x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 decembrie 2021. Leii trebuie să ia o decizie dificilă. Scorpionii sunt tensionați

Horoscop zilnic, 26 decembrie 2021. Leii trebuie să ia o decizie dificilă. Scorpionii sunt tensionați

25 Dec 2021   •   12:31
Horoscop zilnic, 26 decembrie 2021. Leii trebuie să ia o decizie dificilă. Scorpionii sunt tensionați
Sursa foto: Pixabay.com

Berbec

Simți o oarecare anxietate cu privire la viitor. Ți se pare că puterea îți scade, mai ales dacă ai termen limită de rezolvare a unor lucruri. Ai nevoie de provocări pentru a te afirma. Îndoiala este extrem de contraproductivă. Ești complet echipat pentru succes!

Taur

Ideea de a te exprima astăzi va părea o glumă. Te-ai oprit vreodată să te întrebi ce înseamnă cu adevărat să te exprimi? Acesta este momentul ideal să te gândești la asta, mai ales dacă ai obiective artistice. Fă doar ceea ce vrei să faci. Nu forța nimic. Cu alte cuvinte, exprimă-te de dragul tău și nu de dragul altora.

Gemeni

Odată ce nu mai visezi că ai superputeri, te vei simți mult mai bine. Nu ești un super-erou și nu ai fost niciodată. De altfel, nimeni nu este. Pe de altă parte, cu siguranță ai capacități pe care le-ai exploatat în trecut, dar acum pari convins că nu au niciun interes. Este timpul să regândești această problemă.

Rac

Nu este momentul să aderi la o anumită filozofie, oricare ar fi aceasta. S-ar putea să te simți frustrat de incapacitatea ta de a-ți da seama ce cale să urmezi, dar acest lucru este foarte bun pentru tine. Cel mai bun dintre toate, va fi o credință adaptată pentru tine.

Leu

Nu poți lăsa totul să se destrame acum, nu după ce ai ajuns atât de departe. Acesta poate fi un moment dificil pentru tine, deoarece se pare că a venit momentul să dovedești, o dată pentru totdeauna, ce poți. Dar acesta nu este un motiv pentru a renunța. Dormi, fă sport și mâncă sănătos. Câștigi această bătălie, cu condiția să-ți dai ocazia să o faci.

Fecioară

Ești într-o stare proastă? Se întâmplă tuturor. Sună un prieten sau mergi la un film. Ieși și fă lucruri despre care știi că te pot ajuta să depășești această dispoziție. Nu este momentul să te retragi. Ai muncă interioară de făcut, chiar dacă pare să nu ducă nicăieri. S-ar putea să ai impresia că ești abandonat, dar știi că acest lucru nu este adevărat.

Balanță

Vei fi în elementul tău astăzi. Astrele te provoacă să încerci ceva diferit. La ce este bună abilitatea de a vedea toate părțile unei probleme dacă nu-ți poți canaliza perspectiva și observațiile către ceva anume?

Scorpion

Se pare că astăzi și în ultimele zile ai acumulat tensiune. Ca urmare, siguranța ta este oarecum scurtă. De fapt, dacă cineva este suficient de nefericit încât să-ți provoace furia criticându-ți pe tine sau munca ta, poți să explodezi. Se pregătește o furtună! 

Săgetător

O anumită decizie înseamnă că ai ajuns la un punct de cotitură. Cea mai grea parte este să-ți iei rămas bun de la vechile tale obiceiuri. Trecutul poate părea confortabil și liniștitor, mai ales când necunoscutul se profilează la orizont. Este nevoie de putere și hotărâre pentru a-l lăsa în urmă. Dar, fie că este vorba de cariera ta sau de viața amoroasă, ai obiective personale care nu pot fi sacrificate sau negate.

Capricorn

Orizontul este înnorat de îndoială. Simți frustrările cauzate de deciziile recente cu privire la viața ta amoroasă. Cu alte cuvinte, ți se răcește! Astăzi trebuie să-ți folosești voința și autocontrolul pentru a face față problemelor în mod realist, învingându-ți anxietățile.

Vărsător

Starea de spirit este apăsătoare și grea astăzi. Unele dezamăgiri vor apărea ici și colo dacă trebuie să dovedești ceva, pe plan privat sau profesional. Ești supărat pe cineva important pentru tine. Nu ceda prea repede sentimentelor tale negative. Ar fi rău pentru moralul tău.

Pești

În ultimele zile te-ai hotărât să lucrați constant, să cauți stabilitate și să-ți urmezi planurile. Așa că ziua următoare va veni cu o surpriză cam neplăcută. Așteaptă-te la un program încărcat sau să întâlnești oameni hotărâți să te descurajeze. Depășește aceste obstacole sau te vor depăși ele pe tine.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic