x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Este momentul marilor decizii, asa incat vino in intampinarea lor

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Este momentul marilor decizii, asa incat vino in intampinarea lor

20 Mar 2016   •   20:17
Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Este momentul marilor decizii, asa incat vino in intampinarea lor

 

Berbec

Se contureaza un final de etapa profesionala. Discutiile colegiale sunt tensionate, iar activitatea de la locul de munca te oboseste foarte mult. Tine-ti firea si fii atent la vorbe si gesturi. Nu este momentul marilor schimbari, ci mai degraba este momentul dizolvarii conflictelor si animozitatilor adunate de multi ani. Relaxeaza-te si ai incredere ca totul va fi bine.

Taur

Segmentul amoros este rascolit si multe discutii aprinse pot avea loc cu persoana iubita sau copiii. Exista persoane in anturajul prietenilor care te pot sfatui de bine sau te pot ajuta sa vezi obiectiv realitatea din viata ta sentimentala. Este momentul marilor decizii, asa incat vino in intampinarea lui. Renunta la relatiile nesatisfacatoare si ofera-le celor dragi libertatea mult dorita.

Gemeni

In planul familial apar noutati, posibil vizavi de reorganizarea casei sau chiar de achizitionarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Deocamdata este dificil de ajuns la un consens cu membrii familiei, pentru ca fiecare doreste altceva si nimeni nu are rabdare sa spuna cu adevarat ce gandeste sau sa asculte parerea celorlalti. Rabdare, calm si evita escaladarea conflictelor.

Rac

Multe lucruri vei afla astazi privitoare la persoanele din anturajul apropiat. Conflictul de idei este la cote mari, de aceea ar fi bine sa eviti polemicile pe orice tema. Unii doresc sa iti ceara sfaturi, altii vor sa taifasuiasca cu tine despre banalitati, insa altii chiar au chef de cearta. Selecteaza persoanele cu care stai de vorba si ceea ce discuti cu ele. Calatoriile pot fi frecvente.

Leu

Apar schimbari in segmentul financiar, mai ales privitor la veniturile obtinute din activitatea profesionala desfasurata. Pe de o parte este posibil sa primesti bani, insa ceilalti, pe de alta parte, abia asteapta sa profite de pe urma agoniselii tale. Cheltuielile necesare traiului cotidian sunt o alta tema importanta a zilei. Cu discernamant si rabdare vei rezolva orice diferend.

Fecioara

Rezerva-ti aceasta zi numai pentru tine. Chiar daca starile tale de spirit sunt fluctuante si cu greu iti gasesti locul, cu putin efort ai sanse sa te linistesti si sa te ocupi numai de treburile tale. Gandeste-te la relatii si situatii noi! Daca acum te mobilizezi si planuiesti ceva frumos sunt sanse bune ca lucrurile sa se materializeze exact pe placul tau.

Balanta

Sanatatea este vulnerabila, fapt pentru care ar fi bine sa depui eforturi minime. Dialogurile cu cei dragi te pot ajuta sa depasesti angoasele si sa gasesti solutii deosebite la situatiile in care esti implicat. Este momentul discretiei, al introspectiei si al meditatiilor interioare. O plimbare usoara in aer liber sau o vizita intr-un loc sfant ti-ar prinde foarte bine.

Scorpion

Datorita pritenilor sunt sanse sa afli informatii pretioase. Pe de o parte, discutiile purtate astazi te vor ajuta sa-ti lamuresti chestiuni profesionale din cadrul locului de munca. Insa, pe de alta parte vei constata ca ai nevoie de oameni noi, alaturi de care sa dezvolti in timp relatii de prietenie de buna calitate. Fereste-te de a vorbi prea mult despre tine si intentiile tale!

Sagetator

O zi foarte importanta in plan profesional. Pe de o parte vor avea loc discutii aprinse cu sefii, insa pe de alta parte, intuitia iti va sopti foarte clar informatii revelatoare vizavi de traseul tau profesional de acum incolo. Evita sa vorbesti prea mult sau sa arati cu degetul la ceea ce fac altii. Tu ai drumul tau, oportunitatile tale si nu este cazul sa ravnesti la cele ale altora.

Capricorn

Sunt momente bune pentru a-ti schimba mentalitatea vizavi de munca si implicatiile ei. Comunicarea este deficitara astazi, de aceea fii prudent si nu te hazarda in expuneri publice. Cei apropiati te pot ajuta in disciplinarea gandurilor si in a te ajuta sa intelegi unele aspecte ale vietii tale. Relaxeaza-te si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.

Varsator

Astazi poti gasi solutii deosebite necesare rezolvarii unor chestiuni financiare, de genul achitarea unor datorii sau investitia in bunuri patrimoniale. Informatiile primite si dialogurile cu ceilalti vor avea ecouri multa vreme de acum incolo in sufletul tau. Deocamdata testeaza terenul, informeaza-te din surse sigure, insa actiunea propriu-zisa, lasa-o pentru zilele urmatoare.

Pesti

Senzatia ca te afi intr-o competitie cu ceilalti este accentuata, insa exista si mult subiectivism in ceea ce simti sau crezi tu astazi. Multi iti vor reprosa multe si marunte, mai ales partenerul de viata sau colaboratorii. Tine cont de spusele lor si gandeste-te cum ai putea indrepta situatia. Este loc sub soare pentru toata lumea, astfel ca nu este cazul sa fortezi lucrurile.

Astrolog Anca Gordin Stoica

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop