x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 decembrie 2014. Varsatorii vor sa dea frau liber nonconformismului

Horoscop zilnic, 25 decembrie 2014. Varsatorii vor sa dea frau liber nonconformismului

24 Dec 2014   •   19:19
Horoscop zilnic, 25 decembrie 2014. Varsatorii vor sa dea frau liber nonconformismului

 

Berbec 
Astazi ar fi indicat sa lasi deoparte scenariile si jocurile de putere ce-ti ocupa mintea si sa cauti buna dispozitie intr-un cadru mai larg de persoane, unde energia ta nu va trece neobservata. Totusi, fii atent la fondul emotional ce-ti dicteaza frecvent actiunile, avand tendinta sa fii impulsiv. Esti dornic de a ajuta, insa cantareste atent cu cine esti generos, fiind poate prea usor impresionabil.

Taur
Nu cauta cu orice pret sustinerea si aprecierile unor persoane cu autoritate din familie si nu te indoi ca viziunea ta inovativa nu merita pusa in practica. Imaginea la care aspiri este pusa acum in evidenta tocmai prin curajul de a fi altfel iar profunzimea gandirii iti este un bun aliat. Insa, ar fi recomandat sa nu uiti de moderatie, astazi fiind greu sa spui nu, atat tie cat si celor din jur.

Gemeni
Bucura-te de ziua de astazi si incearca sa suspenzi macar pentru scurt timp sondarea in profunzimile sufletului tau dar si al altora. Daca ai ocazia, o calatorie in compania celor mai dragi persoane ar fi tocmai potrivita. Reactiile rapide la stimulii emotionali iti pot da ceva de furca, mai ales in dezbaterile verbale dar si in cazul deplasarilor, asa ca incearca sa-ti gestionezi energia in mod controlat. 

Rac
Astazi, esti dornic de a petrece mai mult timp in intimitate, alaturi de persoana iubita, de a primi reasigurari din partea acesteia si poate chiar de a o surprinde cu ceva inedit. Insa, ai in vedere disponibiliatea de a cheltui peste bugetul alocat. O doza mai mare de incredere si abordarea  cerebrala a emotiilor ti-ar putea face ziua mult mai usoara, fara a te lasa prada angoaselor personale. 

Leu
Esti atent astazi la necesitatile emotionale ale partenerului de cuplu dar prioritar ramane un tip de relatie fara prea multe restrictii. Nu astepta confirmari din exterior si iesi curajos in lume la bratul persoanei iubite. Altruist si generos, poti acorda prea mult credit unor persoane, insa avand in vedere momentul, probabil ca vei prefera sa lasi de la tine. Lasa deoparte macar astazi responsabilitatile de la serviciu.

Fecioara
Privesti intr-o maniera cat se poate de profunda atat relatia cu persoana iubita dar si cu copiii, insa un pic de detasare emotionala este bine venita astazi. Ai multa energie de consumat asa ca fie iti propui un program de activitati cat mai variat si stimulant, fie apelezi la o metoda originala de detensionare, de preferat una care implica o activitate de tip sportiv. 

Balanta

Spontaneitatea si poate chiar o doza de agitatie caracterizeaza relatia cu cei dragi, dar avand in vedere momentul, important este ca in final sa reusesti sa-i suprinzi pe toti cu ceva placut. Autoritatea si asumarea responsabilitatilor zilnice sunt privite cu un grad mai mare de toleranta, caci pana la urma este o perioada propice relaxarii si sarbatoririi alaturi de cei din familie. 

Scorpion
Chiar daca poti fi o persoana conservatoare atunci cand vine vorba de sarbatori, poate a venit momentul sa incerci sa faci ceva altfel. Lasa-te condus de spiritul inovativ si ignora regulile prestabilite. Si, mai ales, ai incredere ca va iesi ceva frumos, indiferent daca primesti aprobari exterioare sau e considerat potrivit. Expune-ti convingator ideile si restul se vor conforma sigur.

Sagetator
Interactiunile sociale par sa fie ingredientul de baza pentru aceste momente, bucurandu-te ca revezi persoane dragi si ai ocazia sa auzi multe idei si informatii noi. Poate patosul din discurs si agitatia de fond ar trebui cumva temperate, mai ales daca este cazul sa pornesti la drum. Saturn, tocmai intrat la tine in semn, are cateva lectii pregatite, dar ai la dispozitie doi ani si ceva pentru a le asimila.

Capricorn
Aceste sarbatori te gasesc preocupat de starea ta materiala dar mai ales de increderea pe care ti-o acorzi atunci cand se pune problema scoaterii la suprafata a unor  abilitati cat se poate de iesite din comun. Nu te indoi de resursele tale interioare si de inspiratia providentiala pe care le poti accesa, insa evita acum, in aceste momente, sa fii prea generos sau cheltuiesti excesiv sub impulsul de moment.

Varsator
Astazi, vrei sa dai frau liber nonconformismului care te caracterizeaza si ai tendinta sa reactionezi usor la orice stimul emotional. Astfel, ai sanse sa pari cel putin o persoana excentrica, dar vei afectat daca actiunile tale nu vor fi vazute cu ochi buni. Gestioneaza cu prudenta pornirile impulsive si excesele de orice fel, incercand sa evaluezi consecintele inainte de a actiona. 

Pesti
Poate mai mult ca alte semne, te poti bucura astazi de atmosfera calda a sarbatorilor, undeva intr-un cadru cat mai intim si ferit de agitatia cotidiana. Revederea celor dragi din familie dar si a prietenilor apropiati, te indeamna la acceptare si la trecerea cu vederea a unor lucruri din trecut. Si, chiar daca vei gasi aceste adunari drept usor obositoare, macar aveti lucruri interesante de impartasit.


Astrolog Ana Ozsvath
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×