x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 martie 2022. Taurii au nevoie de odihnă. Leii au o zi activă

Horoscop zilnic, 2 martie 2022. Taurii au nevoie de odihnă. Leii au o zi activă

01 Mar 2022   •   17:14
Horoscop zilnic, 2 martie 2022. Taurii au nevoie  de odihnă. Leii au o zi activă
Sursa foto: Angelina RibIi Unsplash.com

Fecioarele se simt în pericol, Balanțele au capul în nori, Scorpionii sunt derutați de informații, iar Vărsătorii sunt atrași într-o capcană.

Berbec

Ți se cere să intri în acțiune astăzi, așa că nu te împotrivi. Fii conștient de faptul că lucrurile pot să nu fie așa cum par. Ar putea exista o fațadă ascunsă asupra situației, de care ar trebui să fii conștient înainte de a acționa. Imaginația ta este foarte activă, așa că simți nevoia să fugi. S-ar putea să nu fie o idee rea.

Taur

Este greu să ajungi la rădăcina problemei. În loc să fii stresat din cauza asta, odihnește-te. Udă-ți plantele și citește o carte. A face față oamenilor în condițiile lor se poate dovedi extrem de dificil. Ocupă-te de ei mai târziu.

Gemeni

Bucură-te de o zi plină de spirit, în care te răsfeți cu tot ceea ce îți dorește inima. Imaginația te duce într-un tărâm cu totul nou, în care joci rolul principal. Trăiește aceste fantezii. Focul din interiorul tău arde puternic, așa că folosește bine această putere înainte de a fi irosită de altcineva care trage de sforile.

Rac

Ești preocupat de soarta ce mai puțin norocoși. Gândește-te să contactezi un ONG pentru a-ți ajuta comunitatea. 

Leu

Astăzi este o zi activă pentru tine, în care lucrezi bine cu grupuri de alții. Imaginația ta este deosebit de activă și s-ar putea să te trezești interpretând scene din visele tale. Oamenii din viața ta joacă un rol mai important decât au avut în vremurile trecute.

Fecioară

Nu lua nimic prea în serios și abține-te de la a lua decizii majore. S-ar putea să simți că ceva sau cineva lucrează în culise fără știrea ta. Crede în instinctele tale.

Balanță

Este una dintre acele zile în care uiți să te încalți înainte de a ieși pe ușă, Balanță. Asigură-te că ai capul bine înșurubat înainte de a te da jos din pat în această dimineață, altfel l-ai putea găsi plutind în nori. 

Scorpion

Informațiile care vin la tine astăzi pot fi tulburi și delirante. Verifică programul autobuzului de două ori înainte de a pleca de acasă. Te-ai putea trezi pierdut în partea greșită a orașului. Ai răbdare și încearcă să nu te superi prea mult dacă nu primești răspunsurile pe care le dorești. Adevărul va ieși la iveală destul de curând.

Săgetător

Lumea ta fantastică va fi deosebit de activă și ar trebui să te simți liber să pleci în țara viselor. Lasă-ți imaginația să conducă spectacolul  și vei fi  surprins de recompensele pe care le va aduce acest lucru în viața ta de zi cu zi. Poate fi greu să iei o decizie cu privire la ceva practic, așa că nici măcar nu încerca.

Capricorn

Simți o dorință puternică de a evada în țara fanteziei și de a nu te mai întoarce niciodată. Termină-ți treaba și apoi distrează-te. Evadează în adâncurile minții tale și explorează ce fantezii bogate are de oferit sinele tău interior.

Vărsător

Vitalitatea ta fizică este foarte puternică, deși gândurile tale pot fi puțin încețoșate. Cineva obiectează puternic la o acțiune a ta. Adună-ți încrederea în tine pentru a te susține în acest moment. Orice s-ar întâmpla, vei fi chemat să acționezi într-un fel sau altul. Fă-ți timp pentru a evalua faptele cu atenție, pentru că pot exista șmecherii.

Pești

Există un pic de confuzie în lumea ta astăzi. Încercarea de a înțelege ceea ce se întâmplă nu este cea mai ușoară sarcină. Gândirea rațională și procesele analitice pot să nu fie cea mai bună modalitate de a găsi soluția. Ar fi mai bine să lași problema deoparte și să o rezolvi mai târziu.  În schimb, relaxează-te.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic