x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 19 martie 2022. Racii îți fac griji. Fecioarele primesc vești de departe

Horoscop zilnic, 19 martie 2022. Racii îți fac griji. Fecioarele primesc vești de departe

18 Mar 2022   •   16:35
Horoscop zilnic, 19 martie 2022. Racii îți fac griji. Fecioarele primesc vești de departe
Sursa foto: Alex Chernenko - unsplash.com

O zi de odihnă, mai ales pentru acele semne care au petrecut aseară. Berbecii și Balanțele sunt neliniștite cu privire la bani, Taurii se frustrează din cauza muncii, Gemenii iau o pauză, iar Leii nu se opresc din distracție.

Berbec

Visele cu mesaje amestecate îți pot tulbura somnul în această seară. Într-un minut vei avea un vis minunat, iar următorul ar putea fi sumbru. Notează-le. Mesajul este probabil mai pozitiv decât pare. Grijile legate de bani te pot chinui pe tot parcursul zilei, dar lucrurile nu sunt atât de rele pe cât par. Analizează faptele înainte de a intra în panică.

Taur

Partenerul tău ar putea munci prea mult, provocându-ți frustrare. Orele suplimentare la locul de muncă ar putea interfera cu dorința ta de a vă bucura de timp de calitate împreună. Propriile tale griji îți vor afecta încrederea în tine. Te întrebi dacă faci tot ce trebuie. Ar fi de ajutor să faci o listă și să bifezi fiecare sarcină pe care o finalizezi.

Gemeni

Încerci să continui sau să finalizezi un proiect creativ, dar imaginația ta pur și simplu nu funcționează normal. De asemenea, distracția de aseară te poate face să te simți puțin lent, ceea ce nu ajută. Aceasta este doar o situație temporară. Mintea ta ar trebui să revină la normal mâine.

Rac

Te simți deosebit de protector față de toți cei pe care îi iubești: copii, familie, prieteni, animale de companie și persoana specială din viața ta. Veștile îți provoacă îngrijorări pentru viitor dar nu le lăsa să te doboare. Totul ar trebui să fie bine, așa că relaxează-te.

Leu

Astăzi ai putea face cunoștință cu actori, muzicieni sau alți interpreți, dintre care unii ar putea fi destul de cunoscuți. Ocaziile sociale îți pot aduce contacte valoroase, pe care le poți folosi mai târziu. S-ar putea să te distrezi atât de mult, încât nu vrei să mergi acasă! Totuși, nu ajunge prea târziu în noapte. Vei avea nevoie de toată energia ta mâine!

Fecioară

Cineva care locuiește departe, și care nu ai auzit de multă vreme, ți-ar putea da un telefon surpriză astăzi. Vei fi încântat și vei vorbi mult la telefon. S-ar putea să fie nevoie să faci câteva comisioane, dar vremea te ține în casă. Nu-ți face griji. Vei avea timp să te ocupi de alte chestiuni stringente. Ar trebui să te simți deosebit de creativ.

Balanță

Banii ar putea fi o sursă de îngrijorare astăzi. Crezu că ai cheltuit prea mult (cine nu o face uneori?) sau poate că unele fonduri la care te așteptai nu au venit. Aceasta este o întârziere și nu o situație permanentă (deși ar putea părea așa). Prea multe îngrijorări îți pot strica ziua, iar tu nu vrei asta. 

Scorpion

Prea mult stres și efort în ultimele zile te pot duce la o ceartă cu partenerul. Deși nu este un dezastru, acest lucru vîți afectează ziua. Cel mai bine ar fi să stai puțin singur și să-ți lași toată negativitatea să dispară atunci când nu este nimeni prin preajmă. Te vei simți mai bine când te vei întâlni din nou cu familia, prietenii și partenerul tău.

Săgetător

Te-ai distract cam mult aseară și acuma ești cam obosit. Poate vrei să-ți petreci ziua în pat, dar perspectiva de a lăsa sarcinile neterminate te determină să muncești. E o idee proastă. Odihna este exact ceea ce ai nevoie. Nici nu te forța să socializezi. Ai nevoie de ceva timp singur pentru a-ți recupera și a aduna resursele, astfel încât să poți înfrunta lumea cu capul limpede.

Capricorn

Planurile de întâlnire cu un grup de prieteni apropiați pot fi anulate din cauza unor evenimente neașteptate. Acest lucru te deprimă, mai ales dacă este implicat un iubit. Încearcă să nu-ți faci griji prea mult pentru asta. Vei putea să reprogramezi și relaxează-te. 

Vărsător

Energia planetară te face să te simți puțin lent astăzi. Probabil că vei dori să stai acasă, înconjurat de cărțile tale, animalele de companie și plante. Totuși știi că ai programări de îndeplinit și responsabilități de îndeplinit. Simțul datoriei este puternic. Fă o înțelegere cu tine însuți pentru a obține minimul necesar și apoi relaxează-te. Încearcă o baie fierbinte și ascultă muzică clasică.

Pești

O despărțire temporară de cineva apropiat te-ar putea face să reflectezi asupra momentelor bune pe care le-ați petrecut împreună, mai ales în ultimele săptămâni. Probabil că veți vorbi la telefon. Simți multă căldură și afecțiune față de toți cei din jurul tău, dar ești și puțin trist, mai ales când te gândești la cei de departe. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic