x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 februarie 2022. Leii au probleme la locul de muncă. Săgetătorii sunt afectați de un scandal

Horoscop zilnic, 19 februarie 2022. Leii au probleme la locul de muncă. Săgetătorii sunt afectați de un scandal

18 Feb 2022   •   13:19
Horoscop zilnic, 19 februarie 2022. Leii au probleme la locul de muncă. Săgetătorii sunt afectați de un scandal
Sursa foto: Foto Evieanna Santiago Unsplash.com

Berbecii se simt obosiți, Taurii intuiesc acțiunile celor din jur, Gemenii fug de o ceartă în familie, Racii sunt mai sensibili decât de obicei iar Fecioarele își fac, pur și simplu, prea multe griji.

Berbec

Prea multă expunere la cărți, ziare și computere te obosesc. Gândurile de dragoste ar putea interfera cu capacitatea ta de a-ți face munca în mod eficient. S-ar putea să fii tentat să-ți petreci cea mai mare parte a timpului la telefon. Cu toții avem zile ca asta, așa că nu te stresa. Doar asigură-te că te simți grozav când vine seara!

Taur

Ești maestru într-ale psihologiei și nu trebuie să cunoști bine pe cineva pentru a-i evalua cu acuratețe gândurile și motivele. Această abilitate este pregnantă astăzi. Ies la iveală sentimentele oamenilor. Citirea titlurilor din ziare vă oferă idei ciudate despre viitor. De asemenea, ai putea experimenta niște vise intens. Fii atent la simbolurile din ele. Vei fi surprins de ceea ce îți spun.

Gemeni

O problemă emoțională cu un membru al familiei te determină să fugi și să te ascunzi. Nu te opune acestui imbold. Ar putea fi exact ceea ce avi nevoie pentru a-ți menține mintea limpede și pentru a-ți vindeca sentimentele, înainte de a te confrunta din nou cu această persoană. AI câteva revelații, destul de deconcertante, despre tine și traume vechi pe care le-ai uitat de mult. Nu te lupta nici cu ele. Eliberează-le pur și simplu.

Rac

Problemele emoționale înrădăcinate în trecut te fac să te simți inhibat. De asemenea, s-ar putea să fii puțin mai sensibil decât de obicei și să vezi insulte acolo unde nu există. Înfrânează-ți impulsul de a jigni. Încearcă să te confrunți și să eliberezi vechile probleme sau cel puțin promite-ți că te vei ocupa de ele mai târziu. Poartă-te frumos cu anturajul tău. Ar trebui să te simți mai pozitiv până la sfârșitul zilei.

Leu

Problemele de la locul de muncă te determină să renunți dar grijile legate de bani te rețin. Va trebui să  reevaluezi situația. O schimbare de poziție este exact ceea ce aveți nevoie acum. Este posibil să ai talente neexploatate pe care ar trebui să lel valorifici. Gandeste-te la asta! Și dacă chiar crezi că vrei o schimbare, curaj!

Fecioară

Greșelile din trecut ar putea reveni să te bântuie și s-ar putea să fii momentan depășit de teama că vei face din nou erori similare. Încearcă să fii obiectiv înainte de a te înnebuni. Îți cauzezi singur probleme inutile. Realizează că ești unic, că ai abilități și talente care te deosebesc de toată lumea.

Balanță

Vrei să privești în interior, poate să experimentezi propriile abilități psihice sau să studiezi concepte spirituale. De asemenea, te simți mai interesat decât de obicei de arte, în special cele care provin din alte culturi. Astăzi vei fi mult mai contemplativ decât de obicei. S-ar putea dovedi iluminator să-ți scrii gândurile.

Scorpion

Considerațiile financiare întârzie începerea unui nou proiect pe care ți-ai dorit de mult să-l începi. Poate că nu ai fondurile necesare sau costul este puțin mai mare decât te așteptai. Nu te scufunda în disperare. Aceasta este doar o altă întârziere temporară. Calculează-ți bugetul și fă sdchimbări. Folosește-ți ingeniozitatea înnăscută pentru a rezolva problema, iar proiectul ar trebui să fie corect și în termen.

Săgetător

Ziua poate fi afectată temporar de un fel de scandal. Persoane din anturajul tău, în special femeile, se pot aduna în bârfe conspirative. Curiozitatea ta va fi cu siguranta trezita, dar nu fi tentat sa te alaturi lor. Situația este mai mult decât se vede și vei dori să știi toate faptele înainte de a trage concluzii. Concentrează-te pe propriile interese și îngrijorează-te de scandal mai târziu!

Capricorn

Ești intuitiv din fire dar astăzi ai un val de premoniții. Perspectivele despre propriul tău caracter scot la suprafață traume vechi, astfel încât să le poți elibera. Visele tale pot fi deosebit de vii și destul de deconcertante, deși nu într-un mod negativ. Scrie-le. Simțul tău estetic este, de asemenea, foarte ridicat. 

Vărsător

Sexul și romantismul sunt foarte mult în mintea ta astăzi. Te simți pasional, iar emoțiile tale sunt bogate și profunde. În momente ca acestea, este vrei să te concentrezi asupra propriei plăceri, dar este important să fii sensibil și la partenerul tău. Romanele și filmele irascibile vor fi deosebit de atrăgătoare și te joci cu ideea de a face cumpărături la Victoria's Secret. Du-te!

Pești

Un membru al familiei se simte puțin deprimat și ești tentat să purtați o discuție de încurajare. Dar nu este soluția potrivită. Ar putea crea tensiune în casă. Încrederea în sine este probabil la un nivel scăzut. Ai tendința să fii cel mai rău critic al tău, dar astăzi ești puțin confuz. Încearcă să fii corect cu toți cei din jurul tău, în special cu tine.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic