x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 iunie. Puteţi obţine uşor câştiguri financiare neaşteptate

Horoscop zilnic, 2 iunie. Puteţi obţine uşor câştiguri financiare neaşteptate

01 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 2 iunie. Puteţi obţine uşor câştiguri financiare neaşteptate

Berbec
Pe plan sentimental totul decurge foarte bine. Vă sfătuim, totuşi, să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă şi să fiţi mai atent.

Taur
În cursul dimineţii aveţi ocazia să aplicaţi în practică proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi decizii importante pentru viitor.

Gemeni
Astăzi este o zi favorabilă călătoriilor în interes familial. Cu acest prilej, puteţi obţine uşor câştiguri financiare neaşteptate.

Rac
Cu greu reuşiţi să vă respectaţi programul de astăzi. Cu răbdare, reuşiţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus în ultimul timp.
 
Leu
După-amiază, un prieten vă propune o colaborare. Nu luaţi o decizie până când nu vă consultaţi cu partenerul de viaţă!
 
Fecioară
Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, atât pe plan social cât şi în domeniul afacerilor.
 
Balanţă
În relaţiile cu partenerul de viaţă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere. Vă puteţi face planuri pentru o călătorie.
 
Scorpion
Zi bună pentru a pune la cale noi afaceri şi planuri de viitor. Puteţi începe noi activităţi în domeniul social sau să demaraţi un proiect nou. 

Săgetător
În cursul serii s-ar putea să primiţi musafiri de departe sau dumneavoastră să fiţi invitat la prieteni. Fiţi cumpătat şi nu provocaţi altercaţii.

Capricorn
Relaţiile parteneriale sunt favorizate şi puteţi rezolva probleme ale familiei. Sunt şanse ca o rudă să vă viziteze după foarte mult timp.

Vărsător
Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente şi puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.

Peşti
Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu şi nu stârniţi conflicte vechi. Cu calm, totul se rezolvă mai uşor.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop azi horoscop maine