x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 aprilie. Tratează cu respect superiorii şi nu te mai crede centrul universului

Horoscop zilnic, 25 aprilie. Tratează cu respect superiorii şi nu te mai crede centrul universului

24 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 25 aprilie. Tratează cu respect superiorii şi nu te mai crede centrul universului

Berbec

Foloseşte-ţi intiuiţia şi bazează-te pe ea pentru că este foarte puternică. Indiferent că eşti conştient sau nu de asta, te va curpinde un val de energie.

Taur

Tratează-ţi cu respect superiorii şi nu te mai crede centrul universului. Mai ai multe de învăţat, cunoştinţe de acumulat şi ar fi bine să fii ochi şi urechi.

Gemeni

Este foarte bine dacă vei simţi nevoia să plângi. Descarcă-te. Este foarte important pentru sănătatea ta mentală să te eliberezi.        

Rac

Fă ceva care să inspire pasiunile pe care le ai. Nu lăsa nimic să te descurajeze şi să te ţină pe loc. Fii motivat şi fă totul cu dăruire.

Leu

Ia-ţi viaţa în mâini şi scapă de orice „bagaj” inutil, pentru că urmează să faci o nouă călătorie, urmează o etapă dificilă, dar frumoasă.

Fecioară

Există o forţă care te motivează şi care te face să treci prin greutăţile vieţii care nu poate fi ignorată. Fii recunoscător pentru asta şi pentru tot ce ai.

Balanţă

Odihneşte-te. Este ziua pe care ai aşteptat-o după o săptămână grea şi un weekend plin de probleme care s-au ivit în ultimul moment.

Scorpion

Dorinţele nejustificate pentru ultimele gadgeturi, cele mai neconvenţionale şi implicit cele mai scumpe, îţi vor provoca un conflict puternic interior.

Săgetător

 Pentru ca visurile tale să revină în atenţia ta, trebuie să găsească o cale pentru a se manifesta. Astăzi este ocazia de a le readuce la viaţă.

Capricorn

Încearcă să menţii un echilibru între disciplină, responsabilitate şi dorinţa de a cheltui şi vezi ce iese. Încearcă să te concentrezi pe investiţii.

Vărsător

Nu este o zi ca oricare alta şi nu trebuie să mai dormi nicio secundă în plus. Vei avea o zi plină de întâlniri importante şi cruciale pentru cariera ta.

Peşti

Continuă să construieşti o fundaţie solidă pentru viitorul tău, cu toate că nu vezi niciun rezultat la orizont. Ai încredere şi mergi mai departe!

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop maine horoscop azi