x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2021. Taurii se îngrijorează din cauza banilor. Săgetătorii sunt puțin deprimați

Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2021. Taurii se îngrijorează din cauza banilor. Săgetătorii sunt puțin deprimați

01 Noi 2021   •   11:15
Horoscop zilnic, 2 noiembrie 2021. Taurii se îngrijorează din cauza banilor. Săgetătorii sunt puțin deprimați
Sursa foto: Isaac Burke Unsplash.com

Berbec

Aveți parte de întârzieri astăzi. Acest lucru te supără dar nu este grav. Totodată, nu este  o zi bună pentru contracte sau pentru vacanțe, așa că ocupă-te de lucruri banale. 

Taur

Știrile deprimante despre starea economiei mondiale sau a pieței de valori te deprimă și te gândești la viitorul tău financiar. Însă nu-ți face griji. Capitalurile proprii în investițiile imobiliare ar putea scădea, dar le vei recupera. Mergi înainte și nu crede tot ce citești sau auzi.

Gemeni

Un prieten apropiat sau un iubit este necomuniativ și te întrebi dacă î mai pasă de tine. Însă are probleme, poate financiare, deci nu este o  companie plăcută. Ascultă-l totuși dacă vrea să-ți vorbească. 

Rac

Ai o grădină sau niște plante de apartament care s-au ofilit? Nu-ți face griji. toți murim într-o zi. Totuși, poți să le recuperezi. Simți că unele lucruri aduc mai multe probleme decât merită. Așteaptă să-ți treacă supărarea și apoi revino la viață. Cumpără-ți un cadou.

Leu

Astăzi, prietenii apropiați, iubitul sau copiii pot fi într-o dispoziție liniștită și melancolică. Te întrebi dacă le-ai greșit cu ceva dar nu este vina ta. Mai bine ocupă-te de afaceri și apo răsfață-te. 

Fecioară

Responsabilitățile de acasă se vor înmulți și te simți că ești singurul membru al familiei care face face ceva. Nu te amărî, mai bine rezolvă ce trebuie și apoi sărbătorește. mergii la un film sau la un concert.

Balanță

Vizita unui prieten, coleg sau a unui iubit se va amâna. Asta te va face să aștepți, fără să poți face altceva. În astfel de momente, cel mai bine este să-ți distragi atenția. Găsește ceva de făcut care te captivează și timpul va trece mai repede.

Scorpion

Deși te-ai descurcat bine financiar, te simți temporar descurajat. Se pare că trebuiască să lucrezi mai mult pentru a susține ritmul. Acesta este mai mult rezultatul bioritmului scăzut. Astăzi muncești cu spor și vei obține rezultatele dorite. Mâine îți va fi mai ușor. 

Săgetător

Nu îți place cum arăți astăzi și vrei să-ți schimbi înfățișarea. Cumpără-ți haine noi și mergi la sală. Chiar dacă arăți bine, aceste activități te vor face să fii mai optimist și îți cresc încrederea în tine. Imaginea ta de sine este proporțională cu starea de spirit. Ești puțin deprimat.

Capricorn

S-ar putea să te simți neiubit, chiar dacă nu există un motiv real pentru asta. Relațiile tale sunt puternice, dar bioritmul scăzut, așa că nu ai încredere în tine. Sună-ți un prieten apropiat și întâlnește-te cu el. Mergeți la cumpărături sau la un film. Până la sfârșitul zilei, te vei simți mai bine.

Vărsător

Planurile de a te întâlni cu prietenii în seara asta ar putea fi întârziate de responsabilități. Cineva apropiat se simte puțin deprimat și caută o ureche înțelegătoare. Ajută-l să-ți învingă nesiguranța și să vadă realitatea.

Pești

Trebuie să muncești mai mult pentru a cîștiga bani. Asta înseamnă că îți va lua timp mai mult să îndeplinești o sarcină sau să călătorești. Relaxează-te și lasă lucrurile să curgă. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic