x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2022. Intuiția este la cote înalte pentru toate semnele

Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2022. Intuiția este la cote înalte pentru toate semnele

21 Ian 2022   •   14:52
Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2022. Intuiția este la cote înalte pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

Problemele spirituale și metafizice sunt în centrul atenției astăzi. Toate semnele se simt inspirate și intuitive.

Berbec

Participi la mai mult de o activitate de grup sau un eveniment social care implică chestiuni spirituale sau metafizice. Intuiția ta este foarte ridicată iar nivelul tău de înțelegere este deosebit de acut. Concepte care ar putea fi confuze în alte momente, acum par foarte clare. Formezi legături puternice cu alte persoane. 

Taur

Munca intelectuală sau artistică îți ocupă o mare parte din timp. Ești plin de idei. Simțiți gândurile și sentimentele celor din jur înainte ca ei înșiși să fie conștienți de ele. Acest lucru nu numai că îți crește statutul în carieră, dar te ajută și în dragoste. 

Gemeni

Studiul religiei și al chestiunilor spirituale te interesează în mod deosebit astăzi. Vei discuta despre cunoștințele și convingerile tale cu un prieten apropiat. Orice vei învăța se va dovedi o inspirație din punct de vedere artistic, așa că nu fi surprins dacă vei petrece ceva timp notându-ți gândurile sau transformându-le în imagini. 

Rac

Comunicarea cu ceilalți este mai probabil să fie la nivel subtil, mai degrabă decât verbal. Când sună telefonul, știi deja cine se află la celălalt capăt al firului. Captezi telepatic gândurile altora. Cărțile și articolele despre oameni care au avut experiențe similare va crește înțelegerea ta despre ele. 

Leu

Inspirația din evenimente religioase sau spirituale recente te face să scrii relatări despre experiențele tale, poate cu ideea de a le publica într-o zi. Concentrarea ta va fi intensă, deoarece scrisul nu este doar creativ, ci și terapeutic. Te va ajuta să participi la cursuri sau ateliere ori să discuți subiectul cu un prieten. Cunoașterea este esențială.

Fecioară

Te simți puternică și sănătoasă astăzi. Dorința de a face mișcare, în special singură și în aer liber, îți stimulează endorfinele, ceea ce îți sporește inspirația și intuiția. După ce termini, ar fi o idee bună să stai într-un parc, de preferință lângă apă. Meditează și aruncă o privire atentă asupra stării tale interioare.

Balanță

Primești mesaje telepatice ciudate de la un prieten care locuiește la o oarecare distanță de tine. Un apel telefonic îți dezvăluie că această persoană tocmai a primit o veste bună și se gândea să te sune! Aceasta nu va fi singura experiență pe care o ai astăzi. Nivelul tău de intuiție este foarte ridicat, așa că fii pregătit pentru câteva mesaje psihice neobișnuit de puternice.

Scorpion

Ești foarte inspirat astăzi. O oportunitate de a câștiga mai mulți bani făcând ceva artistic îți iese în cale. Pot fi implicate studii spirituale sau metafizice. Acest lucru înseamnă atingerea unui obiectiv pe termen lung. În seara asta, ieși și sărbătorește-ți succesul alături de prietenii tăi.

Săgetător

De obicei, preferi să abordezi evenimentele cu o atitudine practică și științifică, dar astăzi te simți intuitiv și mai conștient de celelalte lumi. Unele sentimente incomode pe care le-ai avut în legătură cu evenimentele din știri s-ar putea dovedi exacte, ceea ce ar putea fi puțin deconcertant. Amintește-ți că există atât de multe în Univers care nu pot fi explicate prin logică sau știință!

Capricorn

Dacă te-ai gândit să te apuci de studiul astrologiei, numerologiei, alchimiei sau oricărei alte științe oculte, aceasta este ziua pentru a începe. Aderarea științifică la fapte și reguli se combină cu abilitățile telepatice îmbunătățite. Caută câțiva prieteni care îți împărtășesc interesul și  participă la un atelier pe un subiect te atrage cel mai mult. 

Vărsător

Unele vise destul de intense și vii te inspiră să te angajezi într-un studiu aprofundat al unui subiect care te interesează în mod special. Aceasta ar putea implica arte, filozofie sau metafizică. Ca rezultat, planurile de călătorie către unul dintre marile centre spirituale ale lumii, cum ar fi Ierusalim, Glastonbury sau Vrindavana, devin incitante. Nivelul tău de intuiție este foarte ridicat, așa că orice visezi să faci, gândește-te serios. Poate fi exact ceea ce ai nevoie!

Pești

Relațiile romantice capătă o aură de basm. Prin urmare, aceasta este o zi minunată pentru a programa o seară intimă cu un partener. Te putea simți atât de mult în ton cu prietenul tău, încât intuiți gândurile celuilalt. Bucură-te de acest sentiment minunat, dar nu pierde din vedere realitatea.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic