x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 iunie 2022. Racii trec prin experiențe neașteptate. Săgetătorii vor să călătorească

Horoscop zilnic, 2 iunie 2022. Racii trec prin experiențe neașteptate. Săgetătorii vor să călătorească

01 Iun 2022   •   11:53
Horoscop zilnic, 2 iunie 2022. Racii trec prin experiențe neașteptate. Săgetătorii vor să călătorească
Sursa foto: Vitolda Klein - unsplash.com

Majoritatea semnelor se simt idealiste astăzi. Berbecii și Scorpionii sunt atrași de arte, Taurii primesc musafiri, Gemenii socializează, Leii sunt empatici, Fecioarele sunt copleșite emoțional, iar Capricornii au vise profetice.

Berbec

Astăzi ești atras de arte. De asemenea, te-ai putea îndrăgosti. Dacă te afli într-o relație, se ivesc circumstanțe care vor scoate la iveală latura exaltată a partenerului tău, de care uiți uneori. Dacă ești singur, așteaptă-te să apară cineva minunat dar amintește-ți că trebuie să o cunoști. Oricât de perfectă pare, este un om.

Taur

Mai multe evenimente vor crește nivelul de iubire și energie pozitivă în casa ta. Musafirii îți vor aduce informații noi și interesante. Vești bune la care nu te-ai așteptat, ar putea ridica moralul tuturor. Veți vorbi despre probleme umanitare sau spirituale. Orice ar fi, așteaptă-te la vibrații grozave în casa ta. Bucurați-vă.

Gemeni

Discuți cu persoane noi și interesante, care îți trezesc curiozitatea. Conversațiile spirituale sau metafizice ar putea avea loc astăzi prin telefon sau video. Conceptele ar putea fi profunde, exaltate și inspiratoare, dar aduc mai multe întrebări decât răspunsuri. Cărțile pe această temă s-ar putea dovedi lămuritoare. Poți să îți scrii gândurile ori să le desenezi.

Rac

Vei avea parte de experiențe la care nu te-ai așteptat niciodată. Un talent pe care nu știai că îl ai va ieși la iveală. Acest lucru ar putea implica o combinație de arte și tehnologie, cum ar fi grafica pe computer sau animația, sau ar putea implica muncă spirituală sau umanitară. De asemenea, încearcă strângerea de fonduri pentru o organizație caritabilă sau pentru o cauză socială ori politică. Nu ezita. 

Leu

De obicei gândești rațional și științific dar astăzi ești atât de intuitiv, încât este mai probabil să-ți folosești abilitățile psihice. Aceasta poate fi o binecuvântare. Natura ta rațională te protejează de a te identifica prea mult cu cei mai puțin norocoși. Astăzi, această protecție este mult redusă, așa că fii pregătit să emaptizezi.

Fecioară

În mod normal ești intuitiv dar astăzi ești mai mult decât de obicei, ceea ce ete-ar putea coplești emoțional, așa că protejează-te. Canalizează-ți gândurile și sentimentele în artă.

Balanță

Ești mai sensibil decât de obicei la condițiile sociale și politice inacceptabile. Îți vor veni idei pentru noi obiective, poate umanitare. Ești idealist, așa că s-ar putea să te gândești la posibilități care nu sunt funcționale. Scrie-ți ideile și discută cu cineva despre ele. Apoi decide cum să procedezi.

Scorpion

Te joci cu ideea de a face din arte și umanitarism scopul vieții tale. În afaceri îți merge bine și s-ar putea să te gândești la un altfel de viitor. Deși nu este momentul potrivit să acționezi, ar trebui să concepi un plan de acțiune.

Săgetător

Mintea ta este concentrată pe concepte spirituale exaltate. Vrei să studiezi despre spiritualitate sau să participi la o sesiune de meditație. Te gândești să călătorești într-o țară cu astfel de tradiții, cum ar fi Israel, Egipt sau India. Notează-ți cunoștințele pentru a te putea referi la ele mai târziu.

Capricorn

Deși, în mod natural, ai tendința de a fi sensibil la sentimentele celorlalți, astăzi chiar simți ceea ce își doresc ei înainte de a-și da seama. Perspectivele spirituale, emoționale sau psihologice vin spre tine. Ai putea chiar să ai niște vise profetice. Notează tot ceea ce pare important. Veți dori să-ți amintești mai târziu.

Vărsător

Ești idealist astăzi cu privire la relațiile tale. Probabil îi vei vedea persoanele apropiate în lumina lor cea mai bună. Partenerul poate părea personaje dintr-un basm. Acesta este un moment bun pentru a trece o relație de dragoste la următorul nivel de angajament, atâta timp cât nu uiți slăbiciunile partenerului tău. Este ușor să iubești pe cineva care pare perfect, dar este mai realist să-i iubești și defectele.

Pești

Astăzi s-ar putea să simți nevoia de a fi de folos celorlalți. Instinctele tale umanitare sunt mari, deși s-ar putea să idealizezi lucrurile. Este minunat să îi ajuți pe cei mai puțin norocoși, dar adesea procesul implică un angajament intens de timp și energie. Dacă decizi să faci acest lucru, îți poate transforma viața într-un mod profund. Fii pregătit pentru unele schimbări destul de grele.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic