x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 23 ianuarie 2020: Săgetătorii renunță la oamenii toxici din viața lor

Horoscop zilnic 23 ianuarie 2020: Săgetătorii renunță la oamenii toxici din viața lor

22 Ian 2020   •   19:10
Horoscop zilnic 23 ianuarie 2020: Săgetătorii renunță la oamenii toxici din viața lor

Berbec

Pui la punct niște planuri de viitor. Te gândești la aspirațiile pe care le ai și găsești determinarea să nu mai lași lucrurile să vină de la sine, ci să muncești pentru ceea ce îți dorești.

Taur

Eşti agresiv cu cei care îți invadează teritoriul. Vrei ca opiniile tale să se impună, iar când cineva nu este de acord cu tine începi să îl percepi ca un inamic. Privește lucrurile cu mai multă deschidere.

Gemeni

Apare o provocare pe care o primești cu bucurie. În ultima vreme ai simțit că lucrurile pe care le ai de făcut sunt mult prea simple, iar această nouă responsabilitate te ajută să te dezvolți profesional.

Rac

Eşti impulsiv când vine vorba de modul în care îți cheltuiești banii. Nu mai  cumpăra lucruri de care nu ai nevoie doar pentru a te simți mai bine pe moment, ci economisește pentru cheltuieli neprevăzute.

Leu

Ai tendința să îți prezinți realizările într-un mod ostentativ tuturor persoanelor cu care interacționezi. Încearcă să adopți o atitudine mai modestă, dacă îți dorești cu adevărat să faci o impresie bună.

Fecioară

Astăzi este ziua în care te bucuri de reușitele muncii din ultima vreme. Iei o pauză de la toată agitația și îți faci cadou o zi relaxantă. Astfel, reușești să-ți încarci bateriile pentru o nouă perioadă aglomerată.

Balanță

Astăzi începi o activitate nouă și descoperi cu bucurie că te descurci mai bine decât ți-ai fi imaginat. Acest nou mod de a-ți petrece timpul liber te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană.

Scorpion

Nu reușești să fii prezent în cadrul discuțiilor din interiorul grupului de prieten. De fapt, ești chiar deconectat de la tot ce se întâmplă în jurul tău. Încearcă să-ți acorzi puțin timp doar pentru tine.

Săgetător

Vrei mai multă energie pozitivă în jurul tău, însă nu reușești să îți dai seama că aceasta trebuie să plece de la tine, în primul rând. Pe de altă parte, astăzi renunți la niște oameni toxici din viața ta.

Capricorn

Te gândești tot mai mult la problemele financiare pe care le ai și încerci să privești lucrurile cu mai multă responsabilitate.Din nefericire nu reușești să îți stăpânești dorința de a cumpăra lucruri inutile.

Vărsător

Nu ştii motivul pentru agitația din jurul tău, iar lipsa unei delimitări clare între cauză și efect reușește să îți aducă și mai mult stres. Încearcă să priveşti lucrurile cu calm analizând orice detaliu.

Pești

Ești într-o competiție cu un prieten, iar acest lucru este benefic când vine vorba de competitivitate. Totuşi, încearcă să nu privești lucrurile cu prea multă duritate, dacă vrei ca ziua să fie una productivă.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic