x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 aprilie 2022. Berbec să se concentreze pe finanțe, iar Vărsătorul să se confrunte cu drama din familie

Horoscop zilnic, 24 aprilie 2022. Berbec să se concentreze pe finanțe, iar Vărsătorul să se confrunte cu drama din familie

24 Apr 2022   •   08:08
Horoscop zilnic, 24 aprilie 2022. Berbec să se concentreze pe finanțe, iar Vărsătorul să se confrunte cu drama din familie
Sursa foto: Pixabay.com

Horoscop 24 aprilie 2022: Duminica aceasta, efectele viitoarei eclipse de soare din 30 aprilie vor începe deja să aibă loc. Problemele de comunicare și modificările de ultimă oră în program ar putea afecta Fecioara, Săgetătorul și Peștii. Între timp, Scorpionul poate experimenta o dramă în dragoste. Pentru Taur, duminica va fi despre trăirea energiei personajului principal.

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)
Concentrați-vă pe finanțe

Duminica aceasta, te vei concentra pe problemele tale financiare și îți veți face bilanțul situației financiare în care te afli. Pentru unii dintre voi, acesta va fi un moment pentru a vă planifica investițiile viitoare. Unii dintre voi se vor afla provocați să vă revendicați independența și să câștigați încredere în ceea ce aveți. Încearcă să eviți să te compari cu ceilalți, deoarece va fi foarte ușor să fi prins în lucruri pe care nu le poți controla. 

TAUR (20 APRILIE- 20 MAI)
Energia personajului principal

Sezonul Taur este aici și acum ești cu adevărat în elementul tău. Deși ai prefera să rămâi pentru totdeauna în aceeași zonă de confort, dacă asta înseamnă că poți evita o schimbare incomodă, ești chemat să zdruncini lucrurile în numele auto-îmbunătățirii. Ia-o cu pasul tău și îmbrățișează provocarea. 

GEMENI (21 MAI- 20 IUNIE)
Eliberarea controlului

Deși ai o dorință puternică de a controla tot ce te înconjoară. Duminica aceasta și zilele următoare îți vor arăta că uneori trebuie să lași universul să-și urmeze cursul. Nu mai fi un ciudat al controlului și ai încredere în univers pentru a vedea cum magia manifestării se dezvăluie. 

Rac (21 IUNIE - 22 IULIE)
Sprijinirea unui prieten

Săptămâna aceasta te vei comporta puțin altruist și, probabil, vei face un pas la locul tău de muncă sau într-un cadru social pentru a sprijini un prieten. Dacă vezi un coleg sau un prieten care are nevoie de sprijinul sau asistența ta, trebuie să faci acest lucru. Pentru alții ar putea exista o situație în care un prieten vă va cere sfatul cu privire la o problemă. 

LEU (23 IULIE - 23 AUGUST)
Schimbarea responsabilităților

Duminică dimineața s-ar putea să se lase cu scandal și să-ți recunoști faptele. Aceasta poate fi o situație stresantă pentru unii dintre voi, deoarece nu ai văzut acest lucru venind atât de repede. Amintește-ți că poți oricând să căuți ajutor pentru cunoștințele tale, dar, în cele din urmă, tu ești responsabil pentru întreaga activitate. 

FECIOARĂ (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE)
Scutura-te de ultim moment

S-ar putea să fi crezut că lucrurile erau sub control până acum, dar climatul cosmic de duminică îți aduce câteva evoluții noi care te-ar putea provoca. S-ar putea să dorețti să controlezi cum ar trebui să meargă lucrurile, dar noua dezvoltare de duminică va afecta probabil programul tău. Așa că pregătește și nu intra în panică.

BALANTA (23 SEPTEMBRIE- 22 OCTOMBRIE)
Îngrijirea de sine este cheia

Duminica este momentul în care ai grijă de tine și chiar ieși la o plimbare plăcută. Climatul cosmic de duminică te va obliga să abordezi unele probleme profunde care te-au deranjat. Este un moment bun pentru a vorbi și a fi vulnerabil cu partenerul sau cu un prieten apropiat. Va fi oferit ajutor, trebuie doar să vorbești. 

SCORPION (23 OCTOMBRIE- 21 NOIEMBRIE)
Drama relațională

Pozițiile planetare de duminică vor aduce unele evoluții în dragoste. Indiferent dacă unii dintre voi se despart sau se angajează la următorul nivel, veți experimenta revelații de tot felul. Vor apărea probleme care decurg din dinamica unu-la-unu, de la conexiuni romantice la prietenii strânse până la contracte de liber profesionist. 

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE- 21 DECEMBRIE)
Ai încredere în instinct

Duminica aceasta vei învăța cum să ai încredere în instinctele tale este cel mai bun pariu atunci când lucrurile nu sunt în mâinile tale. S-ar putea să apară noi schimbări în rutină pentru unii dintre voi. Se prevede că o mărire de salariu ar putea fi la vedere, în timp ce pentru alții pot apărea vești bune în căsătorie. Pentru alții, ar putea fi la fel de simplu ca să te înscrii la o sală de sport și să te concentrezi pe sănătate și fitness. 

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)
Întorsături romantice

Duminica va aduce câteva răsturnări distractive vieții tale romantice, pentru cei dintre voi care sunteți într-o relație sau sunteți în căutarea uneia. Unii dintre voi s-ar putea să primească un mesaj de la cel care a scăpat sau o solicitare de a ne întâlni după ani. Oricare ar fi, fă ceea ce te face confortabil și fii mereu pregătit pentru distracție. 

VARSATOR (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)
Probleme de familie

Duminica aceasta și zilele următoare vă pot afecta dinamica relației cu membrii familiei. Ar putea exista unele certuri cu părinții sau frații. Este un moment pentru a-ți testa rezistența și a-ți aminti că ești mult mai rezistent decât pentru care îți dai credit. Deci, pune punctul tău peste, dar nu depăși linia. La sfârșitul zilei, ei sunt familia ta. 

PESTI (19 FEBRUARIE- 20 MARTIE)
Programați întreruperi

Duminica și zilele următoare vor aduce unele întreruperi în programul tău. Vor exista unele probleme de comunicare sau unele neînțelegeri cu un coleg. Așa că ferește-te de astfel de posibilități și nu-ți pierde calmul. Pentru alții vor fi niște vești neașteptate care vor fi în mare parte o surpriză bună. 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 24 aprilie