x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 mai. Pe Berbeci îi aşteaptă o surpriză acasă

Horoscop zilnic, 19 mai. Pe Berbeci îi aşteaptă o surpriză acasă

18 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 19 mai. Pe Berbeci îi aşteaptă o surpriză acasă

Berbec

Un eveniment relaxant la tine acasă este tot ce ai nevoie după o zi de muncă şi te pregăteşte weekendul plin de distracţie.

Taur

Vei suna foarte mulţi prieteni şi amici în speranţa de a strânge un grup de oameni pentru a vă petrece sfârşitul de săptămână împreună.

Gemeni

Orice discuţie pe care vrei să o ai cu partnerul tău astăzi va ajunge la un moment foarte tensionat şi nu sunteţi departe de o ceartă.

Rac

Iubirea şi romantismul plutesc în aer! Este ziua perfectă pentru a ieşi cu partenerul şi pentru a vă distra pe cinste!

Leu

Poate că nu eşti cea mai norocoasă persoană când vine vorba de relaţii de iubire şi poate de asta simţi nevoia de a face ce simţi, fără a te gândi la consecinţe.

Fecioară

Eşti foarte responsabil şi iei viaţa prea în serios uneori. Relaxează-te puţin şi încearcă să fii spontan şi să iei decizii pe moment, care te fac fericit.

Balanţă

Singurul gând care îţi ocupă mintea este cum să ajungi mai repede acasă şi să petreci întreaga seară cu persoana iubită.

Scorpion

Certurile cu colegii din ultimul timp te-au enervat la culme. Pentru că văd că eşti încă afectat, vor continua să te atace.

Săgetător

Tensiunile din jurul tău te obosesc. Poate că ai fost prea agresiv şi insistent cu persoanele la care ţii, dar neintenţionat. Trebuie să le soluţionezi repede.

Capricorn

Dacă nu ai primit ce ţi-ai fi dorit, asta e din cauză că nu ai cerut şi nu ai spus la timp ce vrei. Tăcerea nu e o soluţie. Nimeni nu o să îţi citească gândurile!

Vărsător

Simte-te liber să distrugi echilibrul pentru a-ţi satisface nevoile, mai ales în relaţia amoroasă. În efortul de a face totul bine, te-ai lăsat pe tine deoparte.

Peşti

Vei întâlni în sfârşit o persoană care îţi împărtăşeşte pasiunea pentru aventură, pentru călătorii şi are aceeaşi spontaneitate ca şi tine.

 

×