x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 decembrie 2021. Toate zodiile au parte de schimbări personale sau profesionale

Horoscop zilnic, 22 decembrie 2021. Toate zodiile au parte de schimbări personale sau profesionale

21 Dec 2021   •   11:25
Horoscop zilnic, 22 decembrie 2021. Toate zodiile au parte de schimbări personale sau profesionale
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Îți petreci o mare parte din viață muncind pentru alții. Acum îți poți reevalua „datoria” față de ei. Poate că cineva profită pr nedrept de  tine. Poate că, în sfârșit, experimentezi dorințe pe care simțiți că trebuie să le realizezi. Privește obiectiv situația ta, fără a te simți vinovat, întristat sau cu frică de a-ți pierde un prieten. Fericirea ta contează!

Taur

Întotdeauna vezi clar ambele părți ale unei situații. Astăzi s-ar putea să judeci posibilele acțiuni viiitoare, având în vedere trecutul. Valorile anterioare pot fi puse la încercare, iar opiniile pot fi revizuite. Ia în considerare încheierea unei relații sau inceperea uneia noi. Acest lucru va necesita efort, dar va pregăti scena pentru succesul viitor.

Gemeni

Cineva pe care îl cunoști de multă vreme va dispărea din viața ta. Acest lucru te face dezorientat. Ideile tale despre adevăr, onoare, etică și moralitate vor necesita unele revizuiri. O schimbare de profesie apare la orizont. Ești însă în proces de a-ți transcende limitările. Urmează-ți inima.

Rac

Deși comunicarea este unul dintre punctele tale forte, astăzi îți este greu. Te simți introspectiv dar o discuție deschisă și sinceră este ceea ce ai nevoie acum. Ideile și valorile tale se schimbă și ai nevoie de îndrumare pentru a-ți pune noile convingeri la lucru. În viitor vrei să te dedici căutării adevărului și ai nevoie de însoțitori pe drum.

Leu

Ai probleme de sănătate din cauza stresului, ceea ce te va determina să-ți reevaluezi situația, mai ales la locul de muncă. Ia în considerare abilitățile tale și gândește-te cum pot fi folosite în alte domenii. Comunici cu persoane din locuri îndepărtate, ceea ce îți aduce noi oportunități de a-ți urmări vechile ambiții. Acceptă schimbarea.

Fecioară

Copilul tău interior iese la suprafață astăzi. Amintirile din vremurile bune trecute scot în evidență latura ta jucăușă. Vrei să te distrezi ca pe vremuri. Cei mici te inspiră. Spune-le povești despre propria ta copilărie sau citește-le. 

Balanță

Astăzi lași deoparte tendința ta obișnuită de a merge înainte fără să arunci o privire înapoi. Reconsideră-ți ideile trecute. Circumstanțele te forțează să-ți reevaluezi locul de muncă sau stilul tău de viață actual. Contactul cu un frate sau un vecin poate fi restabilit. 

Scorpion

Renegocierea relațiilor poate provoca durere astăzi. Emoțiile din trecut care au creat dificultăți pot reapărea. Eliberarea lor te determină să mergi mai departe. Legăturile cu ceilalți sunt ca materia și energia. Ele pot fi modificate, dar nu pot fi create sau distruse. Indiferent de forma pe care o ia, o legătură adevărată va exista întotdeauna.

Săgetător

Acum este vorba de reevaluare. Visele sau ambițiile pe care le-ai abandonat vor reapărea. Ești forțat să înfrunți dificultățile în situația ta actuală. Decizi să ceri câteva favoruri de la oameni de la care nu ai auzit de mult timp. Datoriile vechi trebuie plătite. Acesta este un moment minunat pentru a merge mai departe.

Capricorn

Amintiri fericite și dureroase din copilărie îți vin în minte astăzi, aducând o nouă înțelegere a modului în care experiențele tale timpurii îți afectează situația actuală. Perspective neașteptate ar putea aduce o nouă perspectivă asupra prezentului și viitorului. Nu lăsa frica să-ți copleșească nevoia de schimbare.

Vărsător

Deși te simți confortabil cu mediul tău, primești un semnal inconfundabil că este timpul pentru schimbare. Acest lucru implică o slujbă diferită, permițându-ți să-ți folosești abilitățile și talentele. Nu lăsa sarcinile mici, dar necesare, să te facă să renunți la un nou curs de acțiune. Reprezintă o etapă vitală în dezvoltarea ta personală.

Pești

Succesul financiar brusc va produce schimbări în stilul tău de viață. Prin urmare, regândește-ți situația actuală și ia în considerare urmărirea unor vise vechi pe care le-ai abandonat. Obiectivele și interesele spirituale se pot schimba. Vechii prieteni vorfi lăsați în urmă și începi noi prietenii. Este important să știi că, odată ce pornești pe această nouă cale, nu va mai exista întoarcere.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic