Simte-te liber să te ocupi de sarcini ușoare, orientate spre detalii. 

Taur

Cheia astăzi este să-ți menții concentrarea. Oamenii nu vor fi preocupați de visele fanteziste, așa că păstrează aceste sentimente pentru tine. Fă tot posibilul să te conectezi la energia grupului. Ocupă-te de grădinărit.

Gemeni

Vestea bună este că astăzi trebuie să găsești un teren stabil pentru emoțiile tale intense. Ai o tendință de agresivitate care se poate  manifesta. Atâta timp cât o ții sub control, lucrurile ar trebui să fie bine. Nu este nevoie să provoci o ceartă. Cheia este să fii realist și să duci lucrurile la bun sfârșit. 

Rac

Emoțiile tale sunt agresive acum. Acest sentiment îți atrage atenția și îți cere să fii stabil și rezonabil în sarcinile pe care le întreprinzi. Fii sincer și înțelegător. Nimeni nu va înțelege metaforele decât dacă au vreo utilizare practică. Udă plantele și curăță curtea. Cu cât poți fi mai aproape de pământ astăzi, cu atât mai bine.

Leu

Profită la maximum de această zi pentru că o astfel de energie nu vine des. Simți energia care te îndeamnă să duci lucrurile la bun sfârșit. În loc să fii frustrat de numărul de sarcini, motivează-te. Ocupă-te de chestiunile practice și de problemele legate de obiectivele și cariera ta.

Fecioară

Ziua începe greu dacă nu te centrezi și nu te bazezi pe emoțiile puternice. Detașarea ta obișnuită te ajută să faci față problemelor la nivel cerebral, dar astăzi trebuie să fii mai receptiv emoțional. Fă tot ce poți pentru a aduce mai multă stabilitate vieții tale. Ocupă-te de finalizarea chestiunilor practice.

Balanță

S-ar putea să trebuiască să iei o pauză astăzi de la visare. Rezolvă problemele practice pe care le eviți în mod normal. Emoțiile tale au o mare putere, iar natura ta este mai agresivă decât de obicei. Folosește această combinație puternică de energie în avantajul tău. Nu-i lăsa pe alții să te îndrume într-o direcție în care nu vrei să mergi.

Scorpion

Emoțiile tale vor suferi o lovitură specială astăzi, pe care s-ar putea să o iei foarte în serios. Există în tine un instinct puternic care este gata să-ți apere sentimentele. Trucul de astăzi este să rămâi pe pământ și concentrat. Planifică și organizează, și vei reuși să faci destul de mult. Nu acționa neplăcut dacă cineva se opune.

Săgetător

Aceasta este o zi grozavă pentru tine. Nu numai că emoțiile tale se află la un apogeu ciclic, dar au și o putere care te va ajuta să fii curajos în fața oricărei opoziții care ți se ivește în cale. Vestea bună este că planificarea ta poate da roade. Există forțe puternice care te ajută să progresezi către obiectivele tale.

Capricorn

Este important ca alții să își spună cuvântul. Nu-i întrerupe când vorbesc. Ține-ți gura închisă și urechile deschise. Realitatea te va răsplăti astăzi pentru orice semințe pe care le-ai semănat, bune sau rele. Acesta este un moment bun pentru a face o plimbare prin pădure și a te reconecta cu pământul.

Vărsător

Stai acasă astăzi și îngrijește-te de treburi. Curăță podeaua, spală rufele. Fă liste și respectă-le. Este posibil să observi că există un sentiment puternic de împământare, care te ajută să-ți rezolvi sarcinile. Ești eficient. 

Pești

Experimentezi o explozie de energie fizică care te îndeamnă să dai viață emoțiilor. Exprimă-ți adevăratele sentimente. Amintește-ți că ai o forță de care trebuie să ții cont. Nu este nevoie să fii amenințător sau agresiv în exterior. Dacă cineva te batjocorește, ai puterea și curajul să te aperi.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic