x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 martie 2022. Balanțele vor avea o zi favorabilă, iar Taurii vor avea probleme cu banii

Horoscop zilnic, 20 martie 2022. Balanțele vor avea o zi favorabilă, iar Taurii vor avea probleme cu banii

20 Mar 2022   •   07:56
Horoscop zilnic, 20 martie 2022. Balanțele vor avea o zi favorabilă, iar Taurii vor avea probleme cu banii
Sursa foto: Scott Warman Unsplash.com

Horoscop 20 martie 2022. Duminica aceasta ar putea aduce o oarecare nervozitate pentru Berbec, în timp ce Racul va fi supraalimentat de un comportament strict și practic. Leul va fi la un pas de inspirație bruscă în domeniul lor profesional.

Horoscop 20 martie 2022. Taurul trebuie să exercite o mare discreție în planificarea agendelor și luarea deciziilor. Se pregătesc probleme pentru Săgetător.

BERBEC: (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Nervozitate în aer

Duminica aceasta, s-ar putea să te simți nervos, deoarece se întâmplă ceva în mintea ta. Trebuie să profiți la maximum de seară pentru că acesta este momentul în care lucrurile se vor întoarce în favoarea ta.

TAUR (20 APRILIE- 20 MAI)

Stresul asupra cheltuielilor

Astăzi, duminică, s-ar putea să simți că banii curg din contul tău și că ai cheltuit foarte mult pentru decorarea casei tale sau pentru a-ți distra familia și prietenii. Nu-ți face griji, pentru că vei compensa. Trebuie să-ți urmărești cheltuielile, dar să nu te transformi într-un avar.

GEMENI (21 MAI- 20 IUNIE)

Zi agitată

Gemeni, te așteaptă o zi agitată pe fața casei. Vei petrece toată duminica ocupându-te de treburile și proiectele casnice. Și după prânz vei putea fi atent la munca ta.

RAC (21 IUNIE- 22 IULIE)

Dorința dominantă de a face bine

Duminică, vei fi grăbit de spiritul umanitar și de dorința de a face ceva bun, iar asta te va obliga să te uiți la unele organizații de caritate. Cu toate acestea, banii vor curge în alte scopuri ceva mai repede astăzi. În ciuda tuturor acestor lucruri, astăzi vei fi copleșit de un comportament strict și practic.

LEU (23 IULIE - 23 AUGUST)

Inspirație în profesie

Duminică vei fi la un pas de inspirație în domeniul tău profesional. Așa că pregătește-te să-ți execuți planurile de lucru la perfecțiune, deoarece ideea ta mare așteaptă cu disperare să fie descoperită. 

FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)

Întâlnire cu oameni noi

Ziua implică întâlnirea cu oameni noi și vei găsi acest lucru incitant și stimulant. Dar acest lucru ar putea să te facă să te simți tulburat. Duminică, ar fi mai bine să asculți decât să vorbești. 

BALANTA (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)

Zi favorabilă

Capacitatea ta de a convinge oamenii îți va fi mai ușor să-i faci de acord cu punctul tău de vedere. Duminică, vei avea un bazin infinit de zel și fervoare în care să te scufunzi. Balanță, totuși trebuie să fii atent în timp ce ești prea încrezător. 

SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)

Bucură-te de fericirea conjugală

Duminică, micile probleme te vor ține pe picioare, dar te vei descurca cu precizie. Pe măsură ce comunici la nivel spiritual, bucură-te de fericirea conjugală astăzi. 

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)

O călătorie în minte

Ai o călătorie în minte la aer curat. S-ar putea să plănuiești o vacanță în familie sau o vacanță cu partenerul tău. Prietenii tăi s-ar putea să-ți ofere sfaturi, dar tu nu le vei accepta. 

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

Zi de muncă

Ziua ar putea aduce o presiune nesfârșită de muncă, care în cele din urmă te va frustra. Nici în weekend nu scapi de ea. Și s-ar putea să ajungi să-ți petreci întreaga zi încercând să găsești o rezolvare. 

VARSATOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)

Invitații nenumărate

Astăzi vei asista la o serie de invitații la unele evenimente sociale care îți ies în cale. Nu trece peste ele, deoarece poți face câteva contacte norocoase în acele evenimente. 

PESTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)

Întâlnind oameni noi

Pentru o întâlnire informală, puțini vizitatori te vor vizita și, de asemenea, s-ar putea să cunoaști oameni noi. În timpul zilei este posibil să fii foarte ocupat. Încearcă să nu pierzi somnul. 

×
Subiecte în articol: horoscop 20 martie horoscop