x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 august 2021. Balanțele se implică în noi proiecte. Berbecii adoptă un animal de companie

Horoscop zilnic, 26 august 2021. Balanțele se implică în noi proiecte. Berbecii adoptă un animal de companie

25 Aug 2021   •   13:36
Horoscop zilnic, 26 august 2021. Balanțele se implică în noi proiecte. Berbecii adoptă un animal de companie
Sursa foto: PexelsSharon Mccutcheon

Berbec

Te-ai gândit să adopți un animal de companie? Dacă nu ai făcut-o până acum, un câine sau o pisică va intra în viața ta și îți va aduce multă bucurie. Stai bine cu sănătatea deși ești mai lipsit de energie decât de obicei.

Taur

Un prieten îți propune să participi la un nou proiect. Este un lucru nou și ești puțin sceptic. Dacă te interesează, alungă îndoielile și implică-te. Ar putea fi o investiție pe termen lung și merită. 

Gemeni

Vrei să-ți redecorezi casa. În același timp, un membru al familiei îți va împărtăși despre norocul lui, ceea ce te va face puțin invidios. Nu te mira, până la urmă ești om. 

Rac

S-ar putea să ți se deschidă noi canale de comunicare astăzi. O scriitoare își va lansa un roman, așa că vei întâlni oameni noi, cu interese simiilare. Acest lucru îți va deschide noi oportunități intelectuale și sociale. 

Leu

Vei fi aventuros azi. Vrei să-ț depășești limitele într-o activitate nouă, rafting, alpinism sau parașutism. Sper că ți-ai luat toate măsurile de precauție necesare.

Fecioară

Norocosule! Vei avea o pauză neașteptată care te va determna să pornești în direcția dorită. Asta poate însemna dragoste, carieră sau un nou mod de viață. Prietenii vor juca un rol major în acest proces. Mergi înainte dar cu precauție.  

Balanță

Imaginația ta este întotdeauna fertilă, dar astăzi este și deosebit de productivă. Ai idei pentru tot felul de proiecte noi. Prietenii vor să lucreze cu tine. Scrie tot ce vrei să faci pentru a le realiza mai târziu. Nu poți face totul astăzi.

Scorpion

Un obiectiv pe care tu și câțiva prieteni ați încercat să îl atingeți poate lua o întorsătură bruscă și dă semne că se va realiza mai repede. Sărbătorește acest lucru cu prietenii. 

Săgetător

Îți va fi recunoscută munca iar cei din jur te vor vedea într-o lumină nouă. Așa că te vei bucura de ceva faimă. Acest lucru poate viza cariera, viața personală sau ambele. Asta te va entuziasma și îți va crește respectul de sine, ceea ce ar trebui să te convingă să mergi înainte. 

Capricorn

Dorința ta de a-ți continua educația va fi promovată de un eveniment brusc. Te vei îndrepta, așadar, în direcția bună. Mintea ta este ascuțită și curozitatea maximă. 

Vărsător

Astăzi s-ar putea să simți o atracție fizică copleșitoare pentru o persoană nouă, chiar dacă te afli într-o relație. Totodată, vei primi mai mulți bani. Ar putea fi un bonus neateptat, o vânzare sau un cadou. Dacă nu ai cheltuieli de rutină, răsfață-te.

Pești

O invitație neașteptată la un eveniment social te va pune în legătură cu oameni fascinanți. Unii dintre ei au profesii care te interesează. Unii ar putea deveni prietenii tai, cu alții te-ai putea implica în afaceri. Prin urmare, ți se deschid noi oportunități. Orice invitații îți apar, nu le respinge. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic