x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 septembrie 2022. Berbecii caută un cadou. Taurii vor să facă schimbări în casă.

Horoscop zilnic, 24 septembrie 2022. Berbecii caută un cadou. Taurii vor să facă schimbări în casă.

23 Sep 2022   •   14:03
Horoscop zilnic, 24 septembrie 2022. Berbecii caută un cadou. Taurii vor să facă schimbări în casă.
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 24 septembrie 2022. Gemenii sunt cam obosiți, Racii și Scorpionii își numără banii, Leii muncesc mult, Fecioarele sunt atrase de lucruri spirituale, Balanțele sunt singure, Săgetătorii sunt depășiți de cerințe, Capricornii și Vărsătorii sunt neliniștiți în dragoste, iar Peștii află vești dubioase.

Berbec

Un cadou de ultimă oră pe care ai vrut să-l achiziționezi pentru cineva special nu se mai găsește în magazine. Nu dispera. Există și alte opțiuni. Poți să-l comanzi online sau să găsești altceva. Relaxează-te și bucură-te de cumpărături.

Taur

Totul ți se poate părea greșit astăzi. Casa nu arată bine, mobilierul estevechi și probabil că nici nu ești mulțumit de felul în care arăți. Perfecționismul tău ar putea interveni și s-ar putea să treci în acțiune, hotărât să faci totul bine. Nu te deranja! Probabil că nu poți face nimic care să arate corect, așa că relaxează-te. Vei vedea lucrurile altfel mâine.

Gemeni

O mică întâlnire în cartierul tău ar putea atrage oameni interesanți, dar s-ar putea să nu te simți bine și să te gândești să stai acasă.  S-ar putea însă să-ți facă bine puțin efort și să ieși din casă. Depinde de tine, desigur, dar bucură-te de seară orice ai face.

Rac

O verificare rapidă a soldului tău bancar ar putea dezvălui că este puțin mai mică decât te așteptai. Probabil că nu vei intra în panică, dar te simți puțin dezamăgit. Nu pierde timpul. Banii pot fi câștigați întotdeauna. Relaxează-te, hotărăște-te să strângi puțin cureaua, ai grijă de nevoi și ține-te de un plan financiar. În curând te vei bucura că ai luat aceste măsuri.

Leu

Lucrezi până târziu? Ce ar putea fi atât de important încât să te împiedice să fii atent cu familia sau partenerul tău? Probabil nimic! Aruncă o privire obiectivă la ceea ce crezi că trebuie făcut în seara asta. Probabil vei descoperi că firma ta nu va deveni falimentară dacă renunți la unele sarcini. Fă cât de mult poți și apoi du-te acasă la cei dragi. Si ei sunt importanti!

Fecioară

Un grup de rugăciune sau meditație online te-ar putea atrage și s-ar putea să te lași purtat de dimensiunile spirituale pe care le iau aceste meditații. Te simți confortabil cu oamenii din grup și ești recunoscător pentru prietenia și sprijinul pe care le oferă. Te poate ajuta să treci prin momente grele.

Balanță

În iubire lucrurile au fost bune recent dar acum s-ar putea să fii singură, ceea ce te pune într-o dispoziție cam tristă. Nu pierde timpul simțindu-te dezamăgit. Găsește ceva care să-ți distragă atenția până când prietenul tău poate veni să te vadă.

Scorpion

Ați putea să-ți examinezi conturile astăzi și să descoperi că există mult mai puține resurse decât credeai. Nu este grav. Ar putea exista un nou contract în etapele finale ale negocierilor care se va dovedi favorabil și poți găsi o modalitate de a compensa deficitul. Între timp, redu cheltuielile, astfel încât finanțele să rămână bune până la materializarea noului contract.

Săgetător

Ai înnebunit cu toate cerințele care ți se impun? Nu dispera. Reflectează la tot ce se întâmplă. Gândește-te unde vrei să faci modificările. Odată ce ai luat o decizie, nu ezita să o implementezi. Abordarea pas cu pas poate aduce rezultate satisfăcătoare.

Capricorn

Dacă în prezent ești implicat romantic, iubitul tău ar putea trece de la ceea ce pare a fi o lașitate totală la pasiune totală. Acest lucru te-ar putea neliniști și s-ar putea să nu știi exact cum să faci față. Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva pe care îl găsești atrăgător, dar să nu uiți să obții informațiile lui de contact! 

Vărsător

Ți-ai făcut planuri cu un iubit? Nu te grăbi însă să te pregătești. Prietenul tău probabil va întârzia. Evenimentele dincolo de controlul oricui au intervenit și s-ar putea să trebuiască să aștepți. Nu te stresa din cauza asta. Nu-ți imagina tot felul de scenarii oribile. Prietenul tău va apărea chiar dacă mai târziu decât era planificat. 

Pești

Un prieten poate avea niște bârfe suculente pentru tine. Poate cineva se căsătorește. Nu ești genul care să ia în seamă bârfele dar prietenul tău ar putea fi atât de convingător încât să crezi totul. Fii sceptic! Ceea ce auziț poate să nu fie minciuni, dar ar putea fi exagerat. Vericiă informațiile înainte de a le crede adevărate. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop