x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 iulie 2022. Berbecii vor să dărâme structurile învechite

Horoscop zilnic, 22 iulie 2022. Berbecii vor să dărâme structurile învechite

21 Iul 2022   •   12:06
Horoscop zilnic, 22 iulie 2022. Berbecii vor să dărâme structurile învechite
Sursa foto: Hepta

Taurii se ocupă de dispozitivele electronice din casă, Gemenii au multe idei, Racii trebuie să aibă mintea deschisă, Leii sunt excentrici, Fecioarele și Balanețle vor să meargă pe drumul lor, Scorpionii și Capricornii vor libertate emoțională, Vărsătorii se simt nesiguri iar Peștii vor să iasă în evidență.

Berbec

Poate că ești supărat de o nouă decizie comunitară în orașul tău, de sistemul politic al țării sau de deciziile din casa ta. Indiferent de motivul exact, ești sigur că trebuie să aibă loc o schimbare pentru a face progrese. Adesea, trebuie să dărâmi o structură existentă înainte de a putea fi construită una mai bună.

Taur

Ai câteva idei originale care ar putea fi revoluționare. Probabil că ești mai intrigat de gadgeturi și dispozitive electronice decât de obicei. Ai puterea de a face observații despre cum funcționează lucrurile. S-ar putea să vii cu o idee genială despre cum să îmbunătățiți eficiența unui aparat din casa ta.

Gemeni

Ai o mulțime de idei dar ești nerăbdător să le vezi realizate. Poate că ești atât de ocupat să sari de la un gând la altul, încât nu duci pe niciunul dintre ele suficient de departe pentru a ști dacă merită sau nu să îl urmărești. Notează gândurile pe măsură ce vin la tine și analizează-le mai târziu, când mintea ta este într-o stare mai liniștită.

Rac

Este în regulă să-ți schimbi părerea. Te poți mândri că ai întotdeauna un răspuns sau știi exact unde să mergi. Poți să-i consideri pe ceilalți ca fiind indecisi sau volubili. Este important să nu devii opac după ce ai luat o decizie. Ține-ți mintea deschisă la schimbările care apar în jurul tău.

Leu

S-ar putea să simți o nevoie puternică de a-ți exprima individualitatea. Nu vrei să te amesteci în turmă, nevăzut în timp ce mergi pe stradă. Vrei să fii oaia cu lâna albastră, persoana care sare în loc să meargă. Găsește un loc sau un grup care să îți permită să fii tu însuți și să nu-ți faci griji pentru ceea ce cred alții despre stilul tău. Originalitatea ta este inspiratoare. Nu o opri.

Fecioară

Nu vrei să mergi cu fluxul astăzi. Acesta este un moment în care vrei să fii peștele care înoată în amonte, în timp ce alții se îndreaptă spre aval. Simte-te liber să mergi pe drumul tău, indiferent de ce au de spus ceilalți despre asta. S-ar putea să fii presat de cei dragi să acționezi într-un anumit fel sau să mergi într-un loc special. Nu face aceste lucruri doar pentru a le fi pe plac. Fă ceea ce îți place.

Balanță

S-ar putea să acționezi într-un anumit fel în circumstanțe normale, dar astăzi ești predispus să mergi pe o cale complet diferită. Poate că nu știi de ce te simți dintr-o dată confortabil în legătură cu o situație față de care în mod normal ai fi destul de sceptic. Nu te obosi să-ți pui la îndoială emoțiile. Pur și simplu acceptă în orice circumstanțe apar. Îți vei deschide multe uși.

Scorpion

S-ar putea să ai nevoie de libertate emoțională. Poate simți că ești constrâns sau manipulat să te simți într-un anumit fel și să te simți prins în situație. Dacă te poți distanța, probabil vei vedea că într-adevăr te lași prins în drama altcuiva. În acest moment, este imperativ să găsești o ieșire în care să te poți exprima liber, fără a simți că trebuie să acționezi într-un anumit fel.

Săgetător

Fă un inventar al obiceiurilor și comportamentelor tale. Privește anumite modele și notează-le pe cele care funcționează au nu pentru tine. Mai mult ca sigur vei simți nevoia de a te elibera de repetiție și de a crea noi căi care să permită altor oportunități să apară. Nu continua să-ți irosești energia pe căi care nu duc nicăieri.

Capricorn

S-ar putea să te simți sufocat de anumite persoane și persoane dragi care se agață de tine. Reprezinți o mare parte a sistemului lor de sprijin emoțional și se bazează pe tine pentru putere. Astăzi, însă, ai putea fi frustrat de această greutate în plus. Mai mult ca sigur, vei dori să scapi. Libertatea față de bagajul emoțional al altora este cheia pentru astăzi.

Vărsător

S-ar putea să sperii oamenii cu izbucnirile tale dramatice și emoționale. Comportamentul tău este capricios. Cele mai mici lucruri ți-ar putea declanșa o tiradă nebună. Rădăcina acestor probleme probabil are de-a face cu nevoia de a fi iubit și simți că ceilalți nu îți acordă atenția pe care crezi că o meriti. Încearcă să nu lași fericirea ta să depindă atât de mult de acțiunile celorlalți. Cea mai importantă iubire este iubirea de sine.

Pești

S-ar putea să surprinzi câțiva oameni cu cuvintele și acțiunile tale. Nu fi mirat dacă nu gândești sau nu te comporți ca de obicei. Există o serie de ciudățenii în interiorul tău care te îndeamnă să fii în lumina reflectoarelor. Lasă acea parte din tine să strălucească purtând pantaloni în carouri cu o cămașă cu buline și o pălărie portocalie cu blană. Poartă culori luminoase, expresive, care arată dorința ta de a ieși în evidență.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic