x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 iulie 2021. Scorpionii se lasă copleșiți de emoții. Vărsătorii sunt tensionați

Horoscop zilnic, 24 iulie 2021. Scorpionii se lasă copleșiți de emoții. Vărsătorii sunt tensionați

23 Iul 2021   •   12:35
Horoscop zilnic, 24 iulie 2021. Scorpionii se lasă copleșiți de emoții. Vărsătorii sunt tensionați
Sursa foto: Chermiti Mohamed Unsplash.com

Berbec

Este posibil să ai unele probleme cu mâncarea. Stima de sine nu este la cel mai înalt nivel și încerci să compensezi acest lucru mâncând compulsiv. Ai nevoie de hrană sănătoasă. 

Taur

Ai o problemă cu partenerul tău dar nu ceda doar pentru a menține echilibrul în relație. Nu renunța la liniștea sufletească de frica unor discuții și a implicațiilor ulterioare. Refuzul de a înfrunta realitatea, doar pentru a păstra aparențele, nu te va ajuta. Fii sincer cu tine însuți, cu sentimentele tale și cu cei din jur.

Gemeni

Intensitatea acestei zile îți aduce o opoziție neașteptată. Indiferent dacă sunt verbalizate sau nu, există niște nemulțumiri. Nu subestima emoțiile unei persoane dragi. Respectă-i sentimentele și fii realist cu privire la soluții. Nimeni nu se așteaptă să ai toate răspunsurile, așa că nu te preface. Suntem cu toții oameni și greșim.

Rac

Acordă-le celor dragi atenția de care au nevoie. Nu lăsa să treacă o altă zi fără să spui că îi iubești. Viața este scurtă și devine mai scurtă cu fiecare zi care trece. Te vei confrunta cu o problemă gravă. Ești responsabil pentru sentimentele tale. Nu te victimiza. Mai târziu vei experimenta mai multă durere și resentimente.

Leu

Nu fugii de probleme. Orice stres emoțional pe care îl simțiți se va agrava dacă nu este rezolvat imediat. Fii prezent. Cu cât vei înfrunta mai mult prezentul, cu atât vei regreta mai puțin în viitor. Clarifică orice situație neplăcută care apare și mergi înainte. Este posibil ca oamenii să nu-ți înțeleagă nevoile și preocupările până când nu le spui clar.

Fecioară

Nu te mai ascunde în spatele barierei tale intelectuale. Jocurile nu te vor duce nicăieri. Adevărata forță este să stai în picioare și să demonstrezi că poți spune ceea ce simți, în orice situație, mai ales în privința unei persoane apropiate. Dacă simți nevoia să spui ceva, vorbește. Nu aștepta până când situația se agravează.

Balanță

Nu mai încerca să simți emoțiile celorlalți și concentrează-te asupra ta. A fi empatic este cu siguranță lăudabil, dar la un moment dat trebuie să te uiți în oglindă. Fă o distincție clară între nevoile tale și ale altora. Exprimă-ți sentimentele. Ceri ajutor dacă ai nevoie de el. Cei din jur nu sunt cititori de gânduri. Probabil că habar nu au ce simți.

Scorpion

Niciuna dintre părțile patului nu este cea potrivită pentru a te trezi. Singura soluție este să te întorci în țara viselor. Dacă nu poți, concentrează-te pe inima ta, pentru că încearcă să-ți spună că are nevoie de atenție. Este posibil ca emoțiile să crească, așa că ai grijă cum te porți cu tine și cu ceilalți.

Săgetător

Ai neînțelegeri cu o persoană dragă  astăzi. Poate cuvintele tale sunt folosite împotriva ta pentru a părea omul rău. Spune-i că remarcile tale se referă la comportamentul ei și nu la ceea ce este.

Capricorn

Acum spui ceva și în minutul următor altceva. De multe ori sari ide la un subiect la altul fără probleme, însă de data asta oamenii vor protesta. Gândește-te înaiinte la ce vrei să spui. Nu-ți exprima gândurile cu voce tare pentru că vei crea confuzie.

Vărsător

Tensiunea din aer este ceea ce ai nevoie pentru a deveni mai conștient de problemele care îți afectează comportamentul. Există multe lucruri pe care trebuie să le recunoști. Cu cât poți fi mai sincer cu privire la durerea pe care ți-au provocat-o oamenii, cu atât vei avea parte de mai multă dragoste în viitor. Comunică cu cei din jur.

Pești

Nu mai lăsa pe cineva să continue un comportament periculos pentru că vrei să eviți o confruntare. Acest comportament nu-ți va face bine. Cu cât accepți mai mult minciuna, cu atât va fi mai rău pentru toate părțile implicate. Fii deschis și sincer cu ceea ce îți dorești

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic