x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 august 2021. Berbecii trebuie să stea departe de investiții. Fecioarele primesc vești bune

Horoscop zilnic, 24 august 2021. Berbecii trebuie să stea departe de investiții. Fecioarele primesc vești bune

23 Aug 2021   •   15:36
Horoscop zilnic, 24 august 2021. Berbecii trebuie să stea departe de investiții. Fecioarele primesc vești bune
Sursa foto: Hepta

Berbec

Astăzi îți faci griji pentru investițiile tale. Relaxează-te! Situația temporară, iar acțiunile și obligațiunile tale își vor recăpăta valoarea anterioară și chiar o vor depăși. Cu toate acestea, nu este o zi bună pentru noi investiții și nici pentru a deschide un cont bancar. Așteaptă câteva zile.

Taur

Iubitul tău are probleme la serviciu. Deși sunt minore va fi preocupat și nu-ți dă atenție. Problema va trece mâine dar acum nu reușești să-l liniștești. Spune-i doar că ești acolo dacă are nevoie de tine. Se va împăca singur cu situația. 

Gemeni

Ai exagerat cu distracția în ultimele zile iar acum te simți depășit puțin de situație. Evită cafeaua și alte stimulente. Încearcă să dormi. Stresul sigur nu te ajută. Starea de rău îț va trece până la prânz dar dacă ai sărit calul în ultima vreme, găsește o modalitate să renunți la stilul ăsta de viață. 

Rac

Ești foarte îndrăgostit și te simți emoționat și copleșit. Pasiunea ta senzuală îți poate aduce o seară intimă împreună cu persoana iubită, așa că vrei să organizezi o cină romantică. În cazul în care programele voastre nu se potrivesc, abțne-te să tragi concluzia că nu te dorește. Dacă susține că este ocupat, probabil este adevărat. 

Leu

Astăzi zidurile pot părea că se închid în jurul tău și ești nerăbdător să ieși în oraș. Partenerul tău vrea să rămână acasă. Nu transforma acest lucru într-o problemă majoră. Găsiți un compromis. Luați cina în oraș, apoi vino acasă și uite-te la televizor.Bucurați-vă de timpul petrecut împreună. Dacă ești singur, ieși cu prietenii.

Fecioară

Vei primi vești bune astăzi care te vor bucura așa de tare că nu te vei mai putea concentra. Acest lucru este în regulă pentru un timp. Prietenii și cei dragi probabil vor înțelege dar la un moment dat trebuie să cobori pe Pământ. Fă o plimbare să te liniștești.

Balanță

Un prieten sau coleg îți va returna un mic împrumut. Vei fi încântat și te vei simți puțin viinovat pntru că vrei să-i cheltui pe ceva frivol în loc să-ț plătești facturile. Dar nu sunt atât de mulți bani așa că ai voie să te și răsfeți din când în când. 

Scorpion

Casa ta poate părea singură iar dragostea este absentă. Un membru al familiei, poate chiar persoana iubită, va fi plecat, făcând locul să pară mai rece și mai gol. Nu este o noapte bună pentru a rămâne acasă. Vizitează-ți un prieten sau ieși în oraș. Trebuie să te menții ocupat până se întoarce partenerul tău.

Săgetător

Ești preocupat astăzi cu privire la un subiect care înseamnă mult pentru tine. Așa încât îi acorzi o analiză atentă pentru a sta liniștit. Cei dragi pot crede că ești bolnav sau chiar supărat. Vorbește-le despre ce gândești. Spune-le de ce taci. Acest lucru le va ușura temerile.

Capricorn

Îngrijorările legate de bani te pot chinui astăzi. S-ar putea să nu existe vreun motiv real așa că treci podul atunci când ajungi la el. a măsuri pentru a evita această situație de urgență, dacă vrei, dar nu-ți pierde timpul îngrijorându-te. 

Vărsător

Un prieten ar putea părea îndepărtat și nu va comunica prea mult cu tine. Nu trage concluzia că este supărat pe tine. În orice caz, această persoană este probabil îngrijorată de slujba ei. Prietenul tău va vorbi când va fi momentul potrivit.

Pești

Un prieten din străinătate este neliniștit și te întrebi dacă este ceva în neregulă în viața lui. Poate ar fi bine să-l suni. Așa ve afla că ceea ce îl frământă este minor.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic