x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 iulie 2022. Leii trebuie să fie atenți înainte de a porni într-o aventură

Horoscop zilnic, 21 iulie 2022. Leii trebuie să fie atenți înainte de a porni într-o aventură

20 Iul 2022   •   11:30
Horoscop zilnic, 21 iulie 2022. Leii trebuie să fie atenți înainte de a porni într-o aventură
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii trebuie să se mobilizeze, Taurii să fie atenți cum acționează, Gemenii să planifice, Racii să ajute pe cineva, Fecioarele să fie prudente, Balanțele să nu se grăbească în dragoste, Scorpionii să-și reevalueze sentimentele, Capricornii să dea atenție propriilor nevoi, Vărsătorii să-și ceară scuze iar Peștii să se împace cu un prieten.

Berbec

S-ar putea să ai acel sentiment îngrozitor că într-adevăr trebuie să te apuci de treabă, dar ceva pare să stea în calea progresului. Poate ai impresia că te afli la o intersecție și toată lumea este nerăbdătoare să plece primul. Nu puteți merge toți deodată, dar nimeni nu știe al cui este rândul. Nu accelera. În schimb, intră încet în intersecție și semnalizază clar intențiile tale.

Taur

Ești nerăbdător să acționezi, mai ales când vine vorba de chestiuni ale inimii. Ai grijă să nu fii prea grăbit. Este important ca tu și persoana iubită să fiți pe aceeași lungime de undă. Probabil că ești gata să sari la sfârșitul romanului, când toată lumea trăiește fericită pentru totdeauna. Există o întreagă poveste care trebuie trăită. Simte-te liber să iei măsuri fereme, dar asigură-te că le temperezi cu puțin bun simț.

Gemeni

Simți ca și cum ceva sau cineva încearcă să te împiedice să mergi mai departe cu obiectivele tale ambițioase. La început s-ar putea să te deranjeze, dar la o examinare mai atentă vei vedea că această piedică este de fapt un ajutor. Deocamdată încetinește și planifică înainte să iei măsuri.

Rac

Te simți mai vorbăreț decât de obicei. S-ar putea să scapi de o situație de dezgust sau poate de plictiseală. De obicei, ești nerăbdător să treci de la o scenă și să mergi mai departe cu următoarea. Simte-te liber să-ți spui părerea. Alții sunt mai predispuși să asculte ceea ce ai de spus, așa că fii sincer când cineva vine la tine cu o întrebare sau o situație pentru care are nevoie de ajutor.

Leu

S-ar putea să fii nerăbdător să mergi pe o cale neexploatată care îți satisface dorința de risc și aventură. Este însă important să temperezi aceste acțiuni cu o planificare realistă. Asigură-te că ai resursele adecvate pentru a scăpa de orice blocaj pe parcurs. Vechiul mod de a face lucrurile este practic, testat, încercat, așa că nu-l respinge cu totul.

Fecioară

Alți oameni sunt probabil nerăbdători să-și realizeze planurile. Ar fi mai bine să dai puțin înapoi și să vezi cum se desfășoară lucrurile înainte de a lua măsuri. Lasă-i pe alții să treacă mai întâi râul pentru a învăța ce să faci. Lasă pe altcineva să fie cobai, astfel încât să dispui de toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai prudentă decizie.

Balanță

Inima ta a fost activă și probabil simți nevoia să preiei controlul asupra unei relații. În loc să fii prea grăbit, probabil că ar trebui să planifici. Privește situația dintr-o perspectivă pe termen lung și vezi dacă aceasta se îndreaptă așa cum dorești, în funcție de modul în care se mișcă lucrurile acum. 

Scorpion

Există o bază solidă pentru emoțiile tale care te ajută să-ți stabilești sentimentele sensibile. Pe măsură ce devii mai adaptat la nevoile tale interne, s-ar putea să descoperi că acțiunile recente în dragoste ar putea să nu fi fost cele potrivite. Ar fi putut părea satisfăcătoare în acel moment, dar la o examinare mai atentă, s-ar putea să descoperi că ai făcut compromisuri pentru a face să pară că totul funcționează așa cum ți-ai dorit.

Săgetător

Relațiile tale merg bine din perspectivă intelectuală dar din punct de vedere emoțional, s-ar putea să simți că nu sunt cum îți dorești. Poate că îți lași creierul să conducă prea mult. Este timpul să-ți lași inima să preia controlul și să ai grijă de nevoile ei. Pe măsură ce energia ta se schimbă, la fel se va schimba și cea a oamenilor din jurul tău. Lasă-i să reacționeze cum vor. Încearcă să nu fii supărat de schimbările care urmează.

Capricorn

Concentrează-te să-ți hrănești nevoile, în loc să încerci să satisfaci nevoile altora. Există o tensiune dificilă care apare atunci când încerci să consolezi pe cineva care chiar nu vrea să fie consolat. Cel mai bun mod de a gestiona situația este să lași cea persoană în pace și să te ocupi de propriile emoții. Dacă ești mai stabil și mai clar, vei fi mai capabil să-i ajuți pe alții. Acordă-ți timp pentru a-ți reîncărca bateriile.

Vărsător

Lucrurile se pot desfășura frumos în dragoste și dragoste și apoi se ivește brusc o problemă. Poate că era de așteptat să acționezi într-un anumit fel sau să faci ceva ce nu ai reușit să faci. Abordează sincer persoana pe care ai rănit-o și scuză-te. Îți scrii propriile reguli. Felul tău poate fi diferit, dar asta nu îl face mai bun sau mai rău.

Pești

S-ar putea să te simți mai centrat decât de obicei, ceea ce te încurajează să spui lucrurile necesare oamenilor care au nevoie să le asculte. Poate că au existat discuții recente cu un partener, dar acestea ar trebui să dispară acum, datorită sentimentelor senine de astăzi. Poate ai dobândit o perspectivă mai bună asupra cauzei tensiunii. Împărtășește asta cu persoana cu care te-ai certat.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic