x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 iulie 2022. Gemenii au scăpat de o problemă. Leii vor să fie informați

Horoscop zilnic, 2 iulie 2022. Gemenii au scăpat de o problemă. Leii vor să fie informați

01 Iul 2022   •   16:16
Horoscop zilnic, 2 iulie 2022. Gemenii au scăpat de o problemă. Leii vor să fie informați
Sursa foto: Barbora Polednova - Unsplash.com

Berbecii trebuie să renunțe la lene, Taurii să se bucure de soare, Racii ies la distracție, Fecioarele au o zi grozavă, Balanțele sunt energice, Săgetătorii fac sport, iar Vărsătorii sunt comunicativi.

Berbec

Nu există nicio scuză pentru lene astăzi. Asigură-te că te dai jos din pat înainte de a se termina ziua. Vei descoperi că, cu cât faci mai multe lucruri, cu atât vei fi mai fericit. Exprimă-ți gândurile oamenilor din jurul tău. Ieși în aer liber și ascultă ce are de spus vântul. Fii activ și flexibil. Emoțiile oamenilor sunt mai mult la suprafață, așa că păstrează lucrurile ușoare.

Taur

Nu lăsa lucrurile să stagneze. Este timpul să iei măsuri. În tot ceea ce faci astăzi, vezi cât de departe poți merge. Acoperă o gamă largă de subiecte. Ia o pauză de la intensitatea ta emoțională obișnuită, bucură-te de soare și de conversația ușoară cu ceilalți. Fii optimist. Ia măsuri atunci când vezi că lucrurile degenerează.

Gemeni

S-ar putea să simți că ai ieșit din întuneric. Ai scăpat de o greutate dar există încă o mare cantitate de dramă emoțională care trebuie să se rezolve de la sine. Mergi la o plimbare lungă în această după-amiază. Vei descoperi că, cu cât ești mai activ, cu atât mai bine îți vei putea rezolva trauma emoțională.

Rac

Ia o pauză de la urcușul tău constant și aruncă o privire asupra lumii din jurul tău. Bucură-te de o noapte cu prietenii și fii activ în conversații. Veți descoperi că, cu cât socializezi mai mult, cu atât mai mult vei putea elibera o parte din tensiunea de care s-ar putea să nu-ți dai seama că o ai. Pune-ți din nou energia în mișcare. 

Leu

Fii atent la știrile de astăzi. Întreabă despre ceea ce auzi și citești. Ia un rol activ în acumularea cunoștințelor despre lume. Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale și ține un ochi pe ceea ce se întâmplă. Informația este un aspect important al puterii.

Fecioară

Astăzi este o zi grozavă pentru a ieși și a face lucruri. S-ar putea să descoperi că ești puțin indecis, dar nu te agita. Nu simți că trebuie să-ți iei angajamente. Te vei descurca bine să sari de la crin la crin. Exprimă ceea ce ai în minte. Angajează-te într-o activitate fizică care să-ți stimuleze circulația.

Balanță

Numele jocului pentru tine este acțiune. Aerul pare să devină mai respirabil și simți ca și cum o greutate a fost ridicată. S-ar putea să observi o explozie bruscă de energie fizică care te îndeamnă să ieși și să faci o plimbare lungă cu bicicleta. Simți cum vântul suflă prin părul tău. Sau eliberează-ți emoțiile acumulate pe terenul de fotbal.

Scorpion

Împărtășește din cunoștințele pe care le-ai acumulat și procesat în ultimele săptămâni.. Este timpul să-ți pui abilitățile de comunicare la lucru. Vei descoperi că emoțiile tale sunt strâns legate de acțiunile tale de astăzi și lucrurile vor căpăta un ton mult mai ușor decât în ultimele zile. Respiră adânc și eliberează acea tensiune reținută.

Săgetător

Rezistența ta fizică poate fi destul de puternică astăzi. Ar trebui să te gândești să te antrenezi pentru a elibera o parte din energie. Fă sport sau ceva care implică strategie și o bună coordonare. Ia o rachetă de tenis sau alătură-te la un meci de baschet Vei descoperi că nivelul tău ridicat de energie va fi cheia pentru a ieși în evidență.

Capricorn

Ia o pauză de la seriozitatea care a predominat în ultimele două zile. Vei descoperi că discuțiile optimiste sunt modalitatea de a naviga prin apele de astăzi. S-ar putea să apreciezi comunicarea mai activă și cuvintele eficiente. Vorbește și oamenii vor să asculte. Ascultă și oamenii vor vorbi. Schimbul de idei este important astăzi.

Vărsător

Sari înapoi pe scenă. Participarea ta activă la conversație este esențială pentru menținerea unui flux energetic sănătos. Lucrurile pe care le spui altora vor avea un efect profund, așa că alege-ți cu grijă cuvintele. Bucură-te de o activitate fizică care implică un grup. Fii un participant activ în toate situațiile pe care le întâlnești.

Pești

Fii puțin mai flexibil și nu te încrâncena asupra situației. Fii mai vesel și jucăuș. Vei descoperi că schimbul de idei este o parte importantă a zilei. Ieși din casă și bucură-te de conversații uşoare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic