x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 decembrie 2015. Este o zi excelenta pentru ca ai sanse deosebite de a te inoi, de a scapa de situatiile si relatiile nepotrivite

Horoscop zilnic, 24 decembrie 2015. Este o zi excelenta pentru ca ai sanse deosebite de a te inoi, de a scapa de situatiile si relatiile nepotrivite

23 Dec 2015   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 decembrie 2015. Este o zi excelenta pentru ca ai sanse deosebite de a te inoi, de a scapa de situatiile si relatiile nepotrivite
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

 

Horoscop 24 decembrie. Berbec
Multe intalniri si dialoguri au loc astazi in ajun de sarbatoare. Atat rudele apropiate, prietenii, cat si colegii de munca te vor cauta fie pentru a sporovai pe diverse teme, fie pentru a-ti cere sfaturi. Evita sa-ti spui parerile vizavi de actiunile altora si, de asemenea, ai grija ce povestesti despre tine si intentiile tale, deoarece exista riscul sa fie ceva folosit impotriva ta.

Horoscop 24 decembrie. Taur
Ziua aduce cheltuieli pentru traiul cotidian, dar vor intra in discutie si achizitionarea cadourilor de sezon pentru cei dragi. Posibil sa cumperi ceva sau sa faci anumite comisioane pentru cineva aflat in strainatate. Alcatuieste o lista de prioritati si apoi porneste la drum pentru a le rezolva. Ai grija sa cumperi si pentru sufletul tau un cadou. Merita din plin!

Horoscop 24 decembrie. Gemeni
Este o zi excelenta pentru ca ai sanse deosebite de a te inoi, de a scapa de situatiile si relatiile nepotrivite, de a privi totul cu alti ochi. Relatiile cu ceilalti sunt anoste, dar, folosindu-ti farmecul nativ vei reusi sa aplanezi orice divergenta. Rezerva-ti momente de gandire si alcatuieste-ti planuri personale si profesionale noi. Seara aduce veselie alaturi de cei dragi.

Horoscop 24 decembrie. Rac
Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa-ti rezolvi treburile discret si in ritmul tau. Energia vitala este la cote joase, existand riscul sa obosesti sau chiar sa se evidentieze unele afectiuni vechi. Relationand cu ceilalti, atat cat poti astazi, vei afla multe lucruri interesante si utile, in special pentru segmentul profesional. Partenerul de viata te poate ajuta mult.

Horoscop 24 decembrie. Leu
Dialogurile cu prietenii sunt frecvente. Pe de o parte este rost de a aranja, cu succes, programul minivancatei de sezon. Insa pe de alta parte sunt sanse bune de a pune la punct chestiuni profesionale importante. Imbina echilibrat utilul cu placutul! Sprea seara se contureaza intalniri amuzante cu cei dragi. Lasa grijile deoarte si bucura-te de toate!

Horoscop 24 decembrie. Fecioara
Esti foarte solicitat de catre ceilalti si va trebui sa faci fata, atat dialogurilor cu persoane importante, cat si reuniunilor de familie. Fiind foarte creativ si inspirat, multi doresc idei si sfaturi de la tine, luandu-te totodata drept model demn de urmat. Nu te culca pe laurii victoriei si fii in continuare discret si muncitor. Aminteste-ti ca este ajunul Craciunului!

Horoscop 24 decembrie. Balanta
Este o zi buna pentru a planui o minivacanta alaturi de familie. Poti visa cu ochii deschisi la o calatorie departe de casa, in strainatate. Singurele piedici pot aparea numai din partea ta. Esti combativ si refractar vizavi de altii si de aici se pot isca, fara rost, conflicte interminabile. Fii intelegator cu ceilalti si bucura-te de sarbatorile sezonului.



Horoscop 24 decembrie. Scorpion
Gandurile iti sunt atrase de bugetul disponibil comun cu altii. Sunt posibile cheltuieli neasteptate fie pentru cadouri, fie pentru achitarea unor facturi si taxe restante. Ai dori sa ai mai multi bani si, acum in pragul sarbatorilor de iarna, sa poti cheltui fara restrictii. Ai incredere ca te vei descurca cu toate. Simpla ta prezenta alturi de cei dragi va aduce bucurie.

Horoscop 24 decembrie. Sagetator
Este o zi delicata la capitolul relatii parteneriale. Din cauza cheltuielilor abundente din aceasta perioada, partenerul de viata iti poate face tot felul de reprosuri. Cu putina bunavointa ii poti explica gesturile pe care le-ai facut si le faci in continuare pentru cei dragi. Fii intelegator cu ceilalti si accepta si alte opinii. Seara aduce alinare si voie buna.

Horoscop 24 decembrie. Capricorn
Se pare ca ai multe treburi de facut, fie ca te afli acasa, fie ca mergi la serviciu. Numai de tine depinde gestionarea eficienta a tuturor sarcinilor propuse pentru astazi. Ai grija insa si de sanatatea ta, deoarece sunt posibile neplaceri legate de sistemul respirator, brate, umeri sau ficat. Odihneste-te din cand in cand si accepta ajutorul celorlalti.

Horoscop 24 decembrie. Varsator
Te pregatesti de ditractii si intalniri cu cei dragi. Fluctuatiile sentimentale te pot necaji mult, de aceea fii prudent si alege-ti cu grija vorbele si gesturile. Copiii sau persoana iubita au alte planuri fata de cele propuse de tine si astfel, foarte usor se poate ajunge la contradictii. Tine cont de doleantele celorlalti si ai incredere ca totul va fi minunat.

Horoscop 24 decembrie. Pesti
In familie este multa forfota, se pregatesc reuniunile si mesele festive pentru rude si prieteni, insa tu parca ai dori cu totul altceva. Depune eforturi si intra in atmosfera de sarbatoare a acestei perioade si lasa grijile deoparte. Chiar daca membrii familiei propun alte activitati decat vrei tu ai incredere in ei si alatura-te lor. Seara aduce cantec, joc si voie buna.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop