x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 martie 2022. Gemenii sunt obosiți. Leii întâmpină obstacole în carieră

Horoscop zilnic, 24 martie 2022. Gemenii sunt obosiți. Leii întâmpină obstacole în carieră

23 Mar 2022   •   15:25
Horoscop zilnic, 24 martie 2022. Gemenii sunt obosiți. Leii întâmpină obstacole în carieră
Sursa foto: Alexandru Zdrobau - Unsplash.com

Berbecilor le întârzie banii, Racii se îngrijorează cu privire la un prieten, Fecioarele au probleme în trafic, Balanțele nu au o stare de spirit prea bună, iar Săgetătorii sunt cam nostalgici.

Berbec

Banii pe care îi aștepți nu vor ajunge astăzi. Acest lucru de alarmează și vrei să iei atitudine dar nu ajungi la niciun rezultat. Nu este o zi bună pentru orice fel de comunicare. Lucrurile se vor rezolva în câteva  zile. 

Taur

Primești o invitație la un eveniment dar nu vrei să mergi. Nu ai nimic în comun cu ceilalți participanți și întâlnirea ți se pare plictisitoare. Totuși, ar putea exista oportunități de afaceri. Gândește-te la asta înainte de a accepta sau de a refuza.

Gemeni

Te simți cam obosit așa că trebuie să o iei mai ușor. Odihnește-te cât poți de mult și asigură-te că mănânci corect. Cere ajutor dacă trebuie făcute lucrări urgente.

Rac

Vizita unui prieten apropiat sau chiar a unui iubit se va amâna. Asta te descurajează. Te temi că vizita nu va mai avea loc niciodată, dar nu este cazul. Prietenul tău s-a confruntat, probabil, cu câteva probleme care trebuie rezolvate. Ai răbdare. Totul va ieși cum dorești, deși puțin mai târziu!

Leu

Problemele legate de carieră nu se rezolvă astăzi deoarece informațiile pe care le aștepți nu ajung la timp. Ești nerăbdător să pui lucrurile în ordine așa că devii foarte frustrat. Mai bine găsește-ți altceva  de făcut. Vei reuși dar nu astăzi. 

Fecioară

Călătoriile scurte în cartierul tău sunt imposibile din cauze externe, cum ar fi traficul, construcțiile sau ambele. Dacă ai comisioane de făcut, amână-le. Dacă poți, mergi pe jos sau cu bicicleta. Dacă trebuie să mergi cu mașina,  asigură-te că ai muzica ta preferată pentru a putea face ceva în timp ce aștepți în trafic. Altfel, vei înnebuni de plictiseală.

Balanță

Nu este ziua în care să te ocupi de documente, mai ales dacă implică bani. Procesele tale mentale sunt mai lente decât de obicei și s-ar putea să descoperi că ești ușor distras. Nici starea ta de spirit nu va fi chiar atât de grozavă, așa că ar putea fi o idee bună să aștepți câteva zile înainte de a te ocupa de astfel de sarcini. Dacă lucrarea este urgentă, cere ajutor. Dacă o faci, vei putea rămâne mai concentrat.

Scorpion

Comunicarea cu partenerii este slabă până la inexistentă astăzi. Nu este momentul să intri în negocieri contractuale sau alte discuții care ți-ar putea afecta viitorul într-un mod major. Starea ta de spirit nu e grozavă. Cel mai bine ar fi să aștepți câteva zile, până când toată lumea este într-o stare de spirit mai pozitivă. 

Săgetător 

Indiferent de munca pe care o faci astăzi, lucrurile se vor desfășura mai lent decât de obicei pentru că ești distras. Ești preocupat de trecut, în special de sentimentele și evenimentele pe care credeai că le-ai uitat de mult și care îți afectează starea de spirit în diferite moduri. Aceasta ar putea fi o zi bună pentru a te concentra asupra sarcinilor de rutină pe care le poți face automat. Astfel vei fi la fel de productiv ca întotdeauna.

Capricorn

Apelurile telefonice și e-mailurile dintre tine și prietenii tăi se pot rătăci. Este nevoie de puțină răbdare atunci când încerci să ajungi la oricine, mai ales dacă este implicată tehnologia modernă. Dacă o problemă este urgentă, cel mai bine ar fi să mergi să vezi persoana în cauză. 

Vărsător

Întârzierile și frustrările te chinuie pe tot parcursul zilei, mai ales în ceea ce privește comunicațiile. Un vizitator pe care îl aștepți astăzi acasă va întârzia. Nu pierde timpul îngrijorându-te. Prietenul tău este probabil în siguranță și, în cele din urmă, va apărea. Traficul aglomerat și alte supărări neprevăzute sunt probabil de vină. 

Pești

Dacă te-ai gândit să faci o excursie, nu este ziua în care să-ți faci planuri. Orice ai învățat astăzi despre orarul companiilor aeriene sau despre hoteluri nu reflectă situația așa cum este cu adevărat. Dacă aștepți câteva zile, lucrurile ar trebui să meargă mult mai bine. Dacă ai deja planuri să pleci, așteaptă-te la unele întârzieri. Decide-te să te distrezi!

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic