x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 decembrie 2021. Berbecii muncesc din greu. Gemenii vor garanții în dragoste

Horoscop zilnic, 21 decembrie 2021. Berbecii muncesc din greu. Gemenii vor garanții în dragoste

20 Dec 2021   •   13:13
Horoscop zilnic, 21 decembrie 2021. Berbecii muncesc din greu. Gemenii vor garanții în dragoste
Sursa foto: David Hurley Unsplash.com

Berbec

Râurile mari se nasc din picături de apă. Oportunitatea nu lipsește în viața ta în acest moment. Acesta este un moment grozav pentru viața ta personală și profesională. Nu te-ai ferit niciodată de munca grea. Vei încheia ziua simțind satisfacția care vine de la o muncă bine făcută. Felicitări!

Taur

Ești profund mulțumit de viața ta amoroasă? Câteva lucruri te vor împinge să faci un bilanț și să te gândești la soluții. O mare problemă este posesivitatea ta. Încearcă un experiment. Oferă partenerului tău mai multă libertate. Poate ți se pare riscant, dar nu este. Slăbește puțin frâiele.

Gemeni

Să iubești pe cineva nu este o garanție că într-o zi acea persoană nu va pleca. Trebuie iubești pur și simplu. Dacă ceri mereu garanții sau protecție, vor crede nu ai încredere în ei. Și nu vor avea nici ei încredere în tine. Este un cerc vicios. Singura cale de ieșire este să-ți oferi inima necondiționat.

Rac

Ai nevoie de un ghid. Este momentul să înveți de la o persoană care stăpânește bine domeniul respectiv. Este o schimbare minunată pentru tine, mai ales pentru că tu ești adesea cel care îi înveți pe alții. Dacă există o materie nouă pe care vrei să-l studiezi, acum este momentul.

Leu

Aceasta este o zi meditativă. Te va ajuta să faci un bilanț al modului în care te simți, ceea ce nu ai mai avut timp să faci de ceva vreme. Ești în proces de a abandona povara de a-ți face mereu „datoria”. Și așa vei realiza în sfârșit că nu poți lucra tot timpul! Ia o pauză.

Fecioară

Vechi demoni și vise sunt pe ordinea de zi. Vrei să fii artist? Esti sigur? Dacă ești artist, ți-ar plăcea să fii celebru sau bogat? Ai grijă de astfel de vise cu ochii deschiși pentru că te îndepărtează de bucuriile vieții. Trăiește aici și acum. 

Balanță

Dacă viața ta de zi cu zi pare dezordonată, schimbă-o. Nu întârzia. Spui că agitația vieții te face să alergi în mii de direcții diferite. Chiar ai prefera să trăiești în pace și liniște la țară. Este posibil să faci o schimbare atât de mare. Profită de puterea ta de adaptare!

Scorpion

Nu-ți place să fii blocat. Nu poți aștepta în liniște până când îți atingi obiectivele. Știți că uneori sarcinile neplăcute trebuie făcute înainte de a te distracție. Acesta este cazul astăzi. Din fericire, ziua promite a fi calmă, cu perioade de efort concentrat. Acum te poți pregăti pentru viitor.

Săgetător

Este ziua în care vei întâlni pe cineva nou? Este posibil! Cineva fascinant poate fi atras de tine. Profita de această zi minunată. 

Capricorn

Te aștepți la o zi calmă, eficientă. Orice proiecte pe care le-ai inițiat în viața publică sau privată ar trebui să înceapă să capete o formă interesantă. Încetul cu încetul, incertitudinile vor dispărea. Ai răbdare.

Vărsător

Urmează o zi serioasă. Te simți puțin singur deoarece toți cei din jurul tău se concentrează asupra propriilor nevoi, în tăcere și izolare. Dar te vei bucura în seara asta, după ce ai rezolvat atâtea probleme și ai făcut atât de multe. În cele din urmă, aceasta va fi o zi foarte pozitivă, una în care vei sfârși să te simți foarte mândru de tine!

Pești

Faci ordine în relațiile tale, așa cum nu s-a întâmplat vreodată! Mai sunt unele lucuri de făcut, dar în cele din urmă relațiile tale vor arăta complet diferit. Astăzi cineva din grupul tău îți susține ideile. Ești în proces de schimbare. Toți cei care contează te vor sprijini.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic