x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2022. Racii planifică o vacanță. Scorpionii sunt foarte solicitați

Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2022. Racii planifică o vacanță. Scorpionii sunt foarte solicitați

19 Ian 2022   •   14:50
Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2022. Racii planifică o vacanță. Scorpionii sunt foarte solicitați
Sursa foto: Hepta

Horoscop 20 ianuarie 2022. Toate zodiile își canalizează energia la locul de muncă, pentru proiectele în care sunt implicate ori la sarcinile de serviciu. După o zi atât de solicitantă, seara au nevoie de relaxare și odihnă.

Berbec

Nivelul tău de imaginație și inspirație sunt la un nivel foarte înalt astăzi. Dacă ai avut de gând să începi un nou proiect artistic, aceasta este ziua. Ești intuitiv, așa că nu fi surprins dacă te trezești în acord cu gândurile, sentimentele, nevoile și dorințele altora, chiar și ale străinilor. Mintea ta superioară este foarte aproape de mintea ta conștientă. Profita!

Taur

Un grup la care ești afiliat îți cere să te ocupi de câteva sarcini. Acest lucru implică efectuarea de apeluri telefonice, comisioane. Energia și entuziasmul tău sunt mari, așa că aceasta este o zi bună pentru a demonstra cât de valoroasă este munca ta și cât de eficient ești. Asigură-te însă că nu lucrezi prea mult. Nu vei ajuta pe nimeni dacă obosești.

Gemeni

Proiectele importante, fie legate de locul de muncă, fie personale, trebuie finalizate astăzi pentru a respecta un termen limită sau pentru a îndeplini o promisiune. Acest lucru necesită mult efort mental și fizic din partea ta, ceea ce s-ar putea dovedi oarecum stresant. Alte persoane ți-ar putea da o mână de ajutor. Dacă lucrezi când ești epuizat, s-ar putea să nu-ți placă rezultatele.

Rac

O vacanță mult așteptată vine în curând. Studiul cărților de călătorie vor fi pe agenda ta astăzi. Petrece o mare parte din zi făcând aranjamentele necesare, efectuând apeluri telefonice, completând documentele și rezolvândcomisioane. Entuziasmul crește. Sărbătorește! 

Leu

Este o zi foarte plină. Cineva apropiat vine la tine pentru sfaturi despre cum să-și gestioneze resursele, poate din cauza succeselor pe care le-ai avut în trecut. Acest lucru poate dura mai mult timp decât ai plănuit, dar te bucuri să-ți ajuți prietenul. Informațiile din media îți stârnesc interesul.

Fecioară

Evenimentele sociale, probabil legate de familie, îți ocupă mult timp astăzi. Asta înseamn ieșiri, poate în parcuri sau în alte zone de agrement. O să-ți placă, dar mintea ta se concentrează asupra altor chestiuni, eventual proiecte în care ești implicat. Vor avea loc niște conversații stimulatoare cu cineva apropiat. Până la sfârșitul zilei, mintea ta ar putea merge cu o mie de mile pe oră. Relaxează-te pentru a putea adormi.

Balanță

Casa ta de astăzi ar putea fi ca Grand Central Station, cu o mulțime de oameni care vin și pleacă și o multe activități. Există atât de multă stimulare încât vei fi foarte surescitat. Fă o plimbare înainte de a merge la culcare.

Scorpion

Este o zi plină și destul de haotică. Te trezești petrecând mult timp în oraș. Vei face o mulțime de comisioane și te vezi cu mulți oameni. S-ar putea să te însoțească un prieten. Vei vorbi mult la telefon pentru a face aranjamente pentru evenimente viitoare. Linisteste-te!

Săgetător

Astăzi ar trebui să te simți foarte energic, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Te simți destul de anxios pentru o activitate fizică. Mergi la un antrenament dacă ai timp sau la o scurtă plimbare. Lucrezi mult la sarcini provocatoare care îți mențin mintea activă. Relaxează-te seara cu un pahar de vin și urmărind un videoclip preferat.

Capricorn

Energia fizică și mentală va fi canalizată astăzi în proiecte artistice. Intuiția ta este destul de ridicată, așa că vei înțelege instinctiv ce simt prietenii, iubiții și copiii înainte să-ți spună. De asemenea, le simți anxietățile. Va trebui să te relaxezi puțin. Mergi la un antrenament și apoi participă la un concert sau la un eveniment sportiv. Meriți puțină distracție!

Vărsător

Niște documente plictisitoare cu privire la bani, pe care le-ai amânat, vor fi rezolvate astăzi. Trebuie să-ți plătești facturile, să te ocupi de conturile bancare. Petreci mult timp făcând noi planuri pentru viitor. Mergi apoi la cumpărături cu un prieten. 

Pești

Nivelul tău de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi și  te simți neliniștit pe tot parcursul dimineții. Ca rezultat, s-ar putea să-ți petreci după-amiaza și seara în oraș, la cumpărături, vizite sau participând la cursuri orii prelegeri. Vor fi discuții stimulatoare. La un moment dat, te trezești admirând un parc sau o grădină. Nu încerca să faci prea multe și bucură-te de ziua de azi.

×