x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 mai 2022. O zi în care emoțiile predomină pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 2 mai 2022. O zi în care emoțiile predomină pentru toate semnele

01 Mai 2022   •   17:00
Horoscop zilnic, 2 mai 2022. O zi în care emoțiile predomină pentru toate semnele
Sursa foto: Nine Koepfer Unsplash.com

Berbecii sunt creativi, Taurii sunt tensionați, Gemenii debusolați, Racii trebuie să reeaducă armonia în viața lor, Leii se simt blocați, iar Peștii sunt împinși să facă schimbări.

Berbec

Creativitatea ta poate ajunge la un nou nivel. Există multe moduri de a te exprima creativ, așa că alege unul și urmează-l. Emoțiile tale puternice și visele sunt atuuri. Nu încerca să le îndepărtezi. Ascultându-ți prea mult cmintea, te vei priva de recompensa din inima și imaginația ta.

Taur

Sentimentele te pot înșela, așa că ai grijă să nu te implici prea mult în propria ta dramă. Poate simți că ești împins și tras în direcții incomode. S-ar putea să tolerezi această tensiune pentru un timp, fără să-ți exprimi sentimentele. Acesta este un lucru periculos, deoarece ar putea da altora impresia că este în regulă să te trateze în continuare într-un fel care nu-ți place.

Gemeni

În anumite privințe, te simți ca un suflet pierdut și nu prea ești în contact cu visele tale. Deși te simți energic și zbuciumat, s-ar putea să simți că energia ta este direcționată greșit. Cheia pentru tine acum este să te conduci singur. Cu cât preiei mai mult controlul, cu atât vei fi mai fericit.

Rac

Cel mai bun mod de a crea armonie printre alții este să stabilești mai întâi armonia în tine. Nu te aștepta ca alții să aibă grijă de tine și să se ocupe de toate dorințele tale. În același timp, nu este responsabilitatea ta ce doresc ceilalți. Granițele pot deveni uneori ambigue, dar fă tot posibilul pentru a menține o separare sănătoasă. Oamenii s-ar putea să-ți tragă sforile inimii pentru a te manipula să faci ceea ce vor. Nu te lăsa.

Leu

Simți că emoțiile tale puternice îți stau în calea viselor. Sau poate descoperi că ești atât de implicat într-o anumită viziune asupra viitorului, încât ești blocat în propria ta minte. Pierzi contactul cu prezentul pentru că ești atât de concentrat pe o idee neclară. Fă un pas înapoi și reevaluează situația.

Fecioară

Poate că ești blocat într-o mentalitate de care nu poți scăpa. Ai grijă să nu iei măsuri bazate pe idei care au rădăcini mai mult în fantezia trecută decât în ​​realitatea prezentă. Emoțiile ar putea să-ți joace feste. Ai putea fi atașat de un vis care are mai mult de-a face cu hrănirea ego-ului tău decât cu îndeplinirea destinului tău. Întreabă-te care sunt motivele. S-ar putea să descoperi că ar fi mai bine să-ți redirecționezi energia în altă parte.

Balanță

Când vorbești, vrei ca alți oameni să asculte. Mai mult ca sigur, gândurile tale se vor îndrepta către idei și filozofii umanitare. Ești dornic să împărtășești ideile tale cu alții și s-ar putea să ai un vis utopic care, dacă oamnii l-ar urma, ar face lumea un loc mult mai bun. Ceilalți s-ar putea să te ironizeze pentru o astfel de perspectivă, dar asta nu înseamnă că ar trebui să încetezi să visezi.

Scorpion

Te concentrezi pe probleme legate de controlul unei situații. Mai mult ca sigur, respecți o rutină bine planificată. Ai un mod prestabilit de a face lucrurile și vrei să te ții de el. Cu toate acestea, alți oameni și-ar putea dori să-și asume rolul de lider. Sunt neclintiți și cu voință puternică când vine vorba de faptele lor. Așa trebui să fii și tu.

Săgetător

Ești apt să vorbești și să acționezi cu multă putere dar ai grijă să nu te lași răvășit de emoție. Există o calitate suprarealistă a zilei. Te-ar putea face să crezi că un miraj este real. S-ar putea să fii atât de prins de drama sentimentelor tale, încât puterea ta de rațiune să fie diluată până la punctul în care îți pierzi complet obiectivitatea.

Capricorn

Conceptul tău despre realitate s-ar putea baza mai mult pe emoțiile tale decât pe fapte. Aceasta este una dintre acele zile în care acest lucru îți poate aduce necazuri. Indiferent ce apare, te simți foarte pasionat de acest lucru și ai tendința de a pierde orice perspectivă rațională. Integritatea, puterea interioară și încrederea în sine sunt lipiciul care țin mintea și inima împreună.

Vărsător

Aceasta este ziua ta pentru a străluci. Doar asigură-te că nu faci acest lucru pe cheltuiala altcuiva. Te simți mai încrezător în tine decât de obicei, ceea ce ar putea fi greu de crezut. Cu toate acestea, ai putea fi atât de concentrat pe agenda ta, încât nu reușești să vezi semnalele subtile transmise de cei din jurul tău. Și alții strigă după atenție. 

Pești

S-ar putea să simți că ești lăsat în afara ecuației. Poate te simți a cincea roată, care pur și simplu nu are loc. Nu-ți face griji. Doar pentru că te simți așa astăzi, nu înseamnă că este destinul tău. Dacă nu-ți place cursul, schimbă poziția. Dacă nu-ți plac oamenii cu care ești, mută-te într-un cerc social diferit. Nu da vina pe alții. Asumă-ți responsabilitatea.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic