x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2021. Dragostea primează pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2021. Dragostea primează pentru toate semnele

19 Noi 2021   •   11:34
Horoscop zilnic, 20 noiembrie 2021. Dragostea primează pentru toate semnele

Berbec

Problemele în dragoste ajung acum la un punct culminant. Te afli la o cotitură majoră a drumului. Poate că există o întrerupere bruscă a comunicării. Poate îți dai seama că te bazezi mult mai mult pe această persoană decât ai crezut la început. Dacă nu te simți foarte implicat în relație, consideri că această situație este bună pentru moment.

Taur

Ești atras de cineva datorită lucrurilor pe care le aveți în comun. Amândoi apreciați arta, muzica și cinele romantice, dar este posibil ca această persoană să nu fie un bun partener pentru o relație pe termen lung. Nu este dispus să facă primul pas sau este indecis cu privire la problemele importante. Caută pe cineva care să-ți provoace inteligența și să nu-i fie teamă să facă prima mișcare.

Gemeni

Ești favorizat în dragoste, chiar dacă blocajele te pot împiedica să profiti din plin de situație. Ești mult prea pretențios în privința tipului de persoană pe care o cauți. Iubirea nu este un set de calități de pe o listă de cumpărături. Nu poți crea un scenariu realist despre cum vor funcționa lucrurile. Lasă lucrurile să curgă natural.

Rac

Dacă lucrurile încep să se schimbe sau să fluctueze în dragoste, primul tău impuls este să reacționezi exagerat. Acesta este probabil opusul a ceea ce ar trebui să faci. În loc să sari rapid la concluzii, ar trebui să lași lucrurile să se desfășoare încet. Rezistă nevoii de a face o mișcare astăzi pentru că emoțiile sunt prea mari.

Leu

Când vine vorba de dragoste, sentimentele tale continuă să fie influențate de cuvintele și opiniile celorlalți. Ceea ce vrei să păstrezi secret poate fi dezvăluit dintr-o dată. Acordă atenție senzualității și nu te lăsa prins în bârfe.

Fecioară

Unele aspecte ale vieții tale iau amploare, ceea ce te face să pierzi legătura cu partea romantică. Cu cât îndrepți mai mult într-o direcție, cu atât te simți mai defavorizat în direcția opusă. Ai nevoie de mai multe informații pentru a ști în ce direcție să te îndrepți. Este timpul să te concentrați atenția asupra lucrurilor care funcționează bine, în locul celor care nu duc nicăieri.

Balanță

A sosit timpul să te ocupi de chestiuni de dragoste. Ceea nu nu-ți place pentru că, în mod normal, lașipe alții să preia conducerea. O nouă fază a început în viața ta amoroasă. Ar trebui să te gândești să cunoști oameni și locuri noi. 

Scorpion

Alegi o abordare mai relaxată în dragoste, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. De fapt, acest tip de atitudine funcționează în avantajul tău. Mergând cu fluxul și așteptând ca altul să facă prima mișcare, poți petrece mai mult timp cu tine.

Săgetător

Dragostea poate deveni mai senzuală. IA în considerare noi moduri prin care să te răsfeți cu cineva special. S-ar putea să existe bârfe despre relația ta, care te debusolează la început, dar nu lăsa ca asta să te împiedice să-ți exprimi adevăratele sentimente. Comunicarea reală în această relațiie este în primul rând nonverbală.

Capricorn

Mintea ta este expansivă. Multe lucruri ar trebui să funcționeze pentru tine. Flexibilitatea și capacitatea ta de a jongla cu mai multe lucruri simultan sunt de binecunoscute. Din păcate, s-ar putea să nu ajute prea mult când vine vorba de dragoste. Nu comunici așa cum dorești cu partenerul tău. Îți este mai ușor să vorbești cu străinii!

Vărsător

Nu renunța la găsirea iubirea  visurilor tale pentru că acum este șansa ta. Asta îndeamnă să acționezi. Nu fi surprins dacă întâmpini mici obstacole. Stai liniștit. Vei descoperi că această persoană reprezintă mult mai mult decât parte la prima vedere.

Pești

Gândește-te înainte de a-ți dezvălui dragostea pentru cineva pe care nu-l cunoști prea bine. Nu te baza pe întâlniri superficiale și conversații scurte. Nu știi dacă este persoana potrivită. Nu te lăsa păcălit de aparențe.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic