x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 septembrie 2022. Scorpionii și Peștii sunt favorizați în dragoste

Horoscop zilnic, 2 septembrie 2022. Scorpionii și Peștii sunt favorizați în dragoste

01 Sep 2022   •   11:11
Horoscop zilnic, 2 septembrie 2022. Scorpionii și Peștii sunt favorizați în dragoste
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii primesc o vizită, Taurii și Capricornii se ocupă de comisioane, Gemenii primesc bani, Racii ies la plimbare, Leii sunt implicați într-un proiect, Fecioarele fac o excursie, Balanțele au succes la locul de muncă, Săgetătorii vor mai mulți bani, iar Vărsătorii sunt stresați la serviciu.

Berbec

Un cuplu pe care îl cunoști de multă vreme ar putea să te viziteze la tine acasă astăzi. Nu fi surprins dacă îți spun cât de minunat arată locul. Conversația este plină de viață și distractivă, deși trebuie oclită orice discuție pe subiecte controversate. Dezbaterile pe astfel de chestiuni ar putea deveni destul de aprinse. Ar fi înțelept să-ți tratezi oaspeții mai degrabă cu mâncare decât cu alcool!

Taur

S-ar putea să petreci mult timp în mașină făcând comisioane. Este posibil să întâlnești oameni cunoscuți care au vești interesante. În apropiere se pot deschide noi afaceri. Medicii, stomatologii și alți profesioniști ar putea oferi consultații virtuale, făcând rutina zilnică mai convenabilă. Unii dintre ei ar putea fi vecini sau rude.

Gemeni

Banii pentru care ai muncit cu ceva timp în urmă, s-ar putea să-i primești astăzi, dar nu fii surprins dacă trebuie să faci o mulțime de adrumuri pentru a-i obține. Ar putea apărea planuri pentru viitoarele proiecte de venituri, deși este important să iei în considerare totul cu atenție și să nu te grăbești. Acesta este un moment excelent pentru a învăța o nouă abilitate de a face bani.

Rac

Persoana specială din viața ta poate avea probleme cu colegii.  Dar este puțin probabil ca iubita ta să dorească simpatie. Sunt necesare soluții. Dacă nu ai niciunua, fii doar un bun ascultător. Este important pentru tine să ieși și să faci mișcare. Dacă vremea este bună, fă o plimbare. Dacă nu, participă la un curs de exerciții online. O sa te simti mai bine.

Leu

Probabil că vei lucra din greu în culise, poate pregătești un proiect pentru ca alții să-l facă public sau instruiți oameni pentru operformanță virtuală. Vei consuma multă energie în timpul îndeplinirii acestei sarcini, dar probabil vei simți că a meritat totul. Nu te aștepta să mergi acasă devreme. 

Fecioară

Prietenii te-ar putea atrage să te alături lor pentru o scurtă excursie de o zi, poate la țară. Aceasta este o zi grozavă pentru a merge. Probabil că ai muncit din greu și trebuie să te relaxezi. Totuși, nu fi surprins dacă există o întârziere. 

Balanță

Emoțiile ar putea fi intense la lucru, pe măsură ce proiecte importante se apropie de termenele limită. S-ar putea să aloci mai mult timp decât de obicei. Ar putea apărea divergențe între colegi, așa că stai calm. Dar veniturile și recunoașterea pentru tot ceea ce realizezi astăzi ar trebui să se dovedească că merită efortul.

Scorpion

Astăzi ar trebui să te simți sexy și relațiile cu partenerii romantici ar trebui să meargă bine. Pasiunile tale sunt intense, liniile de comunicare sunt deschise și aprecierea crește. S-ar putea să se vorbească despre o călătorie lungă împreună în viitor. Planifică o seară confortabilă pentru doi. Vei dori să vorbești mult.

Săgetător

Probabil că banii sunt în mintea ta acum. Dorința de securitate financiară sporită te-ar putea forța să cauți un loc de muncă sau investiții care ar da roade mari. Oportunitățile pentru unul sau ambele dintre acestea sunt probabil să vină prin prieteni, poate cineva cu care ai mai lucrat. Probabil că vei realiza ceea ce îți dorești acum, dar nu este sigur dacă vei continua pe această cale în viitor.

Capricorn

Nu te aștepta să petreci mult timp acasă. Este mai probabil să fii în mașină și departe de casă. Pot exista comisioane și alte obligații de îndeplinit. Ai grijă să nu te epuizezi. Fă-ți timp să te oprești și să te distrezi. Acest lucru va asigura o zi mai degrabă distractivă decât obositoare.

Vărsător

Tulburările emoționale la locul de muncă te-ar putea stresa mult prea mult. Durerile de cap sau hipertensiunea arterială temporară te pot chinui dacă nu ești atent. Nu te forța prea tare. Amintește-ți să iei pauze și să te plimbi la ora prânzului. Nu-ți fie teamă să amâni sarcinile neesențiale. Vei fi bine. De ce să faci munca unei zile mai dificilă decât trebuie?

Pești

Aceasta ar trebui să fie o zi norocoasă pentru tine. Tot ceea ce încerci să faci ar trebui să meargă destul de bine. Relațiile cu ceilalți sunt calde și prietenoase. Orice treburi sau alte lucrări în așteptare ar trebui să fie finalizate rapid și eficient. Dacă plănuiai să începi un nou proiect, aceasta este ziua potrivită. Romantismul ar trebui să fie intens și pasional acum, așa că profită.


 
×
Subiecte în articol: horoscop zilnic