x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 aprilie 2016. Îţi dedici o bună parte a zile sarcinilor casnice

Horoscop zilnic, 20 aprilie 2016. Îţi dedici o bună parte a zile sarcinilor casnice

19 Apr 2016   •   20:10
Horoscop zilnic, 20 aprilie 2016. Îţi dedici o bună parte a zile sarcinilor casnice

Berbec: Eşti copleşit de obligaţii şi angajamente şi abia ai timp să respiri. Nu este momentul să începi să faci şi favoruri. Gândeşte-te şi la tine.

 

Taur: Azi ai putea să participi la un proiect care îţi poate lansa cariera sau ţi-o poate îngropa. Nu eşti în formă, mai bine eviţi sarcina.

 

Gemeni: Te întâlneşti cu o cunoştinţă mai veche care te face să îţi aminteşti de trecut. Nu poţi să nu te întrebi dacă ai luat deciziile corecte în viaţă.

 

Rac: Azi nu vei avea succes la muncă, în relaţiile sociale sau în comunicare. Cel mai bine, dacă poţi, ar fi să rămâi acasă şi să te uiţi la seriale.

 

Leu: Un vecin sau o cunoştinţă nu foarte apropiată îţi cere o favoare. Gândeşte-te înainte să accepţi, dacă merită efortul. Te poţi complica inutil.

 

Fecioară: Te trezeşti cu o pornire necaracteristică de a face curăţenie sau de a organiza anumite lucruri. E un semn că ai început să te maturizezi.

 

Balanţă: La strategii privind cariera ai o precizie de general. Colegii nu sunt la fel disciplinaţi ca tine, însă, deci poţi suferi o dezamăgire.

 

Scorpion: Îţi dedici o bună parte a zile sarcinilor casnice. Nu te vor bucura, neapărat, însă ai conştiinţa împăcată că îţi îndeplineşti datoria.

 

Săgetător: Petreci o zi plăcută în familie şi te simţi împlinit în viaţa personală. Natura ta protectoare este recunoscută şi apreciată de cei dragi.

 

Capricorn: O primă, o promovare sau o mărire de salariu te pândesc de după colţ. Eforturile pe care le-ai depus nu mai pot fi ignorate de către şefi.

 

Vărsător: Vei avea o zi foarte încărcată, însă activităţile pe care le întreprinzi îţi fac multă plăcere. Vei întâlni oameni noi, fascinanţi.

 

Peşti: O cunoştinţă te manipulează inducându-ţi un sentiment de vină pentru a-i prelua anumite sarcini. Este important să ştii să spui "nu".

×
Subiecte în articol: horoscop