x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 decembrie 2014. Scorpionii, prea agitati pentru a sta numai acasa

Horoscop zilnic, 24 decembrie 2014. Scorpionii, prea agitati pentru a sta numai acasa

23 Dec 2014   •   18:19
Horoscop zilnic, 24 decembrie 2014. Scorpionii, prea agitati pentru a sta numai acasa

 

Berbec 
Un nou mod de a privi lucrurile, mintea penetranta si o vointa de fier sunt atributele de care astazi te poti folosi pentru a face schimbarile radicale de care ai nevoie in viata ta. Nu iti este teama sa speri ca proiectele tale pot prinde viata, ba chiar iti dedici o buna parte din energie in aceasta directie. Cauta compania prietenilor care au aceeasi deschidere si aceleasi viziuni. 

Taur
Astazi lucrezi la imaginea ta sociala si vei cauta sa iesi in evidenta prin ceva original, deseori cu caracter altruist. Chiar din primele momente ale zilei poti avea ocazia sa vezi schimbarea perceptiilor legate de obtinerea de control si putere si ca de fapt, nu merita sa-ti compromiti integritatea morala. Discursul tau poate fi imbatabil, insa e indicat sa iti tii sub control tendintele spre iritabilitate. 

Gemeni
Chiar daca aparent dispozitia ta tinde spre relaxare, in interiorul tau exista cateva teme care necesita o analiza cat se poate de profunda, realista si cu strategii clare. Daca din intamplare, sau fiindca esti mereu curios afli vreun lucru secret, nu te folosi de acesta in cercul tau de prieteni, mai ales in momentele de nervozitate. Straduieste-te ca modul tau de gandire sa fie unul etic in orice tip de relationare.

Rac
Pari sa privesti luarea angajamentelor parteneriale intr-un mod cat se poate de serios iar cei din jur, in special partenerul de cuplu nu au nicio sansa sa-ti ascunda ceva.Totusi, anxietatile de natura emotionala ar fi indicat sa fie tratate cu mai mare deschidere si detasare, incercand o altfel de abordare a acestora. La servciu, te poti feri de situatii tensionate daca ai rabdare si iti urmaresti consecvent ideile. 

Leu
Atentia ta se poate indrepta astazi si catre partenerul de cuplu, fiind mai deschis catre nevoia acestuia de independenta iar o buna comunicare poate rezolva multe. Insa, locul de munca este cel care iti concentreaza cea mai mare parte din energie. Desi stii bine care sunt motivatiile ascunse ale colegilor sau colaboratorilor, ar fi indicat sa nu te lansezi in dispute legate de filosofia de viata a fiecaruia. 

Fecioara 
Astazi, ai putea incepe ziua reflectand la stilul tau de viata si la modul cum poti regandi timpul petrecut cu familia, punand accent pe nonconformism. Posibile certuri cu cei dragi pe tema banilor. Sectorul creativitatii este foarte bine activat incat nu e indicat sa lasi sa se risipeasca inspiratia artistica, intuitiile si trairile profunde. Ramane doar sa iti faci o strategie clara si sa te tii de ea. 

Balanta
Acasa, in familie, este concentrata atentia si energia ta insa iar trivialitatile nu par sa mai aiba loc atunci cand privesti acest subiect cat se poate de serios si de responsabil. Eforturile tale de a construi o baza solida, confortabila au insa nevoie de mult efort si dedicare. Cum ar fi cazul sa te detensionezi din cand in cand, azi e o zi numai buna sa faci ceva distractiv alaturi de cei dragi. 

Scorpion
Oricat ai fi atras de caldura propriului camin, esti prea agitat sa stai astazi numai acasa, asa ca nu este exclus sa iesi in lume si sa te implici in diverse actiuni sociale. Iar aflarea secretelor sau a adevaratelor intentii ale oamenilor pare sa fie astazi jocul tau preferat. La serviciu, fii atent la cat de autoritar iti este discursul si eventual la doza de sarcasm daca nu vrei sa starnesti iritabilitatea colegilor. 

Sagetator

O umbra de seriozitate si necesitatea de a privi mult mai responsabil modul cum alegi sa iti exprimi ideile poate marca inceputul acestei zile. Insa, apeland la rationamente ingenioase ai sanse mult mai mari de a capta atentia celor din jur. Sectorul financiar dar si construirea unui sistem de valori bine pus la punct sunt teme de actualitate care cer consecventa si evitarea abordarilor riscante. 

Capricorn 
Te bucuri inca de multa energie dedicata propriei persoane si modului cum te prezinti in lume. Gandirea analitica profunda si ambitia de a parcurge toti pasii pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus sunt atributele esentiale pe care ar trebui te bazezi in actiunile tale, chiar daca ai parte de provocari din partea familiei. In privinta banilor, astazi nu pari sa respecti nicio norma, deci fii atent pe ce-i cheltuiesti.

Varsator
Cu Luna aflata astazi in propriul semn poti traversa momente fluctuante din punct de vedere emotional pe care insa incerci sa le abordezi intr-o maniera cat se poate de rationala. Este un rastimp in care activitatea introspectiva si confruntarea cu cele mai mari temeri sa fie cele mai indicate solutii pentru a accesa puteri interioare nebanuite, intuitia fiindu-ti acum cel mai bun prieten. 

Pesti 
Desi esti preocupat indeosebi de constructia metodica a strategiilor tale de viitor si de gasirea cercurilor sociale care sa te aduca acolo unde doresti, poti intampina cateva provocari din sfera financiara pe care ar trebui sa le abordezi cu rabdare. Tine cont de faptul ca astazi este o zi potrivita pentru refacerea rezervelor energetice si pentru a acorda atentie mesajelor ce le poti primi prin intermdiul viselor. 

Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×