x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 iunie 2021. Balanțele sunt creative. Săgetătorii visează

Horoscop zilnic, 25 iunie 2021. Balanțele sunt creative. Săgetătorii visează

24 Iun 2021   •   14:08
Horoscop zilnic, 25 iunie 2021. Balanțele sunt creative. Săgetătorii visează
Sursa foto: Hepta

Berbec

Fii atent la detalii dar asigură-te că nu devine singurul tău obiectiv. Este posibil să apară situații în care ai de analizat fiecare detaliu, dar nu ai reușit să vezi imaginea de ansamblu. Este o zi minunată pentru a remedia astfel de situații. Ai grijă de orice lucru are nevoie de o perspectivă mai largă.

Taur

Fii mai atent la ceilalț. Respectă-le sentimentele și lasă-i să respire. Aceasta este o zi minunată pentru a continua proiectele creative. Fă lucruri care implică artă sau muzică. Cântaă sau ascultă muzică. Poți atrage și alte persoane care au aceleași interese ca tine.

Gemeni

Gândește-te la vremurile trecute și la oamenii cu care ai avut legături puternice. Amintește-ți momentele bune pe care le-ai împărtășit cu oameni cu interese comune și hobby-uri similare. Rezolvă problemele și fii în armonie cu oamenii și situațiile din jurul tău. Pacea începe cu tine. Incorporează mai mult din acest ideal în viața ta.

Rac

S-ar putea să trebuiască să faci câteva ajustări serioase la atitudinea ta  pentru a te integra energiei grupului. Adoptă o atitudine mai direcționată către interior și vezi ce poți învăța fiind mai receptiv la ceilalți. Părțile masculine și feminine ale naturii tale funcționează armonios. S-ar putea să descoperiți că ambele cer o noapte liniștită.

Leu

Ar trebui să te  simți mai încrezător, ceea ce te va ajuta să dai putere gândurilor și ideilor tale. Renunță la atitudinea pesimistă față de tot ceea ce te înconjoară. Uită-te la bine în loc de rău. Menținând un punct de vedere negativ asupra lucrurilor, adaugi doar o altă problemă. Ai tot dreptul să fii fericit.

Fecioară

Mulți oameni își petrec viața de adult încercând să-și descopere adevăratul sine. Condiționarea socială a părinților și a mediului nostru joacă un rol important în modelarea minții noastre. Realizează astfel că multe dintre aceste influențe nu sunt mereu în acord cu sinele tău interior. Păstrează unele dintre aceste influențe și aruncă-le pe cele care nu îți aparțin.

Balanță

Astăzi este o zi extrem de creativă pentru tine. Ar trebui să aloci timp și spațiu pentru a-ți urmări un obiectiv artistic. Ești ca un magician care are puterea de a da viață fanteziilor. Răspândește această magie și altora și nu uita de abilitatea ta incredibilă de vindecare. Ești o prezență puternică. Fii caritabil și generos cu ceilalți.

Scorpion

Nu este nimic mai rău decât detaliile din ultimul moment. Concentrează-te asupra unui eveniment important care va avea loc. Asigură-te că ai pus totul la punct, astfel încât să nu fii prins să te ocupi de un detaliu care îți poate strica planurile. Anticipează problemele pe care este posibil să le întâlnești și ia măsuri acum.

Săgetător

Latura ta intuitivă se aliniază astăzi cu partea ta rațională. Ascultă-ți emoțiile. Optează pentru o abordare sensibilă a tuturor oamenilor și situațiilor. Poți fi puțin cu capul în nori. 

Capricorn

Încetinește ritmul astăzi, Capricorn. Aceasta este o zi pentru a sta pe spate, a observa și a contempla. Mintea dvs. poate merge într-o sută de direcții diferite și este posibil să nu fiți sigur ce ruta să urmați. Încercați să liniștiți bâlbâitul dinăuntru. Fii receptiv la forțele iubitoare și sensibile din jurul tău. Încercați să nu deranjați fluxul aducând la iveală probleme fără legătură și bârfe dureroase.

Vărsător

Instinctele tale de hrănire sunt puternice astăzi. Aceasta este o zi excelentă pentru a-ți face cunoscute opiniile. Probabil că ai așteptat, observând în liniște și colectând date de ceva timp. Acum este momentul să-ți faci cunoscute opiniile. Nu-i lăsa pe alții să te forțeze. Ia poziție pentru lucrurile care știi că sunt corecte.

Pești

Lucrurile nu vor merge neapărat bine astăzi. Există potențial de conflict. S-ar putea să te simți cam pierdut în ceață. Găsește-ți busola șio vei fi bine. Vei reuși să treci de această zi mult mai bine dacă abordezi fiecare situație din perspectiva celuilalt. Gândește-te mai mult la alții decât la tine. Fii sensibil și receptiv.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic