x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. Fereşte-te de accidentele de la locul de muncă

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. Fereşte-te de accidentele de la locul de muncă

25 Apr 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 26 aprilie 2016. Fereşte-te de accidentele de la locul de muncă

Berbec: Eşti împotmolit în treburi mărunte şi asta te împiedică să ai o privire de ansamblu asupra vieţii tale. E timpul să-ţi pui întrebări importante.

 

Taur: Schimbarea este în aer. Pregăteşte-te pentru o transformare profundă. Circumstanţele fac ca stilul tău actual de viaţă să nu mai fie posibil.

 

Gemeni: Ai petrecut prea mult timp muncind pentru binele altora şi asta ţi-a secătuit puterile. Este timpul să iei o decizie şi să-ţi schimbi priorităţile.

 

Rac: Eşti excesiv de echilibrat şi asta te face să îţi fie foarte greu să iei o decizie. Uneori este bine să asculţi şi de intuiţii sau să-ţi urmezi inima.

 

Leu: Doar pentru că ai fost dezamăgit de o persoană, asta nu înseamnă că toţi cei din jurul tău sunt oameni pe care nu te poţi baza. Fii mai deschis!

 

Fecioară: Îţi vine greu să renunţi la obiceiuri vechi, chiar dacă circumstanţele sunt de aşa natură că trebuie să adopţi comportamente noi, adaptate la situaţia curentă.

 

Balanţă: Fereşte-te de accidentele de la locul de muncă. Dacă simţi că mediul în care lucrezi îşi lasă amprenta negativ asupra sănătăţii tale, mai bine renunţă la slujbă.

 

Scorpion: Ai fost prea serios în ultima vreme şi rişti să începi să te simţi ruginit. Este timpul să-ţi mai faci şi de cap, puţin. Nu vine sfârşitul lumii!

 

Săgetător: Oricât de tare îţi dai silinţa, azi, nu reuşeşti să duci la bun sfârşit proiectele tale ambiţioase. Încearcă, pe cât poţi, să le amâni.

 

Capricorn: Oameni pe care credeai că îi cunoşti foarte bine îţi arată azi o latură nouă a personalităţii lor. Eşti confuz şi luat pe nepregătite.

 

Vărsător: O persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp ia legătura cu tine. Probabil au să-ţi dea o datorie sau îţi cer înapoi ceea ce le datorezi.

 

Peşti: O amintire din trecut, privită de tine dintr-un unghi nou, te face să înţelegi ceva profund despre tine însuţi. Astfel, calea de urmat pentru viitor ţi se limpezeşte.

×
Subiecte în articol: horoscop