x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 august 2022. Berbecii se străduiesc să păstreze echilibrul. Săgetătorii vor libertate

Horoscop zilnic, 25 august 2022. Berbecii se străduiesc să păstreze echilibrul. Săgetătorii vor libertate

24 Aug 2022   •   13:20
Horoscop zilnic, 25 august 2022. Berbecii se străduiesc să păstreze echilibrul. Săgetătorii vor libertate
Sursa foto: jeremy Bishop Unsplash.com

Taurii se încăpățânează, Gemenii și Vărsătorii sunt tensionați, Racii se străduiesc să se mențină pozitivi, Leii au vise romantice, Fecioarele sunt neîncrezătoare, Balanțele sunt neliniștite, Scorpionii sunt agitați, Capricornii sunt agrersivi, iar Peștii trebuie să se refugiezew în propria realitate.

Berbec

A menține lucrurile în echilibru astăzi ar putea fi dificil deoarece instinctele tale pot gravita către o situație iubitoare, fantezistă și pașnică. Există o forță dură, în război, care lucrează împotriva acestei poziții. Ferește-te de această energie puternică. Rămâni cu lucrurile pe care le cunoști și nu vte apleca la nivelul altuia dacă nu-ți convine.

Taur

Lucrurile pot fi dure și agresive dar asta nu înseamnă că nu poți face progrese. Există o energie nervoasă în aer care îi îndeamnă pe oameni la acțiune. Este posibil să fii prins în agitație și să fii chemat să iei atitudine. Ai grijă ca punctul tău de vedere să nu devină fix și încăpățânat. Poți învăța câteva lecții valoroase ascultându-i pe alții.

Gemeni

Asigură-te că bătălia pe care o duci astăzi este a ta. Există o mare tensiune în aer care ar putea erupe atunci când te aștepți mai puțin. S-ar putea să-ți convină să rămâi detașat de războiul care este probabil să urmeze. Păstrează lucrurile ușoare și încearcă să nu le iei prea în serios. Punctul tău de vedere filosofic și spiritul puternic sunt combinația necesară pentru a rezolva situația.

Rac

Trezește-te pe partea dreaptă a patului. Acest lucru va da tonul pentru restul zilei. Păstrează lucrurile pozitive și vei descoperi că energiile agresive ale zilei lucrează pentru, și nu împotriva ta. Nu încerca să te lupți cu oamenii care sunt atât de încăpățânați încât refuză să vadă o altă perspectivă. În același timp, asigură-te că rămâi deschis la punctele de vedere ale altora.

Leu

S-ar putea să simți o conexiune puternică cu latura ta fantezică și romantică. Visele și iluziile sunt de natură să intre în scenă și să te ducă în nori. Fii atent, pentru că s-ar putea să descoperi că o forță agresivă puternică se opune acestor vise. Inteligența și conexiunea cu noile tehnologii și gadgeturi electrice vor fi cele mai mari atuuri ale tale acum.

Fecioară

Oferă oamenilor beneficiul îndoielii astăzi. Chiar dacă s-ar putea să nu fii de acord cu tot ce se întâmplă în jurul tău, oamenii au motivele lor pentru felul în care acționează și în care sunt. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să acționezi exact în același mod. Ține-te de rutină și nu te lăsa atrasă în conflicte.  

Balanță

Faptele neclare și fanteziile romantice ar putea să te împiedice să iei măsuri decisive. S-ar putea să simți nevoia să acționezi oricum. Comunicarea ar putea fi afectată de incertitudine. Încearcă să nu răstorni barca. Energia de astăzi este un echilibru delicat între război și pace.

Scorpion

Dacă azi te trezești într-o criză, nu-ți face griji. S-ar putea să nu potrivească nimic bine sau ca o energie nervoasă, agitată, să te îndeamne să acționezi, dar incertitudinea te împiedică să știi în ce direcție să mergi. Această combinație ar putea duce la o senzație de blocare care te face incapabil de orice mișcare.

Săgetător

Folosește energia zgomotoasă a zilei pentru a prelua controlul și a face lucrurile să se întâmple. Vei descoperi că acțiunile de astăzi au rezonanță în zilele următoare. Nu-ți face griji pentru consecințe. Forțe puternice lucrează, încurajându-te să cauți libertatea în eforturile tale creative și oferindu-ți mai mult spațiu pentru a-ți explora sanctuarul interior.

Capricorn

Este posibil să existe o agresivitate puternică astăzi, care te poate face să simți că vrei să declari război tuturor. Poate ai senzația că toți ceilalți sunt complet nebuni și ești singurul care știe cu adevărat ce se întâmplă. Atenție la informațiile false. Luptele ar putea izbucni din cauza unor fapte care par adevărate la început, dar care sunt doar vise greșite ale cuiva.

Vărsător

S-ar putea să fii tensionat, pe măsură ce fantezia se află în calea planului tău de atac. Reține că lucrurile se mișcă rapid în aceste zile, iar cea mai mică mișcare ia amploare. Nu încerca să anulezi lucruri care nu pot fi anulate. Acceptă-ți greșelile și mergi mai departe. Există o lume întreagă pe care o poți explora și cuceri, așa că încearcă să nu fii prins în propria ta cutie.

Pești

S-ar putea să te confrunți cu o mare frustrare dacă încerci să lupți cu circumstanțele actuale. Cheia este să iei orice situație în care te afli și să profiti la maximum de ea. A te plânge nu va îmbunătăți lucrurile. Ai cadouri grozave de care să fii mândru și recunoscător, așa că nu le arunca crezând că nu ai nicio ieșire. Creează-ți propria realitate.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic