x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 august 2022. Berbecii acționează cu încredere. Fecioarele sunt indecise

Horoscop zilnic, 22 august 2022. Berbecii acționează cu încredere. Fecioarele sunt indecise

21 Aug 2022   •   15:30
Horoscop zilnic, 22 august 2022. Berbecii acționează cu încredere. Fecioarele sunt indecise
Sursa foto: Jonathan Borba Unsplash.com

Taurii și Capricornii sunt emoționali, Gemenii sunt apreciați, Racii trebuie să fie atenți la comportament, Leii sunt cam pesimiști, Balanțele sunt energice, Scorpionii se află în fața unor decizii spontane, Săgetătorii au dileme, Vărsătorii sunt aventuroși iar Peștii se adaptează unor schimbări.

Berbec

Există o scânteie în ochii tăi pe care oamenii nu o pot ignora. Este o zi bună pentru a vă exprima punctul de vedere deoarece vei găsi oameni mai deschiși și mai receptivi la lucruri noi. Vorbește cu încredere și vei ajunge departe. Este important să spui ceea ce simți. Dacă nu o faci, alții vor găsi motive să treacă peste tine.

Taur

Explorezi noi aspecte ale lumii tale. Discuți despre filozofie și religie. Ajungi la miezul unei chestiuni care te interesează. Acum este un moment bun pentru a lua în considerare ceducația sau angajarea într-o formă de învățământ superior. Emoțiile tale sunt puterenice și ar trebui să folosești această energie cu înțelepciune.

Gemeni

Trăiește ziua de azi. Dacă lucrurile au fost destul de intense în ultima vreme, nu-ți face griji, acum vor deveni mai ușoare. Simte-te liber să fii vesel. Râsul tău va fi apreciat. Vino în prim plan. Vei descoperi că ceilalți ți alătură de bunăvoie.

Rac

Ai grijă să nu te comporți într-un mod care nu-ți place la alții. Ai putea descoperi că încet-încet îți asumi trăsăturile oamenilor pe care îi disprețuiești. Luminează-te puțin și pune un zâmbet pe buze. Dacă continui să vezi partea negativă a tuturor, este probabil ca alți oameni să vadă doar partea negativă a ta.

Leu

Starea generală a zilei se potrivește destul de bine cu agenda ta. Nu este nevoie să te fixezi pe negativ. Păstrează lucrurile ușoare și optimiste și îngrijoreazăte cu privire la consecințe mai târziu. Acesta este momentul să fii aventuros și să explorezi. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună cum să-ți conduci viața. Ai o voință puternică și opinii bine stabilite, așa că nu-ți fie teamă să le exprimi.

Fecioară

S-ar putea să ai nevoie de un traducător pentru a ajunge la oameni astăzi. Ar putea fi greu să iei decizii, dar nu imposibil. Sfatul este să greșești de partea aventurii. Ai încredere că norocul te va împinge dacă îți asumi riscuri. S-ar putea să te simți neapreciat. Cere ajutor atunci când ai nevoie, dar nu te baza pe ceilalți să te vindece. Majoritatea acestei lucrări trebuie să vină din interior.

Balanță

Folosește-ți resursele de putere deoarece ai la dispoziție multă energie. Ai capacitatea de a transforma și de a cuceri orice acum. Spiritul tău de aventură poate fi mai acut decât în ​​mod normal și este posibil să te simți destul de nerăbdător să faci lucrurile să meargă într-o nouă direcție. Nu te abține. Acum este momentul.

Scorpion

S-ar putea să ți se ceară să iei niște decizii spontane cu care s-ar putea să nu te simți prea confortabil. Probabil consideri că nu ai suficiente date pentru a lua o decizie despre ce să faci în continuare. Realizează că uneori este necesar să faci cea mai bună alegere pe baza cunoștințelor pe care le ai. Fii aventuros și ai încredere în judecata ta.

Săgetător

Din punct de vedere emoțional, s-ar putea să te simți ca și cum ați alerga împotriva unui zid de cărămidă. S-ar putea ca prima ta reacție să te ducă la paharul cu alcool. Evadarea este însă doar un remediu temporar. Dacă lucrurile ți se trântesc în față astăzi, folosește asta ca un indiciu că trebuie să iei măsurile necesare. Nu continua să sari de la un lucru la altul pentru a evita ceea ce este evident. Înfruntă lucrurile.

Capricorn

Emoțiile tale ar putea fi foarte puternice astăzi, deși ceva s-ar putea să nu pară bune. Ar putea fi un sentiment de manipulare. Poate că ai judecat greșit sensibilitatea altcuiva și acum vrea să răspundă într-un mod subtil, dar dăunător. Fii atent la sentimentele tale și petrece timp singur dacă te ajută să fii mai în ton cu emoțiile tale.

Vărsător

Foloseștea această zi pentru a-ți spori visele. Vei găsi o mare putere și dinamism în aer care te îndeamnă să alegi traseul aventuros. Nu e nevoie să te abții. Ușa este deschisă și așteaptă să faci saltul credinței pe cealaltă parte. Nici măcar nu-ți face griji pentru consecințe acum. Norocul tău te va trage în siguranță.

Pești

Există un ton înflăcărat al zilei care nu poate fi ignorat. S-ar putea să descoperi că trebuie făcute ajustări în propriul tău plan de atac pentru a fi pe aceeași undă cu ceilalți. Nu-ți face griji dacă lucrurile nu merg conform planurilor tale. De fapt, cel mai bun traseu este cel care nici măcar nu a fost planificat. Fă ceva ce nu ai mai făcut până acum.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic