x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 2 ianuarie 2024. Relaxare, prieteni și multe bârfe

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2024. Relaxare, prieteni și multe bârfe

de Vali Deaconescu    |    01 Ian 2024   •   15:40
Horoscop zilnic 2 ianuarie 2024. Relaxare, prieteni și multe bârfe
Sursa foto: Hepta

Horoscop 2 ianuarie 2024. Taurii vor să se destindă, Racii vor să audă ultimele bârfe, iar Peștii au parte de o zi prietenoasă și relaxată.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi ești în centrul atenției, ceea ce înseamnă că oamenii te observă. Între timp, ai puține remușcări pentru că ai o listă de sarcini de îndeplinit, dar nu reușești să te apuci de ea. Încă nu. Vrei să eviți, să ocolești sau să faci altceva. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este o zi relaxată și vrei să te destinzi. Ai de gând să faci exact ce vrei. De fapt, pentru că Luna este în semnul tău pământesc astăzi, ai putea reuși să obții acest lucru.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este ziua perfectă pentru a te ascunde acasă și a te relaxa într-un mediu familiar, deoarece vrei să te retragi și să te refaci după nebunia sărbătorilor. Între timp, stăpânul tău Mercur își încetează mișcarea retrogradă. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Chiar dacă nu ai chef să lucrezi astăzi, ești interesat să comunici cu alții pentru că ai ceva de spus. Ai vrea și să te pui la curent cu orice bârfă pe care ai ratat-o în perioada sărbătorilor. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi vrei să iei lucrurile ușor. Vrei să-ți recuperezi respirația înainte ca acest an nou palpitant să înceapă. Este foarte posibil să fii concentrat pe bani și pe fluxul de numerar mai mult decât de obicei, ceea ce este o idee bună, deoarece ceva neașteptat ar putea afecta banii sau posesiunile tale. Stai pe fază!

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Acest an nou palpitant începe cu Luna în semnul tău, ceea ce trebuie să fie un semn bun. Cu siguranță vei avea un avantaj față de celelalte semne astăzi, asta e sigur. Acest lucru înseamnă că poți cere universului o favoare. S-ar putea să o primești.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi ai nevoie să te refaci și să te relaxezi. Mai mult decât oricare alt semn, ești afectat de mediul înconjurător imediat. Și când lucrurile sunt nebune și agitate, acest lucru îți consumă energia. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O conversație cu un prieten, probabil o femeie, ar putea fi un schimb plăcut. Ai o energie relativ scăzută, mai ales în ceea ce privește munca pentru a câștiga bani. În schimb, vrei să iei lucrurile ușor. Cu toate acestea, o distracție plăcută, cum ar fi o călătorie scurtă, ar putea să îți atragă atenția.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) Este o zi puternică pentru că Mercur, Venus și Marte sunt toate în Săgetător. Acest lucru înseamnă că începi acest an cu încredere!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

La fel ca Săgetătorul, începi acest an dintr-o poziție de putere, deoarece soarele este în semnul tău. Poți simți chiar dorința de a face ceva diferit sau de a explora modalități de a-ți deschide aripile, deoarece vrei aventură și stimulare!

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ia-o ușor astăzi. Chiar și relațiile cu prietenii și grupurile sunt puțin confuze și aproape că nu merită efortul. S-ar putea să te preocupe probleme legate de proprietatea comună, moșteniri, taxe și datorii; totuși, nu acționa în privința lor astăzi. Așteaptă-te.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o zi prietenoasă și relaxată. Cea mai bună alegere pentru tine este să te relaxezi, dacă poți face acest lucru. În relațiile cu părinții, șefii și autoritățile, fii foarte atent. Confuzia este probabilă. Nu te oferi voluntar pentru nimic. Dacă ți se cere ceva, clarifică exact ce se așteaptă de la tine.

×