x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 noiembrie. Balanțele riscă să intre într-un conflict

Horoscop zilnic, 23 noiembrie. Balanțele riscă să intre într-un conflict

22 Noi 2019   •   11:41
Horoscop zilnic, 23 noiembrie. Balanțele riscă să intre într-un conflict
Sursa foto: pixabay,com

Berbec, 23 noiembrie

Ai planuri mari de viitor, iar azi găsești curajul să discuți cu o persoană importantă din viața ta despre toate lucrurile la care te-ai gândit în ultima vreme. Încearcă să ai mai multă încredere în propria persoană.

Taur, 23 noiembrie

Ai multe lucruri de făcut azi și ai tendința să ignori problemele de sănătate cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Încearcă să acorzi mai multă atenție acestui plan și ia o pauză de la toată agitația din jurul tău.

Gemeni, 23 noiembrie

Petreci mult timp cu familia. Nu le-ai mai acord de mult toată atenția ta, iar acum a venit momentul să te revanșezi. Plănuiți chiar o plimbare departe de toată agitația orașului, într-un loc care să vă permită să vă reconectați.

Rac, 23 noiembrie

Muncești mai mult decât în mod normal și ai tendința să îi ignori pe cei din jur, dar să îți ignori și propriile nevoi. Munca este o parte importantă din viața ta, însă nu trebuie să fie tot timpul pe primul loc.

Leu, 23 noiembrie

Primești vești bune, în special când vine vorba de o călătorie pe care ți-ai dorit-o de mult timp. În sfârșit reușești să pui la punct primele detalii de călătorie, iar acest lucru îți oferă multă energie pozitivă.

Fecioară, 23 noiembrie

Indiferent de cât de mult vrei să te concentrezi pe unele lucruri, gândul îți zboară neîncetat la problemele financiare din viața ta. Încearcă să faci niște economii care să te ajute să alungi această nesiguranță financiară.

Balanță, 23 noiembrie

Există riscul să intri în conflict cu o persoană importantă din viața ta. Ai tendința să nu asculți dorințele celor din jur și, mai mult, să îți impui punctul de vedere. Încearcă să ai mai multă deschidere către părerile celor din jur.

Scorpion, 23 noiembrie

Acorzi atenție nevoilor pe care le ai. Petreci mare parte din zi singur și te gândești la toate lucrurile pe care ți le dorești, dar pentru care nu ai avut timp. În plus, te bucuri de o baie lungă și de o carte bună.

Săgetător, 23 noiembrie

Petreci mare parte din timp alături de persoana iubită. Discuțiile pe care le aveți vă ajută să vă cunoașteți mai bine și, în plus, reușești să vorbești deschis despre sentimentele pe care le ai fără să îți fie teamă că devii vulnerabil.

Capricorn, 23 noiembrie

Este posibil să fie nevoie să iei o decizie importantă, iar acest lucru nu se împacă bine cu graba pe care o manifești azi. Încearcă să analizezi bine toate detaliile înainte să iei o decizie pe care va trebui să ți-o asumi.

Vărsător, 23 noiembrie

Te ocupi de tot ce înseamnă cultură. Simți nevoia să asimilezi cât mai multe informații din tot felul de domenii artistice, iar ziua de azi ți-o dedici unor astfel de activități care te ajută să te relaxezi.

Pești, 23 noiembrie

Discuți cu o persoană dragă ție, partener de cuplu sau un prieten bun, despre problemele financiare cu care te confrunți. Această discuție te ajută să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă și, implicit, să găsești o rezolvare.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 23 noiembrie