x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic pentru luni, 26 august 2024: O zi tensionată pentru mai multe zodii

Horoscop zilnic pentru luni, 26 august 2024: O zi tensionată pentru mai multe zodii

de Vali Deaconescu    |    25 Aug 2024   •   11:20
Horoscop zilnic pentru luni, 26 august 2024: O zi tensionată pentru mai multe zodii
Sursa foto: unsplash.com/horoscop zilnic

Horoscop 26 august 2024. Berbecii vor fi atenți la copii, Taurii vor avea parte de o zi dificilă, iar Vărsătorii se vor lovi de multe conflicte.

Horoscop Berbec (21 Martie - 19 Aprilie)

Ziua de luni aduce provocări. Părinții trebuie să fie atenți, deoarece este o zi predispusă la accidente pentru copii. Situațiile sociale pot fi tensionate și simți nevoia de a te elibera de constrângeri. Cu toate acestea, cel mai înțelept ar fi să te retragi și să te pregătești pentru orice eventualitate.

Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

O zi dificilă! Relațiile de familie, în special cu părinții sau șefii, vor fi puse la încercare. Autoritatea va fi contestată, iar situațiile sociale vor fi delicate. Așadar, abordează totul cu grijă și evită să creezi conflicte.

Horoscop Gemeni (21 Mai - 20 Iunie)

Exersează răbdarea pentru a evita conflictele cu cei din jur, în special cu frații, rudele și vecinii. Oamenii sunt tensionați și gata să reacționeze exagerat la orice. Evită să te impui prea mult.

Horoscop Rac (21 Iunie - 22 Iulie)

Astăzi nu este momentul să insiști asupra problemelor financiare sau asupra bunurilor tale. Lasă lucrurile să treacă. Peste un an, aceste probleme vor mai conta? O relație cu un prieten sau un membru al unui grup te-ar putea surprinde sau supăra. Rămâi calm.

Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Ziua de luni aduce multe provocări. Conflictele cu părinții, șefii și figurile de autoritate ar putea escalada. Vrei libertatea de a lua propriile decizii și nu dorești să fii controlat, mai ales în chestiuni financiare. Un zâmbet poate dezamorsa multe tensiuni.

Horoscop Fecioară (23 August - 22 Septembrie)

Nu insista astăzi cu părinții, șefii și figurile de autoritate, deoarece vei întâlni rezistență. În schimb, fii conciliant și amână cât mai multe probleme pentru altă zi, în special cele care necesită cooperare, permisiune sau aprobare. Astăzi doar „plutește”.

Citește și Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunități de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se îndrăgostesc

Horoscop Balanță (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Situațiile sociale, precum și problemele legate de copii, finanțe și bani, sunt provocatoare astăzi. Asta deoarece Luna Plină și alte poziții planetare sunt dificile. Având în vedere acest lucru, retrage-te și fii rezonabil. Dacă lucrurile devin imposibile, pregătește-te să te retragi.

Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Nu cere permisiuni sau aprobări de la figurile de autoritate, șefi, părinți sau poliție astăzi, deoarece oamenii sunt în conflict. Lucrurile ar putea exploda. Știind acest lucru, păstrează-ți calmul și fii precaut.

Horoscop Săgetător (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Fii atent la tot ce spui și faci, deoarece este o zi predispusă la accidente pentru tine din cauza tensiunii generale. Problemele la locul de muncă pot fi, de asemenea, provocatoare. Încearcă să fii parte a soluției, nu a problemei. Evită deciziile pripite.

Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Nu te enerva în legătură cu problemele financiare sau cele legate de proprietăți comune sau bunuri deținute împreună cu altcineva. De asemenea, te-ar putea preocupa responsabilitățile împărțite. Oricare ar fi cazul, păstrează-ți calmul și abordează aceste probleme într-o altă zi. Răbdarea este cheia.

Horoscop Vărsător (20 Ianuarie - 18 Februarie)

Urmează o perioadă deosebit de provocatoare, având în vedere și apariția unor factori planetari dificili. Fii delicat în relațiile cu copiii sau partenerii romantici. Majoritatea conflictelor sunt doar ciocniri de ego — dar ego-ul este greu de ignorat!

Horoscop Pești (19 Februarie - 20 Martie)

Fii precaut în problemele de la muncă, în special în relațiile cu colegii! De asemenea, membrii familiei sau ceva legat de casă te-ar putea pune în conflict cu cineva. Păstrează-ți calmul. Tensiunea nu merită efortul.

Citește și Horoscopul lunii septembrie 2024: Carieră, bani, dragoste și sănătate

×