x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 iulie 2021. O zi confuză pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 21 iulie 2021. O zi confuză pentru toate zodiile

20 Iul 2021   •   11:36
Horoscop zilnic, 21 iulie 2021. O zi confuză pentru toate zodiile
Sursa foto: Hepta

Berbec

S-ar putea să fii confuz astăzi. Te frămânți și îți este greu să alegi între realitate și imaginație. Vei cere sfaturi celor din  jur dar asta îți va accentua starea pentru că ceea ce îți vor spune nu-ți place. Dacă lucrurile nu îți sunt clare, așteaptă să se calmeze situația și apoi te vei lămuri.

Taur

Îți va fi greu să fii echilibrat acum. Conflictele se pot acutiza și îți este teamă că vei scăpa lucrurile de sub control. Însă totul se va rezolva, așa că nu pune presiune prea mare. Cea mai bună soluție este să revii cu picioarele pe pământ după ce se liniștesc apele.

Gemeni

Tensiunea poate apărea astăzi. Este posibil să fii prea visător sau prea pragmatic pentru a rezolva problemele eficient. Este important să găsești un echilibru. Partea cea mai grea va fi să găsești oameni care să fie de acord cu tine. Cei cu care ești în conflict nu vor ceda. Fii flexibil pentru a ajunge la un compromis.

Rac

Traiectoria stabilită ierii ar putea întâmpina probleme azi. Natura ta visătoare trage în jos acțiunea pe care ai inițiat-o. Acest conflict ar putea crea tensiuni care vor fi greu de rezolvat. Emoțiile te pot înșela, deci nu te lăsa distras de un capriciu. 

Leu

Aliniază-ți mintea cu emoțiil. Este posibil ca o forță puternică, dar subtilă, să te tragă încet în jos. Dacă da, ar trebui să iei o pauză și să faci câteva exerciții fizice pentru a-ți reveni. Așa vei putea să gândești mai rațional asupra soluțiilor pe care le cauți.

Fecioară

O problemă emoțională ar putea să te îndrepte pe un drum greșit. Impulsul tău este să scapi. Încearcă să rezolvi problema într-un mod sănătos. Du-te să vezi un film sau citește o carte. Nu te lăsa pradă tentației de a te răsfăța cu alcool sau mâncare. Acest lucru va amâna temrporar lucrurile. Când reapar la suprafață vor fi și mai greu de gestionat.

Balanță

Latura ta artistică vrea să iasă la suprafață. Poți să creezi un site sau să realizezi o emisiune la radio. Visele tale au nevoie  de o motivație pentru a se realiza. Găsește-o. Îț găsești suport în alții pentru ceea ce dorești. Ia-ți în serios talentele și folosește-le.

Scorpion

Poate fi evident că ceea ce a fost ușor ieri, acum va întâmpina obstacole. Te îndrepți brusc spre un zid cu câteva dintre proiectele la care lucrezi. Dintr-o dată, există un ton mai rezervat al lucrurilor și este posibil să îți pierzi entuziasmul. Reevaluează situația pentru a găsi direcția.

Săgetător

Ritmul va încetini, în comparație cu ce a fost ieri. Ș asta este bine pentru că te ajută să planifci și să stablizezi lucrurile. Ai arat, ai semănat și ai secerat. Acum oprește-te și evaluează-ți realizările și decide ce faci mai departe. Ai răbdare și lucrurile îți vor veni în mod natural.

Capricorn

Astăzi vei fi visător și asta te va împedica să te concentrezi asupra sarcinilor. Ceilalț pot fi încăpățânați și confuzi, iar tu vei fi unul dintre ei. Este posibil ca mintea ta să meargă în două direcții diferite și nu știi cum să procedezi. Încearcă să-ți transformi visele în realitate.

Vărsător

Există o tensiune între ceea ce îți spun inima și mintea. Ești atras în direcții foarte diferite. Nu te mira dacă ești confuz. Nu te stresa și amână deciziile ori angajamentele grele.

Pești

Ceva sau cineva te poate determina să acționezi. Va fi cel mai bine dacă te motivezi. Desprinde-te de turmă și mergeți oriunde dorești. Vei întâmpina probleme dar te simți puternic să o depășești. Oamenii pot fi încăpățânați, așa că pregătește-te mai degrabă pentru un impas decât pentru o rezolvare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic