x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 aprilie 2016. Azi te simţi invincibil şi ai impresia că vei avea succes în tot ce faci

Horoscop zilnic, 25 aprilie 2016. Azi te simţi invincibil şi ai impresia că vei avea succes în tot ce faci

24 Apr 2016   •   20:06
Horoscop zilnic, 25 aprilie 2016. Azi te simţi invincibil şi ai impresia că vei avea succes în tot ce faci

Berbec: Ai muncit mult în ultima vreme, atât la slujbă, cât şi acasă. Aplomb ai în continuare, însă ar trebui să te mai menajezi puţin. Organismul se poate resimţi.

 

Taur: Îţi merge bine în dragoste, deci este cazul să profiţi de ocazie şi să acţionezi. Dacă nu ai pe nimeni, dedică-ţi timpul activităţilor culturale. Pasiunea ta e un izvor de creativitate.

 

Gemeni: Este o zi bună şi cu multe răsplăţi, dacă te dedici activităţilor domestice. Ai energia necesară pentru a rezolva toate mărunţişurile pe care până acum le-ai amânat.

 

Rac: Chiar dacă ai o listă lungă de treburi de rezolvat, azi nu este momentul să depui prea multe eforuri. Amână treburile mărunte, dacă poţi, şi recuperează-ţi somnul pierdut.

 

Leu: Se ivesc probleme de natură financiară. Şi mai rău este că nu te poţi baza decât pe tine însuţi pentru a găsi o rezolvare. Este bine să nu îţi asumi multe sarcini în perioada următoare.

 

Fecioară: Există multe conflicte mocnite în familia ta, iar o intervenţie din partea ta nu va fi de bun augur. Fă în aşa fel încât să nu stai prea mult pe acasă, sau evită discuţiile cu orice preţ.

 

Balanţă: Se pare că fiecare persoană cu care ai de-a face, azi, este întoarsă pe dos şi interpretează greşit ce-i spui. Evită conflictele. Citeşte o carte sau mergi la film de unul singur.

 

Scorpion: Ai o mulţime de planuri şi idei, însă, oricum ai da-o, nu există bani pentru a le pune în practică. Va fi o zi în care eşti nevoit să faci multe socoteli şi să tragi de mărunţiş.

 

Săgetător: Azi te simţi invincibil şi ai impresia că vei avea succes în tot ce faci. Profită de energia pe care ţi-ai descoperit-o, dar acţionează totuşi cu prudenţă. Să nu ai regrete mâine...

 

Capricorn: Nu vine sfârşitul lumii dacă nu răspunzi la telefon sau la e-mail, azi. Încearcă să amâni puţin responsabilităţile care te indundă şi găsteşte timp şi pentru tine. Ai nevoie!

 

Vărsător: Nu este o zi bună pentru şedinţe, vizite sau adunări. De fapt, evită grupurile! O întâlnire care începe cu nişte bârfe inocente s-ar putea transforma într-o ceartă de proporţii.

 

Peşti: Nu lua nimic de bun, azi, mai ales dacă ţi se oferă o oportunitate care pare sigură şi implică o investiţie. Sunt mari şanse să regreţi mai târziu dacă îţi iei un angajament ferm.

×
Subiecte în articol: horoscop