x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016. Esti de neinvins atunci cand combini voiosia cu puterea de munca

Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016. Esti de neinvins atunci cand combini voiosia cu puterea de munca

18 Ian 2016   •   19:22
Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2016. Esti de neinvins atunci cand combini voiosia cu puterea de munca


Horoscop 19 ianuarie. Berbec
Puterea este cel mai mare drog care a existat si exista. A te fali ca dispui de o mai mare putere decat ai, cu adevarat, reprezinta tentatia acestei zle. Este adevarat, spre seara dorinta de comunicare si de distractie se vor observa cu ochiul liber, in ceea ce te priveste. Evita sa porti bijuterii cu diamante, inprima parte a zilei.

Horoscop 19 ianuarie. Taur
Se pare ca ai o nevoie acuta de a face doar ceea ce-ti face placere. Ceea ce nu este nepotrivit, atat timp cat nu iti vei neglija responsabilitatile, mai ales cele pe care le ai fata de persoana iubita; de altfel, atunci cand ai nevoie, poti conta pe ajutorul pe care aceasta ti-lofera. Nu ezita sa ceri acest ajutor atunci cand simti ca nu te mai descurci.

Horoscop 19 ianuarie. Gemeni
Astazi iti este recomandat sa faci tot posibilul pentru a-ti pastra intacta autoritatea. In acelasi timp, ramai fidel deciziilor pe care le-ai luat cu ceva timp in urma. Este benefic si mult mai important pentru tine sa pastrezi o "linie" deja aleasa, evitand sa te iei dupa ce ti se spune. Rezerva-ti prima parte a zilei pentru a discuta despre finante si algoritmi de dezvoltare a acestora.

Horoscop 19 ianuarie. Rac
Poti refuza pe oricine, astazi, mai putin pe cele care iti sunt prietene, cu precadere in primaparte a zilei. Indicat este sa nu incerci a-ti impune parerile cu price pret, in fata acestor femei, chiar daca tu consideri ca ele au gresut sau ca ti-au resit, in vreun fel. Exista sansa ca in a doua parte a zilei sa faci orice pentru a castiga un concurs de popularitate, ceea ce nu iti va folosi deloc, in final.

Horoscop 19 ianuarie. Leu
Esti de neinvins atunci cand combini voiosia cu puterea de munca, ori acest lucru se observa doar atunci cand faci ceea ce iti place tie cel mai mult. Daca in prima parte a zilei ai putea fi invidiat pentru ceea ce poti face, toti incercand sa-ti afle secretul care sta in spatele reusitei tale, in a doua parte a zilei este nevoie de transparenta.

Horoscop 19 ianuarie. Fecioara
O idee, doar de o idee buna ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. De aceea si sfatul pentru aceasta zi este acela de a une tara la cale in prima parte a zilei, actionand abia dupa pranz pentru a indeplini aceasta noua sarcina. Pe cat posibil, nu te inspira din ceea ce se intampla in alte tari. De aceasta data ai nevoie de originalitate si sa ai incredere in propria-ti capacitate creatoare.

Horoscop 19 ianuarie. Balanta
Lumea visului iti poate fi portal catre un nou nou inceput, prin intermediul celor pe care le visezi. dar asta se va intampla abia la sfarsitul acestei zile; pana atunci, insa, se pare ca vei fi nevoit sa stabilizezi ceea ce deja ai inceput sau sa termini ceea ce trebuie sfarsit. In principiu, ceea ce ti-ai propus a realiza devine real, in special in prima parte a zilei. O zi norocoasa.

Horoscop 19 ianuarie. Scorpion
Metamorfoza va fi prezenta in viata ta, mai ales in a doua parte a zilei. Incet, incet tot ceea ce trebuie sa devii vei deveni; toata munca ta de pana acum incepe sa dea roade, in acest sens. Este posibil ca, spre amiaza, cei cu care ai de-a face sa vrea a-si pune amprenta asupra deciziilor pe care tu urmeaza sa le iei; indicat este sa nu cedezi santajului, mai ales celui emotional.

Horoscop 19 ianuarie. Sagetator
Daca simti ca pierzi din vedere ceva important, asa si este. Cel putin in prima parte a zilei. Sanatatea redevine capitolul de care ar fi bine sa te preocupi, mai ales daca este vorba despre probleme pe care le ai in zona gatului. Din ceea ce ai de facut, incearca sa rezolvi cat mai multe. Este posibil ca, in a doua parte a zilei, sa nu mai ai timp decat pentru socializare si pentru persoana iubita.

Horoscop 19 ianuarie. Capricorn
Ai puterea de a face in asa fel incat totul sa fie in favorea ta, chiar daca initial toate se anuntau a fi importiva evolutiei tale. Important este sa nu te opresti, chiar daca vei inainta cu pasi mai mici decat te-ai obisnuit. Sa nu-ti lipseasca curajul atunci negociezi ceva, indiferent despre ce este vorba.

Horoscop 19 ianuarie. Varsator
Aparent, pragmatismul iti lipseste, astazi. Lumea viselor devine din ce in cemai prezenta in viata ta, mai ales in a doua parte a zilei - o perioada de timp favorabila creatiei si exprimarii artistice. Acum poti ajunge sa accesezi dimensiuni la care doar visai, candva. Pe de alta parte, se poate spune ca esti mai sensibil decat de obicei in privinta sentimentelor care iti sunt purtate.

Horoscop 19 ianuarie. Pesti
Ai nevoie sa iti separi problemele personale de ceea ce se intmpla in realitatea obiectiva. Ceea ce nu va fi foarte usor, cel putin nu in a doua parte a zilei. Printre altele, aminteste-ti ca ceea ce astazi spui are rol de pecete. De evitat a face promisiuni si juraminte. In ceea ce priveste cariera, avanseaza pas cu pas.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop