x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 decembrie 2015. Este o minunata zi, in ceea ce te priveste, deoarece astazi multe dintre merite iti vor fi recunoscute

Horoscop zilnic, 22 decembrie 2015. Este o minunata zi, in ceea ce te priveste, deoarece astazi multe dintre merite iti vor fi recunoscute

21 Dec 2015   •   19:34
Horoscop zilnic, 22 decembrie 2015. Este o minunata zi, in ceea ce te priveste, deoarece astazi multe dintre merite iti vor fi recunoscute


Horoscop 22 decembrie. Berbec
O zi in care iti poti controla impulsurile de moment cu o mare precizie. In conditiile in care tentatii vor fi destule - printre acestea si tentatia de a lasa totul de izbeliste si de a fugi in lume - aceasta calitate iti va fi de mare ajutor pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit. Fii generos cu persoana iubita.

Horoscop 22 decembrie. Taur
Ambitia si hotararea nu iti lipsesc. Predispozitia de a primi tot sprijinul material pentru ceea ce vrei a intreprinde exista. Trebuie doar sa ai vointa si sa fii atent sa nu pierzi oportunitatile care apar, pentru ca dorinta ta de a avea parte de securitate si de confort castiga (de obicei) in fata oricor porniri de a schimba ceva...

Horoscop 22 decembrie. Gemeni
Oricat de mult ti-ai dori sa ai la indemana toate mijloacele necesare pentru a decodifica mesajele primite pe cai neconventionale, se pare ca nu ai foarte multe sanse de reusita. Va trebui sa mai astepti cateva zile pentru a ajunge la o concluzie. Pana atunci, insa, ocupa-te de indatoririle pe care le ai, incercand sa indeplinesti cat mai multe dintre acestea.

Horoscop 22 decembrie. Rac
Cu cat mai multe persoane excentrice cu care interactionezi, cu atat mai bine pentru tine. Capacitatea creatoare iti este stimulata, desi momentan ar fi bine sa iti pastrezi pentru tine ideile, fara a le impartasi cu toti cei pe care ii intalnesti. Evita a-ti pierde capul spre sfarsitul zilei, lasandu-te amagit de ceea ce ti se spune.

Horoscop 22 decembrie. Leu
Probabil ca iti pui la indoiala propriile idei, astazi, insa acest lucru nu iti este de vreun folos. Nici exagerarile nu iti sunt favorabile. Cu atat mai putin a reactiona de fiecare data cand ai senzatia ca iti este facuta o nedreptate. Este timpul sa dai dovada de intelepciune si - mai ales - de rabdare si perseverenta in ceea ce priveste atingerea scopurilor tale.

Horoscop 22 decembrie. Fecioara
Astazi poti aduce la realitate conceptele pe care cei din jurul tau vor a le implementa, dar nu stiu cum sa o faca. Este o minunata zi, in ceea ce te priveste, deoarece astazi multe dintre merite iti vor fi recunoscute. In schimb, evita sa te imbeti cu apa rece la sfarsitul acestei zile; s-ar putea sa fii torturat de propriile tale ganduri.

Horoscop 22 decembrie. Balanta
Singura persoana care stie ce sa faca pentru a-ti face viata minunata este persoana iubita. Ca atare, nu refuza ceea ce aceasta persoana te roaga sa faci, recompensele si armonia din cuplu vor fi pe masura. Este un schimb necesar, in aceasta perioada, intre tine si persoana iubita, mai ales ca te sustine in tot ceea ce vrei a face.

Horoscop 22 decembrie. Scorpion
Astazi, persoana care iti poate da sfaturile de care ai nevoie este cea pe care o consideri a fi cel mai bun prieten/cea mai buna prietena. Cu toate acestea, vei depasi cu brio orice fel de obstacol care iti apare in cale, fie ca ai parte de ajutor din exterior, fie ca este vorba doar despre talentul tau nativ.

Horoscop 22 decembrie. Sagetator
Vei avea nevoie sa vezi ceea ce anume se intampla, dar dintr-o perspectiva diferita decat cea de pana acum. Profita de perioada Sarbatorilor de iarna nu doar pentru a te linisti ci si pentru a-ti reorganiza rutina zilnica si stilul de viata; nu ar strica daca ai incepe de astazi. Recalculeaza-ti bugetul.

Horoscop 22 decembrie. Capricorn
Optimismul nu iti lipseste, in aceasta zi. Ca atare, lasa planurile de viitor pentru o alta perioada si ocupa-te de ceea ce este efemer - o zi intr-un an poti face acest lucru, fara sa-ti para rau. Pregateste-te pentru distractie si pentru veselie, cu bucuri si cu incantare, avand credinta ca viitorul apropiat iti va aduce numai vesti bune.

Horoscop 22 decembrie. Varsator
Poate ca nu este chiar atat de constructiv, pentru tine, sa iti amintesti tot ceea ce nu a mers bine pana acum. De preferat este sa iti amintesti tot ceea ce a fost frumos si bun in viata ta, tocmai pentru a gasi energia de a merge mai departe. Asigura-te ca ai casa aerisita, la sfarsitul acestei zile.

Horoscop 22 decembrie. Pesti
Probabil ca nu stii ce sa alegi, astazi - daca sa fie ceva pentru sufletul tau sau ceva ce ai nevoie, dar nu iti doretsi neaparat. Ajutorul si sfaturile vor veni de acolo de unde nu te astepti, fie ca este vorba despre prieteni sau rude ori colegi de servici. Cel mai simplu este sa fii relaxat, doar asa primind totul cu bucurie, ca un dar de la Cel de Sus.

Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop